Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Postoji problem i ako se aktivira opcija Match content i na 50hz laguje i ako ta opcija daje mnogo bolju sliku i jače boje nzm koji mu je i šta ta opcija tačno donosi ...

Prilozi

• 20230319_145145.jpg
    20230319_145145.jpg
    241.9 KB · Pregleda: 93
Osim Apple TV-a koji navodno pravilno prebacuje hercazu na osnovu sadrzaja, koji jos box to radi savrseno? Shield?

Tako je, znaci dobro sam video, mislim da i Raspberry Pi u onim linux distribucijama, Openelec, libreelec radi savrseno prebacivanje na osnovu sadrzaja pa mozda i sa tim da se malo poigram mada se ovo odnosi vise i na Kodi koji je default player tamo.

Nije default player nego je jedini player i jedina UI aplikacije :D
To radi na svakom podržavanom uređaju, pod ELEC. Npr i SDMC model Eon boxa koji pod Android nema AFR unutar Kodi kad bootuješ CoreELEC radi AFR, radi čak i HDR>SDR tonemapping. (ne izgleda to HDR>SDR baš sjajno, ali eto ima i radi)

Sve je to ok nego niko da mi odgovori šta znači opcija match content i zašto laguje i na 50hz kada je ta opcija uključena...

Ja pretpostavljam / nagađam da se ta opcija odnosi samo na range / colorspace matching (= HDR ili SDR put da bira), a ne i na frame rate / refresh rate?
A moguće i fa grešim... valjda imaš opciju na TV-u da vidiš informacije u kom refresh rate režimu trenutno radi? i da li se menja u zavisnosti od šta gledaš / koju aplikaciju koristiš?

Lepo što ti imaš ali si to predlagao kao rešenje problema korisniku koji ima AndroidTV uređaj koji ne može da root-uje.
Plus je i Android 11 za koji se ne sećam da li AFRD funkcioniše uopšte?

Poslednja izmena:
Нисам сигуран за в.11, ко исту поседује и наравно има рут приступ може да проба и напише овде.

Ja nisam znao da ima IRIS za TIZEN (OS 6,5) 50BU8072UXX, ljudi kakav mi stick 4k, vec par dana koristim na ovaj TV sve sve tera ne u 50FPS vec u 60FPS bez ikakvih lagova bukvalno perfektno, imam i TOTAL TV na pojedine kanale FPS je slabiji i ako su kanali FHD a na pojedinim je brutalan, za gledanje SPORTA na ovaj TV (fudbal, kosarka, Tenis) preko TTV nije dobar loptica laguje itd nzm dali je do neka podesavanja a ostalo youtube eon iris tera sve perfekt nzm dali je 50 ili 60 ali izgleda topp. Zvuk je KATASTROFAA odma uzimas soundbar msm hteo sam reci za iris je top ja oduzio haha.

Nisam koristio Smart Tv aplikaciju od kada su je blokirali van Mts mreže. Pa me zanima kako sada radi kada su neke gledanije utakmice na Areni? Da li i dalje secka, koči, baguje, kao i kada je mogla da radi na svim mrežama?

Ja imam Iris Smart TV na LG tv-u. Ne gledam sport ali inače ne secka. Jedino je prilično spora aplikacija (a imam Telekom optiku).

Trenutno imam Iris, Supernovu i EON. EON je daleko najbolji i najbrže radi..pa onda Supernova a Iris je najsporiji.

Jel moguce da se sadrzaj na iris go ne podudara sa sadrzajem na iris 2 na TV?! Ja imam sav sadrzaj otkljucan, na iris go na iphone vidim neke serije (dexter, house md, euphoria, riviera, night manager…) a na tv ih u video klubu nema. Da preskocim pretragu koja je dosta nesrecna bila i ostala, stavila sam pomenute serije u omiljene, nijedna se nije zabelezila na tv (medjutim jedna koje ima i na tv i na mobilnom - last of us, se vidi na tv, ali sve ove ostale gore pomenute ne). O cemu se ovde radi, zna li neko i kako da povezeM sadrzaj?

Iris smart aplikacija jos u 2021 godini, od kad je napravljena samo jedno azuriranje. Bravo za drzavu koja zna da uzme pare a da se ne potrudi da lici na nesto.

Da li neko koristi IRIS GO dodatne pakete? Aktivirao sam neke pakete ali su svi sadrzaji u SD formatu, ni traga od HD. Da li je neko mozda probao ili ima trenutno superstar paket od 199din da mi proveri da li je sadrzaj u video klubu SD ili HD. Hvala.

Pozz ljudi, jedno pitanje, od februara imam box sa iris tv i aktivirao sam preko aplikacije bio Iris GO za mob, sve je radilo do danas na vise uredjaja bez problema, sada mi trazi ponovo da Aktiviram, da li se jos nekome mozda to desilo, plasim se da mi na neki nacin ne zaduze racun ako kliknem Aktiviraj. U odeljku moje porudzbine i stoji ovo da je zavrsena neka promocija iptv, da li to ukljucuje i iris go app.

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    33.5 KB · Pregleda: 46
Otkuda možemo da znamo šta piše u ugovoru kod tebe i koji box paket imaš.
Idi na MTS sajt i pogledaj šta piše za tvoj box paket. Imaš zanio da li je besplatno ili nije.
Ili zovi 064 733 pa ih pitaj.
Ranije je bilo sve otključano i besplatno prva dva meseca za nove korisnike. Posle prema paketu.

Pozz ljudi, jedno pitanje, od februara imam box sa iris tv i aktivirao sam preko aplikacije bio Iris GO za mob, sve je radilo do danas na vise uredjaja bez problema, sada mi trazi ponovo da Aktiviram, da li se jos nekome mozda to desilo, plasim se da mi na neki nacin ne zaduze racun ako kliknem Aktiviraj. U odeljku moje porudzbine i stoji ovo da je zavrsena neka promocija iptv, da li to ukljucuje i iris go app.
Meni se to isto desilo. Morao sam ponovo da se ulogujem na Smart TV.
Ali nista posebno se nije dogodilo kad sam se ponovo ulogovao.
Mozda ima veze sa ovim sto pominje kolega da je gotov promo period za HBO i ostale kanale koji se placaju.

Otkuda možemo da znamo šta piše u ugovoru kod tebe i koji box paket imaš.
Iris go aplikacija je besplatna inace uz bilo koji iris iptv paket, ja samo kazem da mi je cudno da sada posle 2 meseca od prve aktivacije preko portala sada trazi ponovo da izvrsim aktivaciju. Konkretno imam box 3 fiksni net i iptv.

Onda ih nazovi da budeš siguran. Imali su ranije neku foru da ako ponovo aktiviraš onda naplate. Ne verujem da je više tako.
Ako neko ima MTS mobilni dobijaš odmah operatera na ovom broju. Ako ne onda onaj 0800...
Mislim da ti je sigurno i bezbedno da je opet sam aktiviraš ali ne smem da tvrdim.

Zvao sam ih, kazu da sam kao ja sam otkazao Iris go sto je apsolutno netacno, nikad nisam kliknuo deaktiviraj uslugu, uglavnom ja mislim da je posto sam imao neku promociju Max Iptv paket gde mi je sve bilo otkljucano 2 meseca a 12 aprila je to kao isteklo oni su tad ujedno ugasili i ovo, naravno operaterka mi je rekla da je gratis i da imam pravo na koriscenje bez naknade, aktivirala je ona od tamo i evo sada radi.

Pozdrav društvo,ima li neki kod da se udje u podešavanja na q11 uredjaju?

prelistaj u toj temi.
Valjda je
Kod:
*104030*
i 8288 kod ako traži

i meni se to isto desilo, posle 3 meseca, i na telefonu i kompu je isto trazilo aktivaciji opet i to je to.Imam box crveni. Mislim da je to zbog togasto su ti prva 3 meseca otkljucani svi kanali i kada udjes u aplikaciju moj mts mozes to da vidis. Posle tri meseca kada se u delu TV to promenilo i stojalo da je nizi paket onda mi je trazilo aktivaciju opet. Posle aktivacije je sve ok radilo bez dodatne naplate.
Da dodam sto se irisgo go tice morao sam kod njih pozivom da aktiviram iris go na samom pocetku, iako mi je u aplikaciji stojalo da treba da aktiviram rekli su mi ako to uradim da ce naplatiti. Zbog cega je tako ne znam

Koja najstarija verzija Androida je neophodna da bi Iris Go mogao da radi? Gospođic iz Telekoma mi telefonm reče: kako koja? Pa valjda najnovija.
Ja joj kažem da je 13 najnovija a ona mi kaže: Onda ta! Al meni to nešto baš i nema veze sa pravim stanjem stvari pa vas pitam.

Nazad
Vrh Dno