Imam ja..aj na mobu resim tako sto prebacim na wifi....ali sa iris smart aplikacijom je problem....ima li neko problema sa pristupom sa SBB mreže?
Ja je ne nadjoh....kako se zove....u kom je odeljku forumaimaju svi problema, ima tema o tome
ne videh je zato sam i pitao ovdeimaju svi problema, ima tema o tome
Gde ima tema o problemu IRISa na SBB-ovom internetu? Najnormalnije sam se ulogovao na tabletu na IRIS kada share-ujem hotspot sa telefona gde mi je mts provajder. Čim pređem na SBB wifi, app više ne radi.
Nord VPN ili Hide My IP.Pozdrav! Imate li sugestije za VPN za Iris GO? Imam Surfshark trenutno u Holandiji, ali dobijam grešku za Arene..
Da, to sam pročitao. Videćemo.Može da se koristi sa korisničkim imenom i lozinkom, ali pitanje da li će da radi, zavisi od neta koji se koristi, od pre par dana uveli su restrikcije.
možeš da uzmeš ali će raditi samo na mts netu.Može li mi neko reći da li ako od drugara koji ima box 4 uzmem njegove podatke za iris tv go mogu da ze podatke iskoristim za iris smart aplikaciju? Odnosno da li kod irisa ima razlike između tv go i smart aplikacije kao kod Eona gde ne možete ako imate podatke za mobilnu epn aplikaciju iste da koristite za eon smart aplikaciju. Čitao sam po forumu malo, pa nisam baš to shvatio.
Ne kontam kako ti radi Iris smart app na EON box? Evo upravo pokušavam, ukucam podatke izbaci gore neku grešku.Da. Ali Iris smart apk, na EON boxu, ne Iris go.
Kako si instalirao na laptopu?možeš da uzmeš ali će raditi samo na mts netu.
do pre neki dan je to radilo bez problema, moglo je da se instalira na tri uredjaja, bilo da je tv, pc, telefon...
kod mene je radilo na dva tv plus laptop, ali više ne tako da sam se vratio na iptv listu
citiraš post od pre 11 dana, a od subote ne radi nikomeNe kontam kako ti radi Iris smart app na EON box? Evo upravo pokušavam, ukucam podatke izbaci gore neku grešku.
Nisam ni gledao ništa odavno pa tek sad video da ne radi više na LG WebOS Iris app
na laptopu se ne instalira već samo podigne Iris appKako si instalirao na laptopu?
Tako je. Čini mi se od prošle subote nije više moguće gledati ako nije MTS mreža.Ne mogu da se prijavim na Iris GO ni sa jednog neta od tri koja imam: sbb, A1, Globaltel.
Da li to izgleda može samo sa Mtsovog neta? Ili sam negde napravio neku grešku u koracima.
samo transparentno, ima i taj free net da ukinuSledeca sto cu uraditi je da nadjem stari 4g modem koji se nalazi negde u podrumu i u njega cu staviti pripeid mts karticu i tu kombinaciju cu da koristim samo za iris smart aplikaciju da ne unistavam bateriju na telefonu.
Kod mene sad nece ni na hot spot sa mts kartice, radilo 2 dana tako. Ajde neka neko proveri kakvo je stanje kod vas.Sledeca sto cu uraditi je da nadjem stari 4g modem koji se nalazi negde u podrumu i u njega cu staviti pripeid mts karticu i tu kombinaciju cu da koristim samo za iris smart aplikaciju da ne unistavam bateriju na telefonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari