Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

imaju svi problema, ima tema o tome

neko problem sa Iris Tv, stb i iris go ne rade? optika takodje

Gde ima tema o problemu IRISa na SBB-ovom internetu? Najnormalnije sam se ulogovao na tabletu na IRIS kada share-ujem hotspot sa telefona gde mi je mts provajder. Čim pređem na SBB wifi, app više ne radi.

Gde ima tema o problemu IRISa na SBB-ovom internetu? Najnormalnije sam se ulogovao na tabletu na IRIS kada share-ujem hotspot sa telefona gde mi je mts provajder. Čim pređem na SBB wifi, app više ne radi.

Svakako ne verujem da treba ocekivati da vrate funkcionalost na drugim mrezama.
Dugo im je i trebalo da zabrane.

Pozdrav! Imate li sugestije za VPN za Iris GO? Imam Surfshark trenutno u Holandiji, ali dobijam grešku za Arene..

Može li mi neko reći da li ako od drugara koji ima box 4 uzmem njegove podatke za iris tv go mogu da ze podatke iskoristim za iris smart aplikaciju? Odnosno da li kod irisa ima razlike između tv go i smart aplikacije kao kod Eona gde ne možete ako imate podatke za mobilnu epn aplikaciju iste da koristite za eon smart aplikaciju. Čitao sam po forumu malo, pa nisam baš to shvatio.

Može da se koristi sa korisničkim imenom i lozinkom, ali pitanje da li će da radi, zavisi od neta koji se koristi, od pre par dana uveli su restrikcije.

Može li mi neko reći da li ako od drugara koji ima box 4 uzmem njegove podatke za iris tv go mogu da ze podatke iskoristim za iris smart aplikaciju? Odnosno da li kod irisa ima razlike između tv go i smart aplikacije kao kod Eona gde ne možete ako imate podatke za mobilnu epn aplikaciju iste da koristite za eon smart aplikaciju. Čitao sam po forumu malo, pa nisam baš to shvatio.
možeš da uzmeš ali će raditi samo na mts netu.
do pre neki dan je to radilo bez problema, moglo je da se instalira na tri uredjaja, bilo da je tv, pc, telefon...
kod mene je radilo na dva tv plus laptop, ali više ne tako da sam se vratio na iptv listu

Da. Ali Iris smart apk, na EON boxu, ne Iris go.
Ne kontam kako ti radi Iris smart app na EON box? Evo upravo pokušavam, ukucam podatke izbaci gore neku grešku.
Nisam ni gledao ništa odavno pa tek sad video da ne radi više na LG WebOS Iris app

možeš da uzmeš ali će raditi samo na mts netu.
do pre neki dan je to radilo bez problema, moglo je da se instalira na tri uredjaja, bilo da je tv, pc, telefon...
kod mene je radilo na dva tv plus laptop, ali više ne tako da sam se vratio na iptv listu
Kako si instalirao na laptopu?

Ne kontam kako ti radi Iris smart app na EON box? Evo upravo pokušavam, ukucam podatke izbaci gore neku grešku.
Nisam ni gledao ništa odavno pa tek sad video da ne radi više na LG WebOS Iris app
citiraš post od pre 11 dana, a od subote ne radi nikome

Ja sam to resio tako sto sam u telefon stavio mts karticu pustio hot spot i povezao tv na njega i mts smart aplikacija radi dok koliko mi se cini internet sa kartice se ne trosi. Neka me ispravi neko ako gresim.

Internet sa kartice ne bi trebalo da se troši ako se direktno troši, odnosno gleda aplikacija na samom telefonu/tabletu, nisam siguran za hot spot da ne troši, proveri to dobro ili neka neko napiše ko je već koristio tu opciju kako to ide.

Ja koristim hotspot, mobilni sa mts netom (kartica i 100 gb box 4). Povezan laptop preko mobilnog i ne trosi net kada koristim iris go na laptopu.
Radi i eon na laptopu sa ovom kombinacijom, ali tad trosi net.

Sledeca sto cu uraditi je da nadjem stari 4g modem koji se nalazi negde u podrumu i u njega cu staviti pripeid mts karticu i tu kombinaciju cu da koristim samo za iris smart aplikaciju da ne unistavam bateriju na telefonu.

Aaa, nisam znao da moze u browseru da se gleda. Super, hvala na info :)

Ne mogu da se prijavim na Iris GO ni sa jednog neta od tri koja imam: sbb, A1, Globaltel.
Da li to izgleda može samo sa Mtsovog neta? Ili sam negde napravio neku grešku u koracima.

Ne mogu da se prijavim na Iris GO ni sa jednog neta od tri koja imam: sbb, A1, Globaltel.
Da li to izgleda može samo sa Mtsovog neta? Ili sam negde napravio neku grešku u koracima.
Tako je. Čini mi se od prošle subote nije više moguće gledati ako nije MTS mreža.

Uz malo podešavanja u lg web os radi ali ne rade svi kanali. Recimo od sporta samo as 1-5.

Prilozi

• IMG_20220826_015816.jpg
    IMG_20220826_015816.jpg
    206 KB · Pregleda: 55
Sledeca sto cu uraditi je da nadjem stari 4g modem koji se nalazi negde u podrumu i u njega cu staviti pripeid mts karticu i tu kombinaciju cu da koristim samo za iris smart aplikaciju da ne unistavam bateriju na telefonu.
Kod mene sad nece ni na hot spot sa mts kartice, radilo 2 dana tako. Ajde neka neko proveri kakvo je stanje kod vas.

Naravno da citaju i forume ;)
zato sada svi na Soko lite tarifu pa je Iris go Osnovni free na 2 godine :)

Nazad
Vrh Dno