Šta je novo?

IptvBox srpski IPTV player

Možda bi u ovoj varijanti eon sad kad to izbacite mogli da ubacite umesto toga neku flix varijantu da vuče sa nekih domaćih onlajn sajtova filmove i serije ili da se dodaju npr neki kodi addons ili za stremio da mogu da se gledaju filmovi i serije i sa torrent sajtova.

Možda bi u ovoj varijanti eon sad kad to izbacite mogli da ubacite umesto toga neku flix varijantu da vuče sa nekih domaćih onlajn sajtova filmove i serije ili da se dodaju npr neki kodi addons ili za stremio da mogu da se gledaju filmovi i serije i sa torrent sajtova.
I jos da ti sprema rucak i da te masira pri tome 😉

@dEXE vidim da si uključen u izradu tih Addons Repo za kodi pa verovatno si upućen da li je neko pravio nešto za naše ove domaće onlajn sajtove za gledanje filmova i serija što bi moglo da se koristi na android box uređajima. A ovo gore sam predložio što bi stvarno voleo da imam neko rešenje sve u jednoj aplikaciji zbog ovih box uređaja od provajdera koje ne traži previše prostora za instalaciju. Na kojima ne mogu ni da razmišljam da instalira kodi koji većinu toga pokriva.

@dEXE vidim da si uključen u izradu tih Addons Repo za kodi pa verovatno si upućen da li je neko pravio nešto za naše ove domaće onlajn sajtove za gledanje filmova i serija što bi moglo da se koristi na android box uređajima. A ovo gore sam predložio što bi stvarno voleo da imam neko rešenje sve u jednoj aplikaciji zbog ovih box uređaja od provajdera koje ne traži previše prostora za instalaciju. Na kojima ne mogu ni da razmišljam da instalira kodi koji većinu toga pokriva.
Nema nista od nasih addonova, imas kod mene u repu nesto pa vidi... Ima jedan dva nekih buildova domaćih ali je to tamo sve zbrckano, i kvalitetan addon mislim da nema...
Nije bas pametno i nije ni prakticno sve natrpati u jedan addon, a za vecinu stvari addonovi vec postoje...
Nema za nase provajdere i nema za skrapovanje domacih sajtova...
A sam addon ti ne zauzima neki prostor, vise to ode na sam kesh i sl.

Setio sam se još jedne sitnice da li bi u delu gde se dodaju liste da se doda status listi. Ono dokle traje da li je aktivna max broj konekcija i ako može a i ne mora i koliko ima kanala filmova serija. Ovo sa brojem konekcija sa nekim jednostavnim osvežavanjem statusa bi moglo da bude korisno da se vidi da li vlasnik koristi listu u tom trenutku ili ne pa da se izabere najbolja opcija od listi koje neko ima koju tad da koristi.

Nazad
Vrh Dno