Šta je novo?

IptvBox srpski IPTV player

Testirao sam app kratko i izbrisao je. Glavni razlog je sto pored OTT Navigator-a i Tivimate-a, svoj posao radi jako sporo i tromo. Prebacivanje kategorija i samo kretanje kroz aplikaciju je tromo i nekako koci, usporeno je. Svaka cast na dodavanju raznih opcija i ispravki, ali po meni tromi gui je vas trenutni najveci problem.
Jednostavno nema taj brzi i tecan rad kao sto ga ima Tivimate.

Testirao sam app kratko i izbrisao je. Glavni razlog je sto pored OTT Navigator-a i Tivimate-a, svoj posao radi jako sporo i tromo. Prebacivanje kategorija i samo kretanje kroz aplikaciju je tromo i nekako koci, usporeno je. Svaka cast na dodavanju raznih opcija i ispravki, ali po meni tromi gui je vas trenutni najveci problem.
Jednostavno nema taj brzi i tecan rad kao sto ga ima Tivimate.
jel ti zamucena slika desno kad otvoris kategorije (mini player i sve ispod njega)? posto smo malo popustili ogranicenja za prepoznavanje losijih uredjaja od verzije 3.0 pa i ona dobijaju te neke efekte koje otprilike ne bi trebalo. kad app prepozna losiji uredjaj on dobije malo siromasniji interfejs ali super radi.

Isto je i na androidi, nisi jedini 😉
Htedoh da pisem neke preporuke, uocene bagove, nedostatke, nedoslednosti, al me nesto mrzelo 😉
Generalno, svaka cast na trudu, ali mislim da se mnogo rasipate, mali milion verzija, svasta od funkcionalnosti, a ne rešavate po meni glavnu stvar koja se vidi i oseti kad se krece po aplikaciji, a to je los interfejs, slike kojima se vidi okvir od pozadine, nesredjeni elementi po interfejsu, uzasne animacije, seckanje slike i interfejsa...
Sredite malo taj gui, pa posle lagano dodajte milion stvari...
A tebi da se zahvalim posebno - ima necega zahvaljujuci i tebi u aplikaciji 😀
Ako je zamuceno desno od kategorija kad se otvori (miniplayer i epg ispod njega, rade najjaci efekti koji ne bi trebalo da rade na losijim uredjajima pa prave usporavanja - bice sredjeno u sledecoj verziji, do 2.9.4 nismo imali tih problema. i zavrsili smo sa dodavanjem funkcija - nema vise sta da se doda 😀 sad peglanje

A tebi da se zahvalim posebno - ima necega zahvaljujuci i tebi u aplikaciji 😀
Ako je zamuceno desno od kategorija kad se otvori (miniplayer i epg ispod njega, rade najjaci efekti koji ne bi trebalo da rade na losijim uredjajima pa prave usporavanja - bice sredjeno u sledecoj verziji, do 2.9.4 nismo imali tih problema. i zavrsili smo sa dodavanjem funkcija - nema vise sta da se doda 😀 sad peglanje
Ne verujem da je to, ovo je dobar uredjaj onn 4k pro, nisam hteo da probam u početnim fazama jer mi generalno ne treba mrzelo me, ali aj reko sad ste vec dostigli neku zrelost pa da probam i zaista ima dobrih opcija, ali mnogo tih grafickih manjkavosti, i loseg gui, i bas ocajne animacije i htedoh sve da iznabrajam ali lenjost...
Sad to sredite i utegnite...
Drago mi je ako sam doprineo kako god 😉

jel ti zamucena slika desno kad otvoris kategorije (mini player i sve ispod njega)? posto smo malo popustili ogranicenja za prepoznavanje losijih uredjaja od verzije 3.0 pa i ona dobijaju te neke efekte koje otprilike ne bi trebalo. kad app prepozna losiji uredjaj on dobije malo siromasniji interfejs ali super radi.
Nije zamucena slika , nego samo nekako usporeno radi. Testirao sam na dva uredjaja Mi box 3-ca generacija i na Vontar s905x4 modelu.

Nije zamucena slika , nego samo nekako usporeno radi. Testirao sam na dva uredjaja Mi box 3-ca generacija i na Vontar s905x4 modelu.
Nasao sam probleme, radim na njima. Videcemo u sledecoj verziji kako ce se ponasati. Mada je nerealno ocekivati da radi istom brzinom kao Tivimate kojem je UI od pre 10 godina i koji je mozda na 30% funkcija koje ima IptvBox, pogotovo deo oko filmova, serija, sporta. Nadam se da ste videli da program skida sa nase platforme i logotipove kanala i slike od epg, pa i ceo epg ako ga lista nema, prevode filmova, informacije o filmovima, glumcima, reziserima,... Mada ovo sto sam nasao trebalo bi da znatno ubrza kretanje kroz GUI, videcemo, sad je samo to ostalo da se dotegne. Razmisljam cak i da ima opcija u podesavanjima da osiromasi maksimalno sve pa da radi najbrze moguce

Resi prvo ovo sto si nasao i mislis da ce ubrzati gui pa da testiramo a posle mozes da dodas opcije osnovna i napredna podesavanja, pa da svako po svom ukusu podesi aplikaciju kako zeli.
Znam da je nerealno ocekivati da ova aplikacija radi tecno kao Tivimate i da on nema sve mogucnosti kao ova tvoja aplikacija, ali za vecinu ljudi sve sto treba od opcija Tivimate ima i navikli su da sve radi tecno. Jos pogotovo kada se pogase sve animacije i ostale zezancije on jednostavno leti.

Interfejs na webos verziji mi je daleko lepši nego na androidu,mislim na smart tv izgled.Može li se na androidu dobiti webos interfejs?
Generalno deluje da webos verzija mnogo bolje radi,a nemam baš neki ekstra tv Fox 42wos630e.

Interfejs na webos verziji mi je daleko lepši nego na androidu,mislim na smart tv izgled.Može li se na androidu dobiti webos interfejs?
Generalno deluje da webos verzija mnogo bolje radi,a nemam baš neki ekstra tv Fox 42wos630e.
WebOS dizajn je radila ChatGPT Astra a Android Claude, hmmm 🤔 Videću nešto, verovatno da ima opcija speed/fancy. I meni super radi a LG mi je iz 2018god i neki Fox iz 2021. Trebalo bi neko da proba na novijim baš me zanima kako li radi na njima

Ja imam Fox sa WebOS 5 od pre par godina i radi lepo. Mada ovo mi je jedini program tog tipa koji sam probao tako da nemam s čim da uporedim. Radi lepo jedino ne znam gde da nađem Kategorije, ako ih uopšte ima, da ne moram da šaltam 20.000 kanala sa liste ako hoću da nađem recimo ex-yu.

Ja imam Fox sa WebOS 5 od pre par godina i radi lepo. Mada ovo mi je jedini program tog tipa koji sam probao tako da nemam s čim da uporedim. Radi lepo jedino ne znam gde da nađem Kategorije, ako ih uopšte ima, da ne moram da šaltam 20.000 kanala sa liste ako hoću da nađem recimo ex-yu.
Kako nema kategorije?! Jedino ako app ima problem sa pročita lepo listu tj kategorije iz nje

Prilozi

• 20261010_161258.webp
    20261010_161258.webp
    104.5 KB · Pregleda: 18
Jedino ako WebOS ne vidi kategorije iz stalker liste, videću sutra da nabavim neku za testiranje, jel vidiš kod mene gde su kategorije? Levo od kanala ideš lepo levo desno između kategorija i liste isto je tako na androidu (TV), ne razumem kako nema kategorija

Pa da, da mogu da izaberem recimo ex yu kanale ili FR ili slično (ako to lista podržava), a ne sportski, filmski, zabavni, informativni itd.

pohvale za app

slazem se sa komentarima da se fokus prebaci na performanse, pa i pristup da se pojedinacan feature iskljuci ukoliko nekome nije bitno

da li webos verzija podrzava online update? ili je neophodno kroz developermode pregaziti verziju?

Pa da, da mogu da izaberem recimo ex yu kanale ili FR ili slično (ako to lista podržava), a ne sportski, filmski, zabavni, informativni itd.
Aha sad sam napokon razumeo ovde imaju podkategorije da tako kažem. Sledeća verzija 😉

pohvale za app

slazem se sa komentarima da se fokus prebaci na performanse, pa i pristup da se pojedinacan feature iskljuci ukoliko nekome nije bitno

da li webos verzija podrzava online update? ili je neophodno kroz developermode pregaziti verziju?
Da mora preko dev mode i instalacija i update. Moram još da je dotegnem pa da šaljem lg na odobrenje pa će je oni uvrsti na store posle par nedelja ako prođe sve zahteve. Posle toga Tizen i Vidaa a verovatno i Playstore samo što će u odnosu na ovu da bude malo osakaćena.

Zaista mislim da bi imala lep uspeh na WebOS,nadam se da će je odobriti,naravno ne znam kakvi su zahtevi.Dev mode ima rok trajanja a koliko vidim root više ne radi,probao dve metode koje su ranije radile(sorry za ovaj off).

steta sto ne razmatrate tvOS jer je najfluidniji pa bi se nedostaci najmanje primecivali

a verovatno su to i korisnici koji su spremniji da plate dodatne usluge

WebOS dizajn je radila ChatGPT Astra a Android Claude, hmmm 🤔 Videću nešto, verovatno da ima opcija speed/fancy. I meni super radi a LG mi je iz 2018god i neki Fox iz 2021. Trebalo bi neko da proba na novijim baš me zanima kako li radi na njima
Ja imam up7670 i lm6300 pa ću videti u toku naredne nedelje da instaliram i isprobam

Nazad
Vrh Dno