Znas kako u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori stream nije kriptovan, pomagao sam nekim ljudima i uspeli su da dobiju savrsen prikaz, u sustini probaj da iskljucis STB i kloniraj mac adresu naravno ubaci konekciju na 3 ili 4 utp na routeru, postavi isti IP kao sto je na stb-u, postavi subnet mask ti je 255.0.0.0.(eksperimentisi sa submusk-om moguce je da su kod nas neke varijacije).
U sustini ako su pustili i one zasticene kanale moci ces i njih da gledas, samo mislim da nije pametno public pricati o ovome.
Tako da je najbolje da se ova tema obrise.
Bilo bi dobro da imas dve mrezne karte, a da lokalno na racunaru podesis koja ide na koji opseg, jedna na iptv a druga na internet opseg i da bacis taj stb u kantu.
Samo VLC je najvece djubre od playera koje je ikada napravljeno, jezim se od takvih playera.
U sustini ljudi koriste progdvb tako da snimaju stream. mada moras da instaliras neki od h264 dekodera koji podrzavaju streaming, i naravno ac3 decoder koji podrzava streaming plus bi morao da izgradish upotrebni graph.
I to je to.
Cudi me da za svaki kanal koriste drugi ip, obicno koriste razlicite portove za razlicite kanale, recimo od 1 do 95, odnosnoi ili je to opseg 2001-2095 ili 3001-3095.
Najbolje je da sa progdvb-om skeniras sa channel list - blind search ceo opseg tako da ces imati finalnu listu, postavi recimo opseg od:
232.0.4.01-232.0.4.50
A za h264 recimo elecard ima decoder koji podrzava streaming lako se nalazi, medjutim ima i boljih.
Naravno posle je potrebno namestiti
direct show - video renderer - by
graph file ali moras izgraditi graph file kao sto sam gore rekao.
Check
Sprouts Ad and
Albertsons Ad.
Progdvb naravno sto noviju verziju recimo (5.15).
Posto je verziju 5 pro tesko naci , uradis listu kanala i posle sve to iskopiras u verziju 4 ali neku zadnju pro koja dobro radi.
I nadaj se da ne kodiraju sve kanale dodatnim merama i da se ovaj thread sto pre obrise.
I da ako oni tamo promene ip od stb-a svi ce ti kanali opet biti kodirani.