Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnoge liste imaju probni period, i svi su krajnje ljubazni tako da za par dana probaš pa vidiš šta ti odgovara i to je to. Sačekas vikend kada ima utakmica.

A ima Nordik nesto sport kanala u 4K..ima jos par listi, ali sve je to max 20 kanala ako je i toliko u 4K

Ja ni ne koristim vise usluge nasih operatera osim interneta. Vise volim dati pare kad vec dajem za dobru listu, nego njima, i u pravom smislu imam TV u pokretu (laptop, telefon, TV, box...), sa najboljim dostupnim kanalima na jednom mjestu bez zatamnjivanja, prava prenosa i sl. Slika dobra, rezolucije dobre, nema stekanja.

Dobra stvar sto je placanje automatizovano, ne moram cekati nekoga da mi nesto salje, kad nisam kuci, preko ljeta npr ne moram platiti taj mjesec, posle nastavim itd.

Ja sam bas prezadovoljan, milion je prednosti.

Pozdrav svima, ima li neko neki link gde se zvanično može testirati i kupiti ta lista KingBox? Takođe, našao sam na ovoj temi, post od prošle godine, gde je ovaj link postavljen za VipMax. https://buydmtn.blogspot.com Nekako mi čudno izgleda stranica, da li je to stvarno to i da li šljaka?

I šta je bolje, KingBox ili VipMax?

Ovaj vipmax meni zeza kao što reče Salekojot.
Jedan dan radi, onda dva dana ništa, onda jedan dan učita listu ali nema kanala kada uđem u neku zemlju. Nešto su mu izgleda radili.
Probam i preko vpn, nekad proradi, ali brzo i tako počne da zeza.

Neću na silu i veštački da nabijam ovde na brzinu 100+ postova, a trebaju mi te liste što pre.
Поштено. Апсолутно се слажем. Када већ за 3 године ниси "набио" више од 7 коментара (од тога данас 3), стварно је дебилно да на силу набијаш 100 коментара. Још једном подвлачим да се слажем.
Узгред, скокни на СФ/Кајгану. Тамо те нико неће условљавати са бројем коментара.

Dosta kanala sa te KODI liste što ti prijatelji koriste se ubacuje u ove liste koje plaćaš, a davalac usluga ti priča kako ima svoje servere, mašine, transkodere i kako to sve on izvorno zakupljuje. Tu istu listu ti naplati, a ti si pola tih kanala mogao za džabe da gledaš.

Mene zanima, da li je neko probao listu IPTVTREE i po ceni mi deluju progesionalno? Čak i test naplaćuju... :D

Незнам зашто се играте са тим бета верзијама од тивимејта? То док не изађе званична, ништа не треба пробавати. Ја сам се једном опекао и од тада - нека хвала. ;)

Koristim Tivi od negde verzije 2.0.# i od tada svaku Betu sam instalirao ali svaku i nikada nije bilo problema. Do sad ali ok ništa strašno.

Btw pušten je novi update pre nekoliko minuta rešeno je sve fercera ponovo.

Brz je Alex😉

Dovoljno je poslati mu mejl. Na Reddit barem kako on kaže gotovo i ne ulazi da čita prijave problema, samo da okači Changelog i apk.

Možda glupo pitanje, u čemu je fora da se koristi beta? Besplatna ili nisam bio na času?

Da li možda neko zna ili ima info od ovih iskusnijih poznavalaca iptv usluga, sajt siptv, koju platformu koristi za gledanje odakle se vuku podaci kada konkretno gledaš preko mag uređaja? Jel neka od ovih xui.one, xtremecodes... Malo sam goglao, ali nisam uspeo da nađem koji sistem stoji u pozadini za njihov način reprodukcije kanala.

На ОВО мислиш?

Poslednja izmena:
Jos jedno razocarenje u kinesku listu, skroz je pukla u 10. minutu fudbala. Elem, dajem kraljevstvo za stabilan IPTV u UK, bez VPN😀 Molim vas za predloge lista.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno