probao ja,ne radi istoU box paketima koliko znam, te šatro premijum neće dodatno da se naplaćuju, bar su tako rekli mom bratu, a korisri neki paket od 3.5 k rsd.
Kome ne radi cportal u tivimate, da li je probao u ott navigatoru, s obzirom da npr. Tv nova radi u ott a ne radi u tivimate?
Прво - није та порука "проблематична". Није проблем никакав што је човек тражио. Испало је зезање на рачун тога што је рекао да гледа на ДЕСКТОПУ. Ми старији појам ДЕСКТОП везујемо за радну површину. Ту се човек увредио на зезање нас пар. Да је рекао да жели гледати на рачунару - никакав проблем ( или већ на било чему ). Онда је члан, који му је послао листу на ПП, написао да је послао листу на ПП. Моја опаска је била да није потребно наводити да си некоме послао листу - видеће и сам да има ПП. Е ту се "донатор листе" нашао увређеним па је почео мене да прозива да бих томе члану (што је тражио листу) сигурно послао тввиет да ми је затражио. А потом је младић који је тражио листу почео да провоцира у смислу да појединци тролују а да не желе да помогну.@salacue dobro bre Sale, lepo je covek pitao za preporuku a ne kao gomila obrisanih likova "ej, dajte mi listu, aj zdra'o".
Razumem tvoj stav ali nisu svi krelosi, ima i normalnih![]()
Takodje i meni stao c portal u tivi mate. Video sam ovde da ste bas diskutovali o njemu i da su nesto promenili pa nekome radi nekome ne. Posto ovih dana nesto i ne gledam previse televiziju koristim onaj Rokkr ili Rokrr. To sam instalirao na boxu i malo radi, malo zeza ali ne potresam se mnogo oko togaU box paketima koliko znam, te šatro premijum neće dodatno da se naplaćuju, bar su tako rekli mom bratu, a korisri neki paket od 3.5 k rsd.
Kome ne radi cportal u tivimate, da li je probao u ott navigatoru, s obzirom da npr. Tv nova radi u ott a ne radi u tivimate?
Mjok, sve ok. Meni je jasno sta se zbilo, toliko je i dovoljno.Прво - није та порука "проблематична". Није проблем никакав што је човек тражио. Испало је зезање на рачун тога што је рекао да гледа на ДЕСКТОПУ. Ми старији појам ДЕСКТОП везујемо за радну површину. Ту се човек увредио на зезање нас пар. Да је рекао да жели гледати на рачунару - никакав проблем ( или већ на било чему ). Онда је члан, који му је послао листу на ПП, написао да је послао листу на ПП. Моја опаска је била да није потребно наводити да си некоме послао листу - видеће и сам да има ПП. Е ту се "донатор листе" нашао увређеним па је почео мене да прозива да бих томе члану (што је тражио листу) сигурно послао тввиет да ми је затражио. А потом је младић који је тражио листу почео да провоцира у смислу да појединци тролују а да не желе да помогну.
У међувремену је неко обрисао све те поруке, тако да сам поруку којом сам хтео да им одговорим избрисао одмах по објављивању. А порука је гласила да ја засигурно нисам ТРОЛ и имам своје правило ( које и СалеКојот примењује ) - не делим листе корисницима са мање од 100 коментара на форуму. То је моје правило. И не хвалим се да ли сам или не некоме послао на ПП листу коју ми је тражио. Јуче сам уваженом форумашу, да кажемо HW Guruu послао све српске арене са exe.net и нисам се никоме хвалио нити сам му јавно написао - послао сам ти. И теби сам више пута слао па никада нисам јавно написао - послао сам ти. То је нешто између тебе и мене и то не треба да се тиче никога на форуму.
Толико. Када прочиташ овај мој коментар - слободно га обриши.
Ok, moje pravilo je da posaljem listu svakome ko lijepo pita kao sto je on pitao, ne trebaju mi pravila nikakva jer mi tolike liste i ne trebaju jer skeniram samo za sebe i svoje prijatelje. Ako to smeta upravi foruma mogu da mi daju do znanjaи имам своје правило ( које и СалеКојот примењује ) - не делим листе корисницима са мање од 100 коментара на форуму. То је моје правило.
Poslao sam dosta listi prije ovog slucaja, sad sam napisao da bi javnost znala da je covjek dobio pomoc na ovom forumu, a ne da je ispao budala, na kulturan nacin zamolio za listu a ljudi ga posprdase za desktop, i to jedan od njih redovno daje do znanja kako ima dobre liste i kako moze da dodje do svake liste, sto me najvise i dovelo do toga da napisem to javno a vjerovatno i tebe da me isprozivas zbog toga, jer "iptv guru" se sprda a obicni clan salje listu, mali udar na egoИ не хвалим се да ли сам или не некоме послао на ПП листу коју ми је тражио.
Ja nemam exe.net, ali sam danas manje poznatom forumasu poslao nova iptv i nacionalnaklasa liste, napisao sam mu javno iz gore pomenutih razloga, ako si ti mislio da se hvalim time sto imam neku iptv listu onda si u debeloj zabludi, ako si se osjetio ugrozenim jer jos neko u temi djeli liste, ne brini, ne pretendujem da budem "iptv guru", ovde sam se pridruzio da razmjenjujem misljenja sa ostalim forumasima i pomognem kome mogu i da trazim pomoc kad mi je potrebna.Јуче сам уваженом форумашу, да кажемо HW Guruu послао све српске арене са exe.net и нисам се никоме хвалио нити сам му јавно написао
Mjok, tvoja stvar i dobra volja.Ako to smeta upravi foruma mogu da mi daju do znanja
Не разумеш ти поенту који ми хоћемо.Ok, moje pravilo je da posaljem listu svakome ko lijepo pita kao sto je on pitao, ne trebaju mi pravila nikakva jer mi tolike liste i ne trebaju jer skeniram samo za sebe i svoje prijatelje. Ako to smeta upravi foruma mogu da mi daju do znanja
Poslao sam dosta listi prije ovog slucaja, sad sam napisao da bi javnost znala da je covjek dobio pomoc na ovom forumu, a ne da je ispao budala, na kulturan nacin zamolio za listu a ljudi ga posprdase za desktop, i to jedan od njih redovno daje do znanja kako ima dobre liste i kako moze da dodje do svake liste, sto me najvise i dovelo do toga da napisem to javno a vjerovatno i tebe da me isprozivas zbog toga, jer "iptv guru" se sprda a obicni clan salje listu, mali udar na ego
Ja nemam exe.net, ali sam danas manje poznatom forumasu poslao nova iptv i nacionalnaklasa liste, napisao sam mu javno iz gore pomenutih razloga, ako si ti mislio da se hvalim time sto imam neku iptv listu onda si u debeloj zabludi, ako si se osjetio ugrozenim jer jos neko u temi djeli liste, ne brini, ne pretendujem da budem "iptv guru", ovde sam se pridruzio da razmjenjujem misljenja sa ostalim forumasima i pomognem kome mogu i da trazim pomoc kad mi je potrebna.
evo u jednoj rečenici bit cijele raspraveLjudi niste shvatili poentu pisanja @salacue i @СалеКојотa, a to je da se ova tema ne pretvori u "treba mi lista" i "dao sam ti listu" . Ne znam koliko su mi lista poslali ( i na tome sam im zahvalan), ali morate to sve na PP .
Не разумеш ти поенту који ми хоћемо.
Ми не желимо од ове теме да направимо спрдњу као што је на другим форумима. Овде се причао о Иптв, информације, искуства, али испод тарабе делимо вредним члановима овог форума листе, да могу гледати бесплатно иптв.
Сад замисли како би изгледала ова тема да сам ја преко 3000 пута написао "послао сам члану листу"!?
Многи њих је тражило и сви су добили, али правила се ја држим. Доста њих нових ми је слало поруку и тражили су листу. Кад сам одбио, одмах сам добијао одговор "...глупаво би било да пишем глупости, само да би имао 100 порука". Ни он није схватио поенту. Листе делим члановима форума који су ту, који у склопу овог форума доносе неки допринос. Ја сам на овом форуму већ доста дуго и најдражи ми је. Јако сам пуно ствари научио на Бенчу. Баш ми је много пута помогао. На овакав начин му враћам услугу.
Shvatio sam ja poentu, zahvalio se i rekao da razumem razlog za pravilo 100 poruka kojeg se mnogi drze i to postujem. Ali i dalje smatram da nije resenje da komentarisem sve i svasta samo da bih imao 100 poruka, ako nemam nesto pametno i argumentovano da napisem necu ni komentarisati, za 5 godina na forumu napisao sam 5 poruka, sta mogu pisati ako se u nesto ne razumem, ja sam tu kao citalac na forumu a ne kao spamer. Trazio sam listu gde ima Arene Premium bez zamucenja, nisam dobio i to je ok. Uostom niko nije duzan ni da mi posalje cak i da imam 10000 poruka, sve je stvar dobre volje. Listu posle toga nisam trazio nikome, javno sam pitao samo za epg AS 7, 8, 9 SR koji cu ubaciti u TiviMate V4.0 ali nisam imao srece ni tu.Не разумеш ти поенту који ми хоћемо.
Ми не желимо од ове теме да направимо спрдњу као што је на другим форумима. Овде се причао о Иптв, информације, искуства, али испод тарабе делимо вредним члановима овог форума листе, да могу гледати бесплатно иптв.
Сад замисли како би изгледала ова тема да сам ја преко 3000 пута написао "послао сам члану листу"!?
Многи њих је тражило и сви су добили, али правила се ја држим. Доста њих нових ми је слало поруку и тражили су листу. Кад сам одбио, одмах сам добијао одговор "...глупаво би било да пишем глупости, само да би имао 100 порука". Ни он није схватио поенту. Листе делим члановима форума који су ту, који у склопу овог форума доносе неки допринос. Ја сам на овом форуму већ доста дуго и најдражи ми је. Јако сам пуно ствари научио на Бенчу. Баш ми је много пута помогао. На овакав начин му враћам услугу.
Menjali suDa nisu nesto menjali url adrese servere?Tako mi jednom proradila m3u lista.
Sibni mi na pp ako znas novi url, molim teMenjali su
nije još, evo sad provjerio stalker mac preko sfvip-a, možda ti neće samo preko url-a koji koristišSFVip preko mac ne, bar kod mene. Mozda je lista mrtva.
zanimljivo,meni ne,neće niti učitati listu,odmah izbaci error a probao sa 5-6 različitih adresaMeni clientportal radi kao stalker i u tivimate i u sfvip
napomena: meni radi na starom urlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari