Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U box paketima koliko znam, te šatro premijum neće dodatno da se naplaćuju, bar su tako rekli mom bratu, a korisri neki paket od 3.5 k rsd.
Kome ne radi cportal u tivimate, da li je probao u ott navigatoru, s obzirom da npr. Tv nova radi u ott a ne radi u tivimate?

U box paketima koliko znam, te šatro premijum neće dodatno da se naplaćuju, bar su tako rekli mom bratu, a korisri neki paket od 3.5 k rsd.
Kome ne radi cportal u tivimate, da li je probao u ott navigatoru, s obzirom da npr. Tv nova radi u ott a ne radi u tivimate?
probao ja,ne radi isto

@salacue dobro bre Sale, lepo je covek pitao za preporuku a ne kao gomila obrisanih likova "ej, dajte mi listu, aj zdra'o".
Razumem tvoj stav ali nisu svi krelosi, ima i normalnih :)
Прво - није та порука "проблематична". Није проблем никакав што је човек тражио. Испало је зезање на рачун тога што је рекао да гледа на ДЕСКТОПУ. Ми старији појам ДЕСКТОП везујемо за радну површину. Ту се човек увредио на зезање нас пар. Да је рекао да жели гледати на рачунару - никакав проблем ( или већ на било чему ). Онда је члан, који му је послао листу на ПП, написао да је послао листу на ПП. Моја опаска је била да није потребно наводити да си некоме послао листу - видеће и сам да има ПП. Е ту се "донатор листе" нашао увређеним па је почео мене да прозива да бих томе члану (што је тражио листу) сигурно послао тввиет да ми је затражио. А потом је младић који је тражио листу почео да провоцира у смислу да појединци тролују а да не желе да помогну.
У међувремену је неко обрисао све те поруке, тако да сам поруку којом сам хтео да им одговорим избрисао одмах по објављивању. А порука је гласила да ја засигурно нисам ТРОЛ и имам своје правило ( које и СалеКојот примењује ) - не делим листе корисницима са мање од 100 коментара на форуму. То је моје правило. И не хвалим се да ли сам или не некоме послао на ПП листу коју ми је тражио. Јуче сам уваженом форумашу, да кажемо HW Guruu послао све српске арене са exe.net и нисам се никоме хвалио нити сам му јавно написао - послао сам ти. И теби сам више пута слао па никада нисам јавно написао - послао сам ти. То је нешто између тебе и мене и то не треба да се тиче никога на форуму.
Толико. Када прочиташ овај мој коментар - слободно га обриши.

Takodje i meni stao c portal u tivi mate. Video sam ovde da ste bas diskutovali o njemu i da su nesto promenili pa nekome radi nekome ne. Posto ovih dana nesto i ne gledam previse televiziju koristim onaj Rokkr ili Rokrr. To sam instalirao na boxu i malo radi, malo zeza ali ne potresam se mnogo oko toga :D Listu c portala koju imam i dalje cuvam u tivi mate, mozda proradi :LOL:

Прво - није та порука "проблематична". Није проблем никакав што је човек тражио. Испало је зезање на рачун тога што је рекао да гледа на ДЕСКТОПУ. Ми старији појам ДЕСКТОП везујемо за радну површину. Ту се човек увредио на зезање нас пар. Да је рекао да жели гледати на рачунару - никакав проблем ( или већ на било чему ). Онда је члан, који му је послао листу на ПП, написао да је послао листу на ПП. Моја опаска је била да није потребно наводити да си некоме послао листу - видеће и сам да има ПП. Е ту се "донатор листе" нашао увређеним па је почео мене да прозива да бих томе члану (што је тражио листу) сигурно послао тввиет да ми је затражио. А потом је младић који је тражио листу почео да провоцира у смислу да појединци тролују а да не желе да помогну.
У међувремену је неко обрисао све те поруке, тако да сам поруку којом сам хтео да им одговорим избрисао одмах по објављивању. А порука је гласила да ја засигурно нисам ТРОЛ и имам своје правило ( које и СалеКојот примењује ) - не делим листе корисницима са мање од 100 коментара на форуму. То је моје правило. И не хвалим се да ли сам или не некоме послао на ПП листу коју ми је тражио. Јуче сам уваженом форумашу, да кажемо HW Guruu послао све српске арене са exe.net и нисам се никоме хвалио нити сам му јавно написао - послао сам ти. И теби сам више пута слао па никада нисам јавно написао - послао сам ти. То је нешто између тебе и мене и то не треба да се тиче никога на форуму.
Толико. Када прочиташ овај мој коментар - слободно га обриши.
Mjok, sve ok. Meni je jasno sta se zbilo, toliko je i dovoljno.
Sto se tice provokacija za TVViet:
Nemaju nikakvu protekciju/favorizovanje niti oni niti Sale niti Luc niti nabroj koga hoces.
Za razliku od ostalih, nisu bezobrazno pokusali da gurnu reklamu. Vi to ne vidite jer je momentalno brisano i banovano.
Svaka tehnicka pomoc dobrodosla, reklama nikako.
90% stvari sto znam i koristim je sa ove teme, to sigurno nije zahvaljujuci TVViet-u, vec clanovima koji su svima izlazili u susret, ne samo meni.
Ako cemo realno, ako je neko ovde reklamiran, to je Gotit. Trazicu procenat od njih, zasluzili smo.
Bilo bi lepo da izbegnete provokacije jer posledice necete.
Sale sa razlogom tako reaguje jer mu puca film od grebatora i "foliranata" aka komercijalna konkurencija koja gleda da se ogrebe za kojeg korisnika gurajuci na finjaka "preporuke" (Klime tema anyone?), koji su jos uvek tu i cekaju momenat.
Vecinu niste ni videli jer je blagvremeno prijavljeno, brisano i banovano.
Ne zamerite mu ako burnije reaguje, ima debelih razloga za to.

и имам своје правило ( које и СалеКојот примењује ) - не делим листе корисницима са мање од 100 коментара на форуму. То је моје правило.
Ok, moje pravilo je da posaljem listu svakome ko lijepo pita kao sto je on pitao, ne trebaju mi pravila nikakva jer mi tolike liste i ne trebaju jer skeniram samo za sebe i svoje prijatelje. Ako to smeta upravi foruma mogu da mi daju do znanja
И не хвалим се да ли сам или не некоме послао на ПП листу коју ми је тражио.
Poslao sam dosta listi prije ovog slucaja, sad sam napisao da bi javnost znala da je covjek dobio pomoc na ovom forumu, a ne da je ispao budala, na kulturan nacin zamolio za listu a ljudi ga posprdase za desktop, i to jedan od njih redovno daje do znanja kako ima dobre liste i kako moze da dodje do svake liste, sto me najvise i dovelo do toga da napisem to javno a vjerovatno i tebe da me isprozivas zbog toga, jer "iptv guru" se sprda a obicni clan salje listu, mali udar na ego :D
Јуче сам уваженом форумашу, да кажемо HW Guruu послао све српске арене са exe.net и нисам се никоме хвалио нити сам му јавно написао
Ja nemam exe.net, ali sam danas manje poznatom forumasu poslao nova iptv i nacionalnaklasa liste, napisao sam mu javno iz gore pomenutih razloga, ako si ti mislio da se hvalim time sto imam neku iptv listu onda si u debeloj zabludi, ako si se osjetio ugrozenim jer jos neko u temi djeli liste, ne brini, ne pretendujem da budem "iptv guru", ovde sam se pridruzio da razmjenjujem misljenja sa ostalim forumasima i pomognem kome mogu i da trazim pomoc kad mi je potrebna.

Ako to smeta upravi foruma mogu da mi daju do znanja
Mjok, tvoja stvar i dobra volja.
Iptv guru sam mu dao ja, ne zbog deljenja listi vec pomoci koju su pruzili on i Koja, ne znm sto mu spominjes to, nema razloga.
Ok, rascistili ste, idemo dalje...

Nije stvar u tome ko deli liste a ko ne nego bi bar po nekoj hijerarhiji trebalo da se ti stariji clanovi na forumu "malo" postuju. Meni je recimo SaleKojot izasao nekoliko puta u susret covek i nije A rekao! A mogao je opusteno da kaze e izvini nemam nista potrazi dalje.

Takodje svakome je dozvoljeno da ima svoja pravila ako hoce da izlazi ljudima u susret. Ja sam siguran da za ta pravila svako ima svoje razloge, a opet i ne mora da ih ima. Ja na to gledam recimo kao na temi gde se dele pozivnice za privatne trakere. Ako si aktivan i prepoznatljiv na forumu mozes sve dobiti ako ne malo ce teze to ici i za to postoje razlozi, e isto tako je i sa ovim. A ubedljivo ces najbolje proci ako pokazes jednostavno da si korektan clan. ;)

Какав, човече, удар на его? Дели листе свакоме и ти и свако други ко има и жели. Није ово моје лично па да ја кажем да ти не можеш да делиш већ само ја. Само сам написао да нема потребе да се у теми пише "послао сам ти". А да ли ћу томе некоме ја или неко други послати - моја ствар. Икс пута се десило да исти члан тражи и мени и Којоту листу па добије од обадвојице.
А стварно не видим разлог провлачења тввиет кроз целу причу.
Узгред, клијентпортал у тивимејту ради као m3u најнормалније. Додуше ХХХ садржај је десеткован - не ради 90% канала :ROFLMAO:

Ok, moje pravilo je da posaljem listu svakome ko lijepo pita kao sto je on pitao, ne trebaju mi pravila nikakva jer mi tolike liste i ne trebaju jer skeniram samo za sebe i svoje prijatelje. Ako to smeta upravi foruma mogu da mi daju do znanja

Poslao sam dosta listi prije ovog slucaja, sad sam napisao da bi javnost znala da je covjek dobio pomoc na ovom forumu, a ne da je ispao budala, na kulturan nacin zamolio za listu a ljudi ga posprdase za desktop, i to jedan od njih redovno daje do znanja kako ima dobre liste i kako moze da dodje do svake liste, sto me najvise i dovelo do toga da napisem to javno a vjerovatno i tebe da me isprozivas zbog toga, jer "iptv guru" se sprda a obicni clan salje listu, mali udar na ego :D

Ja nemam exe.net, ali sam danas manje poznatom forumasu poslao nova iptv i nacionalnaklasa liste, napisao sam mu javno iz gore pomenutih razloga, ako si ti mislio da se hvalim time sto imam neku iptv listu onda si u debeloj zabludi, ako si se osjetio ugrozenim jer jos neko u temi djeli liste, ne brini, ne pretendujem da budem "iptv guru", ovde sam se pridruzio da razmjenjujem misljenja sa ostalim forumasima i pomognem kome mogu i da trazim pomoc kad mi je potrebna.
Не разумеш ти поенту који ми хоћемо.
Ми не желимо од ове теме да направимо спрдњу као што је на другим форумима. Овде се причао о Иптв, информације, искуства, али испод тарабе делимо вредним члановима овог форума листе, да могу гледати бесплатно иптв.
Сад замисли како би изгледала ова тема да сам ја преко 3000 пута написао "послао сам члану листу"!?

Многи њих је тражило и сви су добили, али правила се ја држим. Доста њих нових ми је слало поруку и тражили су листу. Кад сам одбио, одмах сам добијао одговор "...глупаво би било да пишем глупости, само да би имао 100 порука". Ни он није схватио поенту. Листе делим члановима форума који су ту, који у склопу овог форума доносе неки допринос. Ја сам на овом форуму већ доста дуго и најдражи ми је. Јако сам пуно ствари научио на Бенчу. Баш ми је много пута помогао. На овакав начин му враћам услугу.

Svako ima pravo da sam odredi kome će da podeli listu, i trebalo bi da se ponašamo kao da smo svi ovde jednaki, ali stvarno je bezobrazno da se neko danas učlani i prvi post mu je: "Ko ima da mi da listu?". Tako da razumem potrebu za pravilima. Jednostavno benchmark je forum koji je malo iznad takvih foruma i treba da zadrži neki nivo.

Žao mi je što ismejaste čoveka što je rekao da mu treba za desktop, meni je bar bilo savršeno jasno šta je hteo da kaže. Malo više razumevanja za nekog ko nije u materiji, a kulturno nešto pita, bilo bi lepo.

Kad je već tako, evo jednog starog člana koji je upravo kupio smart tv i bio bi jako srećan da mi neko šibne neku dobru listu u privatnoj poruci :) Zahvaljujem!

dobro de, da se vratimo na temu

• Like
Reagovanja: gec
Ljudi niste shvatili poentu pisanja @salacue i @СалеКојотa, a to je da se ova tema ne pretvori u "treba mi lista" i "dao sam ti listu" . Ne znam koliko su mi lista poslali ( i na tome sam im zahvalan), ali morate to sve na PP .
evo u jednoj rečenici bit cijele rasprave (y)
što se tiče clientportala da ne davim više sa njim znači ustanovili smo da u tivimate radi samo m3u(stalker ne) a u sfvip-u oboje ?

Da nisu nesto menjali url adrese servere?Tako mi jednom proradila m3u lista.

Nem pojma, Salci znaju vrv. Imam je jako dugo os Saleta i kad ste poceli da spominjete ovde da ne rade, riknj i moja...

Ми не желимо од ове теме да направимо спрдњу као што је на другим форумима. Овде се причао о Иптв, информације, искуства, али испод тарабе делимо вредним члановима овог форума листе, да могу гледати бесплатно иптв.
Сад замисли како би изгледала ова тема да сам ја преко 3000 пута написао "послао сам члану листу"!?

Многи њих је тражило и сви су добили, али правила се ја држим. Доста њих нових ми је слало поруку и тражили су листу. Кад сам одбио, одмах сам добијао одговор "...глупаво би било да пишем глупости, само да би имао 100 порука". Ни он није схватио поенту. Листе делим члановима форума који су ту, који у склопу овог форума доносе неки допринос. Ја сам на овом форуму већ доста дуго и најдражи ми је. Јако сам пуно ствари научио на Бенчу. Баш ми је много пута помогао. На овакав начин му враћам услугу.

Shvatio sam ja poentu, zahvalio se i rekao da razumem razlog za pravilo 100 poruka kojeg se mnogi drze i to postujem. Ali i dalje smatram da nije resenje da komentarisem sve i svasta samo da bih imao 100 poruka, ako nemam nesto pametno i argumentovano da napisem necu ni komentarisati, za 5 godina na forumu napisao sam 5 poruka, sta mogu pisati ako se u nesto ne razumem, ja sam tu kao citalac na forumu a ne kao spamer. Trazio sam listu gde ima Arene Premium bez zamucenja, nisam dobio i to je ok. Uostom niko nije duzan ni da mi posalje cak i da imam 10000 poruka, sve je stvar dobre volje. Listu posle toga nisam trazio nikome, javno sam pitao samo za epg AS 7, 8, 9 SR koji cu ubaciti u TiviMate V4.0 ali nisam imao srece ni tu.

Meni clientportal radi kao stalker i u tivimate i u sfvip
napomena: meni radi na starom urlu

Poslednja izmena:
@Kupidon
Ova tema, kao i razmena pozivnica za torrente je prvenstvo za aktivne članove, koji su aktivni na forumu i daju doprinos i u drugim temama. Bonus za nas koji smo tu u svakom slučaju, zezamo se, pišemo, pomognemo ako nešto umemo, a ne razlog da se spamuje forum da bi se iskukala gratis lista.

Ja sam od paradizo dobio listu i ako mi je ovo prva poruka. Stari sam član, ali ne pišem jer nisam do sada imao potrebu da komentarišem. Lista i dalje radi. Desi se ponekad i da ne radi, ali resetujem tv, pretpostavim da resetuje adresu, i onda radi. Hvala još jednom.

Može li neko da mi u pp pošalje link za gotit lisu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno