Daj kontakt?Gotit IPTV je 22€ za 12 meseci
hvala,evo sad pogledao opet i nekako je mutnjikavo bez obzira na specifikacije,jedino australski i poneki us/canada mi je znao biti dobar@gec @galebsjuga
Imate engleske verzije beIN sports (1, 2, 3, NBA) u Nordic listi (1920x1080 @50 FPS)
Ja sam probao i tada kada je postavljen taj link i nije htelo preko PayPal-a…Ostavljen je link na 170. strani. Medjutim paypal placanje ne radi vec par dana.
Koliko vidim, napisao je "3 meseca Gotita je 2595 din." E sad, to verovatno nije onaj, kineski, o kome se ovde pise. A evo i cene -Gotit IPTV je 22€ za 12 meseci
https://gotitiptv.com/page/gotit-best-iptv-in-the-world/
gledao sam "bein sports 1 FHD EN" itd. ovi hevc su malo bolji ali i dalje mi je to lošije od recimo bt sport,sky sport itd. pa i premium arenaVerovatno si gledao neke druge, pretraži ovo:
beIN Sports 1 Hevc EN
beIN Sports 2 Hevc EN
beIN Sports 3 Hevc EN
Podeljeno 🙂TiviMate Premium licenca na poklon do 15.05.2022
Drugari, imam još za 2 uređaja slobodan TiviMate Premium nalog pa kome treba poklanjam nalog do 15.05 kada bi se trebali dogovoriti da podelimo troškove za kupovinu trajne Premium licence koja je oko 25€. Javljajte mi se isključivo u PRIVATNOJ PORUCI a izabraću članove prema zasluzi i lepom ponašanju na forumu.
Немој да си толико строг. Пита човек. Ето пошаљи ми тест тввиет.Данас се учланио, први коментар на форуму - има ли неко неку листу да препоручи.
Инфо - србијанфорум, кајгана, султановићи...
Kritika je "****** i pljuvanje"? I to po mom misljenju osnovana.. To sto se tebi kritika ne svidja je druga stvar. Sto se vredjas? Ja sam rekao da su meni licno drugi bolji, ne mora niko sa mnom da se slozi, niti ja moram s nekim drugim, za to forumi sluze valjda. Vredjao nisam ako sam napisao da drugima niste ni do kolena, moj utisak, i to je "najteza" kritika koju sam izneo, pljuvao nisam. Ne treba mi drug test, zaHebavam se, imam osnovno sto mi treba u drugim listama. Ja inace nikad nisam rekao da je Viet los, samo PO MENI, za moj ukus ima boljih. Viet ima extra kvalitetnu sliku ali meni kod njega najvise smeta veliko kasnjenje u odnosu na druge, da, svi imaju kasnjenje ali ne tolika kao kod TVViet. A tu je i cena, valjda je 12e, po meni mnogo za izbor kanala, da, ide ono "tu je sve osnovno" al neko zeli malo vise od osnovnog za 12e. Svako dobroБаш нешто размишљам - сереш и пљујеш по нама и сад да ти пошаљем тест.
Тражи од Лук-Лука, даће ти он сигурно. Он не прати ко је ко.
Све супер - имаш боље, који ће ти мој ми што нисмо ни до колена другима. Уживај у томе што имаш, ја ћу у овима што имам и супер и мени и теби.Kritika je "****** i pljuvanje"? I to po mom misljenju osnovana.. To sto se tebi kritika ne svidja je druga stvar. Sto se vredjas? Ja sam rekao da su meni licno drugi bolji, ne mora niko sa mnom da se slozi, niti ja moram s nekim drugim, za to forumi sluze valjda. Vredjao nisam ako sam napisao da drugima niste ni do kolena, moj utisak, i to je "najteza" kritika koju sam izneo, pljuvao nisam. Ne treba mi drug test, zaHebavam se, imam osnovno sto mi treba u drugim listama. Ja inace nikad nisam rekao da je Viet los, samo PO MENI, za moj ukus ima boljih. Viet ima extra kvalitetnu sliku ali meni kod njega najvise smeta veliko kasnjenje u odnosu na druge, da, svi imaju kasnjenje ali ne tolika kao kod TVViet. A tu je i cena, valjda je 12e, po meni mnogo za izbor kanala, da, ide ono "tu je sve osnovno" al neko zeli malo vise od osnovnog za 12e. Svako dobro
Šta fali dobroj zabavi...za 6€ korektno.Zdravo svima!
Iz CG sam, registrovah se na forum u potrazi za solidnom listom pa me zanima može li mi ko od vas preporučiti istu na PP (testna linija je dobrodošla). Imam Formuler Z+ Neo (MYTVOnline2), trenutno sam pretplaćen na "dobra zabava" (6€ mjesečno).
Hvala unapred!
Šta fali dobroj zabavi...
I više nego korektno! Nego bih da vidim razliku između nje i još neke iz ponude... (najviše zbog 50 fps-a kod sportskih kanala)Šta fali dobroj zabavi...za 6€ korektno.
upravo takoNema takve liste. Kod svake nesto fali.
oni ti isto imaju slab ex-yu dio, arene pomiješane sr i hr,nemaju niti sve,ove nove ko zna kada će i hoće li imati a kvaliteta loša,kao i skoro sve te strane liste to ih ne zanimaKoristim već par godina RD...s listom sam jako zadovoljan u dijelu koji se odnosi na exyu programe, EPG i VOD...ono što mi na toj listi nedostaje su strani sportski kanali u boljoj kvaliteti (FHD ili poneki UHD) i s većim FPS-om (polsat, cosmote, eleven, bein) i catchup opcija...Probao sam i Global listu i njoj isto nedostaju kvalitetniji strani sportski kanali...
Budući da nisam uspio naći listu koja bi bila kombinacija exyu sadržaja i stranih sportskih kanala u boljoj kvaliteti (strane liste uglavnom imaju slabiji exyu dio i u pravilu bez EPG-a i VOD-a), molim za preporuku neke...nije problem plaćanje...
Vidim da se spominje vipmax ali ne nalazim kontakt niti pojedinosti o njima....
Hvala unaprijed...
koju bi nam preporučio?upravo tako
oni ti isto imaju slab ex-yu dio, arene pomiješane sr i hr,nemaju niti sve,ove nove ko zna kada će i hoće li imati a kvaliteta loša,kao i skoro sve te strane liste to ih ne zanima
ono gdje su dobri su strani sportski kanali, tu su među najjačima,veliki izbor ali to ima i svoju manu,teško je to sve održavati pa svako malo neki ne rade,imaju i dosta 4k kanala ali više zezaju nego što rade,u zadnje vrijeme imaju nekih problema sa serverima,navodno ddos napad,tako su barem rekli na support grupi
kontakt nije problem naći niti je neka tajna,mogu ti poslati na pp,kad sam ja uzimao test bio je besplatan 24h,onda su nešto naplaćivali,mislim euro,ne znam kako je sada...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari