Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od kojih si sve prodavaca dobio test listu, koje su ti bile u uzem izboru.
Cudna mu samo cena, to je valjda za godinu.

Ostavljen je link na 170. strani. Medjutim paypal placanje ne radi vec par dana.

@Stock nono direktni linkovi

Meni VIPMAX i Kingbox za sport izbor kanala i kvaliteta slike odlicna

Verovatno si gledao neke druge, pretraži ovo:
beIN Sports 1 Hevc EN
beIN Sports 2 Hevc EN
beIN Sports 3 Hevc EN
gledao sam "bein sports 1 FHD EN" itd. ovi hevc su malo bolji ali i dalje mi je to lošije od recimo bt sport,sky sport itd. pa i premium arena

TiviMate Premium licenca na poklon do 15.05.2022
Drugari, imam još za 2 uređaja slobodan TiviMate Premium nalog pa kome treba poklanjam nalog do 15.05 kada bi se trebali dogovoriti da podelimo troškove za kupovinu trajne Premium licence koja je oko 25€. Javljajte mi se isključivo u PRIVATNOJ PORUCI a izabraću članove prema zasluzi i lepom ponašanju na forumu.
Podeljeno 🙂

Zdravo svima!
Iz CG sam, registrovah se na forum u potrazi za solidnom listom pa me zanima može li mi ko od vas preporučiti istu na PP (testna linija je dobrodošla). Imam Formuler Z+ Neo (MYTVOnline2), trenutno sam pretplaćen na "dobra zabava" (6€ mjesečno).
Hvala unapred!

Данас се учланио, први коментар на форуму - има ли неко неку листу да препоручи.
Инфо - србијанфорум, кајгана, султановићи...

Poslednja izmena:
Pa dobro, covek trazi preporuku....
Neka prelista zadnjih 20 strana i naci ce, sve mu je napisano.

Све је то у реду, али... како БАШ први коментар у овој теми :unsure:
Ништа телефон, телевизор, шпорет, веш машина, андроид бокс, коди... А ова тема се не види директно.
Слажем се, нека бистри по теми и нека види шта му одговара.

Данас се учланио, први коментар на форуму - има ли неко неку листу да препоручи.
Инфо - србијанфорум, кајгана, султановићи...
Немој да си толико строг. Пита човек. Ето пошаљи ми тест тввиет.

Него кратак извештај. Подељено је 68 листи од xtream сервера. Било је и пар Кингбокса са мак адресом.
Од понедељка ће бити још, али исто тако ће бити од Кингбокса. Немојте још слати молбе, идем на село да одморим главу.

Ма људи, нисам ја строг, али ми је интересантно то да се неко учлани на форум и баш први коментар у "скривеној" теми. Овде су људи годинама на овом форуму па се тек сада појаве овде да питају за ИПТВ. То је мени интересантно и чудно - како баш овде?

Ако ви сматрате да је то ОК - нека буде тако. Ја новопридошлим нећу одговарати на оваква питања.

Poslednja izmena:
Nego bre de posalji taj test za Viet da vidim kako sad raboti na firesticku jest da vas kudim al svi zasluzuju novi sansu 😁

Баш нешто размишљам - сереш и пљујеш по нама и сад да ти пошаљем тест.
Тражи од Лук-Лука, даће ти он сигурно. Он не прати ко је ко.

Жалосно :rolleyes:
:cry:

Баш нешто размишљам - сереш и пљујеш по нама и сад да ти пошаљем тест.
Тражи од Лук-Лука, даће ти он сигурно. Он не прати ко је ко.
Kritika je "****** i pljuvanje"? I to po mom misljenju osnovana.. To sto se tebi kritika ne svidja je druga stvar. Sto se vredjas? Ja sam rekao da su meni licno drugi bolji, ne mora niko sa mnom da se slozi, niti ja moram s nekim drugim, za to forumi sluze valjda. Vredjao nisam ako sam napisao da drugima niste ni do kolena, moj utisak, i to je "najteza" kritika koju sam izneo, pljuvao nisam. Ne treba mi drug test, zaHebavam se, imam osnovno sto mi treba u drugim listama. Ja inace nikad nisam rekao da je Viet los, samo PO MENI, za moj ukus ima boljih. Viet ima extra kvalitetnu sliku ali meni kod njega najvise smeta veliko kasnjenje u odnosu na druge, da, svi imaju kasnjenje ali ne tolika kao kod TVViet. A tu je i cena, valjda je 12e, po meni mnogo za izbor kanala, da, ide ono "tu je sve osnovno" al neko zeli malo vise od osnovnog za 12e. Svako dobro

Posle testova od ott.global-telecom, tvviet i king koji je najlosiji a ott.global i tvviet su tu negde slicni, gledam sada Red Devils test 72 sata i ne mogu da verujem koliko je kvalitetnija slika u odnosu na ostale pa jos i ako nemaju prekide onda su oni za 9€ mesecno definitivno pobednici.
#tivimate_premium
#firestick

Kritika je "****** i pljuvanje"? I to po mom misljenju osnovana.. To sto se tebi kritika ne svidja je druga stvar. Sto se vredjas? Ja sam rekao da su meni licno drugi bolji, ne mora niko sa mnom da se slozi, niti ja moram s nekim drugim, za to forumi sluze valjda. Vredjao nisam ako sam napisao da drugima niste ni do kolena, moj utisak, i to je "najteza" kritika koju sam izneo, pljuvao nisam. Ne treba mi drug test, zaHebavam se, imam osnovno sto mi treba u drugim listama. Ja inace nikad nisam rekao da je Viet los, samo PO MENI, za moj ukus ima boljih. Viet ima extra kvalitetnu sliku ali meni kod njega najvise smeta veliko kasnjenje u odnosu na druge, da, svi imaju kasnjenje ali ne tolika kao kod TVViet. A tu je i cena, valjda je 12e, po meni mnogo za izbor kanala, da, ide ono "tu je sve osnovno" al neko zeli malo vise od osnovnog za 12e. Svako dobro
Све супер - имаш боље, који ће ти мој ми што нисмо ни до колена другима. Уживај у томе што имаш, ја ћу у овима што имам и супер и мени и теби.
И не смета мени нормалан коментар типа - не одговара ми цена, број фрејмова, има боља понуда код овог или оног... Али коментар "нисте ни до колена" ми смета.

Koristim već par godina RD...s listom sam jako zadovoljan u dijelu koji se odnosi na exyu programe, EPG i VOD...ono što mi na toj listi nedostaje su strani sportski kanali u boljoj kvaliteti (FHD ili poneki UHD) i s većim FPS-om (polsat, cosmote, eleven, bein) i catchup opcija...Probao sam i Global listu i njoj isto nedostaju kvalitetniji strani sportski kanali...

Budući da nisam uspio naći listu koja bi bila kombinacija exyu sadržaja i stranih sportskih kanala u boljoj kvaliteti (strane liste uglavnom imaju slabiji exyu dio i u pravilu bez EPG-a i VOD-a), molim za preporuku neke...nije problem plaćanje...

Vidim da se spominje vipmax ali ne nalazim kontakt niti pojedinosti o njima....

Hvala unaprijed...

Nema takve liste. Kod svake nesto fali.

Zdravo svima!
Iz CG sam, registrovah se na forum u potrazi za solidnom listom pa me zanima može li mi ko od vas preporučiti istu na PP (testna linija je dobrodošla). Imam Formuler Z+ Neo (MYTVOnline2), trenutno sam pretplaćen na "dobra zabava" (6€ mjesečno).
Hvala unapred!
Šta fali dobroj zabavi...za 6€ korektno.

Nema takve liste. Kod svake nesto fali.
upravo tako
Koristim već par godina RD...s listom sam jako zadovoljan u dijelu koji se odnosi na exyu programe, EPG i VOD...ono što mi na toj listi nedostaje su strani sportski kanali u boljoj kvaliteti (FHD ili poneki UHD) i s većim FPS-om (polsat, cosmote, eleven, bein) i catchup opcija...Probao sam i Global listu i njoj isto nedostaju kvalitetniji strani sportski kanali...

Budući da nisam uspio naći listu koja bi bila kombinacija exyu sadržaja i stranih sportskih kanala u boljoj kvaliteti (strane liste uglavnom imaju slabiji exyu dio i u pravilu bez EPG-a i VOD-a), molim za preporuku neke...nije problem plaćanje...

Vidim da se spominje vipmax ali ne nalazim kontakt niti pojedinosti o njima....

Hvala unaprijed...
oni ti isto imaju slab ex-yu dio, arene pomiješane sr i hr,nemaju niti sve,ove nove ko zna kada će i hoće li imati a kvaliteta loša,kao i skoro sve te strane liste to ih ne zanima
ono gdje su dobri su strani sportski kanali, tu su među najjačima,veliki izbor ali to ima i svoju manu,teško je to sve održavati pa svako malo neki ne rade,imaju i dosta 4k kanala ali više zezaju nego što rade,u zadnje vrijeme imaju nekih problema sa serverima,navodno ddos napad,tako su barem rekli na support grupi
kontakt nije problem naći niti je neka tajna,mogu ti poslati na pp,kad sam ja uzimao test bio je besplatan 24h,onda su nešto naplaćivali,mislim euro,ne znam kako je sada...

Poslednja izmena:
upravo tako

oni ti isto imaju slab ex-yu dio, arene pomiješane sr i hr,nemaju niti sve,ove nove ko zna kada će i hoće li imati a kvaliteta loša,kao i skoro sve te strane liste to ih ne zanima
ono gdje su dobri su strani sportski kanali, tu su među najjačima,veliki izbor ali to ima i svoju manu,teško je to sve održavati pa svako malo neki ne rade,imaju i dosta 4k kanala ali više zezaju nego što rade,u zadnje vrijeme imaju nekih problema sa serverima,navodno ddos napad,tako su barem rekli na support grupi
kontakt nije problem naći niti je neka tajna,mogu ti poslati na pp,kad sam ja uzimao test bio je besplatan 24h,onda su nešto naplaćivali,mislim euro,ne znam kako je sada...
koju bi nam preporučio?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno