- Učlanjen(a)
- 19.01.2021
- Poena
- 115
E tu mozes slobodno i meni da udelis da ne kazem, "pozajmis" 😁
To je cesta pojava na arenama sa ali lista jer skoro svi imaju isti izvor tih kanala, ja licno rijetko kad i koristim arene za sport osim kad igraju domaci timovi, vecinom bein sports koristim jer ima neuporedivo bolji kvalitet na svim listama nego arene 😀Uzeo sam par test lista sa AE, neki od prodavaca nisu hteli ni da odgovore na pitanje za test.
Ono sto sam dobio je livego.club:8080 i worldiptv.me:8080. Po dns bi trebalo da je ista lista u pitanju (search kaze gotit), ali je kvalitet razlicit.
Na prvoj su u toku dana arene sa 1080p isle na 1600x900 uz dosta pikselizacije, dok su na drugoj makar u trajanju testa bile na 1080p.
Ako je ista lista u pitanju samo drugi reseller zasto je razlicit kvalitet i da li se i na ovoj drugoj moze ocekivati ista pojava?
istina da, po nekim listama je i onaj 4k kanal ali ustvari 1080p loše kvalitete, probaj i australske, 50fps su samo ih je sad teže pronaći,prije ih je bilo po svim listamaTih beIN sports kanala ima na kilo, samo retko koji ima engleski audio i dobru sliku.
Koliko ja znam ovaj provajder zakljucava linije na geo lokaciju. Kada prvi put pokrenes liniju, ona se automatski zakljuca na zemlju iz koje gledas. Na panelu, onda mora rucno da se resetuje na auto da bi radilo u drugoj zemlji.Evo ako nekome zatreba, ovo su DNS-ovi ovog (pre)prodavca sa AliExpress-a za $19 (iz Srbije radi ok):
Pogledajte prilog 315757
92 poruke, tu si, biće i strima![]()
Koji to portal ima eurosport 4k, ako nije tajna? 😅 😁US Open najbolje na Eurosport 4K ili ESPN 1280x720 ali u 60FPS tako da je slika odlična!
Komentatori John McEnroe, Chris Evert šta pričati...![]()
Ako nekoga zanimaju mečevi na sporednim terenima tu su eurosport 360 1-8 hd kanaliUS Open najbolje na Eurosport 4K ili ESPN 1280x720 ali u 60FPS tako da je slika odlična!
Komentatori John McEnroe, Chris Evert šta pričati...![]()
nordic,dmtn,clientportal itd.Koji to portal ima eurosport 4k, ako nije tajna? 😅 😁
Ako nekoga zanimaju mečevi na sporednim terenima tu su eurosport 360 1-8 hd kanali
evo kad se već nadopunjujemo da napišem gdje ih ima, nordicDiscovery+ sport kanali isto pokrivaju sve mečeve sa svih terena
1920x1080 i 50 FPS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari