Prije bi uzeo domaće ove Diogen, babazu odlične liste sa strašnom videotekom nego tvviet koji košta puno a nudi malo više od 200 kanala...A bez gledanja unazad, sta preporucujete? exYU sam isprobao, ima solidne kanale ali cesto ucitava, koci, vraca po nekoliko puta 2-3 minuta unazad... TVViet je dobar ne mogu nista lose da kazem, jedino mi njihova aplikacija malo cudna. Ali nisam isporbao sa nekom drugom aplikacijom, pa zato pitam sta preporucujete.
Tvviet ima srpske Arene u 50 fps. Ima i hrvatske xDNije mi jasno zasto niko nema srpske arene u 50 fps svi ih imaju ali u 25 osim nordic on ih ima u 50 fps ali pre neki dan pukle su i kod njega pa sad tamo idu hrvatske u 25 umesto srpske u 50 kao sto je bilo ... jel srpska arena ne ide preko satelita pa to je problem sto niko ih nema u 50
То је ствар укуса. Квалитет Тввиет је неоспоран.Prije bi uzeo domaće ove Diogen, babazu odlične liste sa strašnom videotekom nego tvviet koji košta puno a nudi malo više od 200 kanala...
Kvalitet je nesporan al mislim da najviše cilja kupce iz Srbije. Jer su vlasnici iz Srbije i tu su im baze....kad sam uzimao test da testiram samo 2 CG kanala, a slično je i sa BiH i hrvatskom nema cijele ponude...То је ствар укуса. Квалитет Тввиет је неоспоран.
Ја, нпр филмове гледам искључиво у елементуму јер хоћу максималан квалитет. Из тог разлога сам се вратио на СББ да бих имао брз нет, купио хајсенс 55" са подршком за Dolby Vision и имам GT king Pro андроид бокс. А веровао или не - ни док сам имао прошли пут D3 као и сада ЕОН премијум, нисам ни један филм одгледао у њиховој видеотеци. А има доста људи који филмове гледају преко разних гледалица и сличних сајтова, поп-корна и сличних (плекс...) апликација.
@Fraps99 , dobar bitrate ali džabe kad se ne vidi adresa streama.ovako nesto
Pogledajte prilog 310033
Cao svima,Ljudima kojima sam delio liste koje su obezbedili Sale i Salacue jel ima u njima HD/FHD Nova S?
Ja ih nisam proveravao pa recite koja lista ima Novu S i da li je stabilna pošto je sada potreban kanal zbog EURO.
Pa se javite u PM kome treba.
Evo proverio sam ClientBox, ima 3x Nova S 1920x1080@25fps.
Ostalo je ih još pa javite se.I ne smarajte Saleta zato sam se i ponudio da delim ja.
![]()
![]()
Edit: Ima i ClientPortal 1x Nova s FHD@25 + 2x Nova HR HD@25fps+50fps.
Tvviet nema srpske arene u 50fps.kako to da samo tvviet, ima u svojoj ponudi srpske arena sport kanale, u 50 fps
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari