Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li smisla kupiti tivimate ako koristim samo tvviet? Hocu li dobiti nesto vise u odnosu na siptv player?

Instalirao noviju verziju stb emu pro 1.2.7.3 dok se nije zaglupavila,tj crn ekran
Resetovao,brisao,ponasa se isto.
Vratio se na stariju verziju 1.2.3.2 i ona se pokrene,podesim je...i crn ekran.

Da li stb emu toliko glup?

IMG_20201115_202415.jpg

Poslednja izmena:
Bas ta mi je starija verzija. :(
Lepo obrisana nova,nema ostataka a sad ne radi ni starija,ne razumem???

Poslednja izmena:
Bas ta mi je starija verzija. :(
Lepo obrisana nova,nema ostataka a sad ne radi ni starija,ne razumem???
I kod mene se desi da je crn ekran, ali to se dešava na nekim listama.
Na nekim listama radi normalno.

Probao dve,jednu koja je na njemu par dana bez problema. :)
Mozda se nesto zabagovalo.Nisam pametan.

То је сигурно до листе. Врло могуће да је или истекао налог, или банован МАК. О којој је реч?

Послато са Nova 5T

Poslednja izmena:
Kupio ovaj TiviMate v3.1.5, ali ima jedan maliproblem. EPG mi ne radi kako treba , prikazuje 1h unapred , kako se to može popraviti ? Da napomenem da sam probao samo na Stalker listama ne i na ostalim .Probao sam i da dodajem svoje izvore EPG-a , pa tamo pomerim time offset ali ništa ne pomaže.

Probao pre par dana brutal iptv. Covece odusevljen sam. Nije jeftin, ali kanali su mu u odlicnom bitrate, skoro svi domaci na 50-60 fps. Sportski, svi sa kristalnom slikom. 120€ za dva tv-a godisnje. Probajte, svaka preporka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Још један хрватски ИПТВ. Ништа посебно.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

I cena standarna kao i vecina u tom rangu sa kvalitetnijom ponudom.

Npr rapid ako gledas preko win klijenta tipa simple tv ili sf vip, ne registruje na koliko uredjaja radi.
Tako da mi u kuci na 2 isp gledamo na 4 uredjaja bez problema.

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Ако говориш о италијанском скај спорту - лоши су ти извори
873b05f0744b16edc8aebcea236eff4b.jpg
35b2c09c425de3232a279553d14849d6.jpg
f2d37f474accc50353f532d22b621e58.jpg

Послато са Nova 5T

@salacue , šibni mi na skype panele gde rade streamovi za Sky Sport Moto GP (Italy) .

@salacue , šibni mi na skype panele gde rade streamovi za Sky Sport Moto GP (Italy) .
Takođe bih voleo da znam gde rade jer kod ovih 7+ što imam samo vatra se vrti. Pojavi se kako kad kanal ali crkne brzo i tako u krug 30 puta dnevno.

Meni najomiljeniji kanal, čudi me da nije jedan od najtraženijih kanala ovde, svi živi koje znam prate MotoGP. Najbolji motosport. :)

svi živi koje znam prate MotoGP. Najbolji motosport. :)

@Strale_123 , ja sam do 2015.god. bio vatreni obožavatelj F1 dok je bilo prave konkurencije . Od kad je Hamilton preuzeo primat batalio sam praćenje F1 i prešao na meni novo ludilo i opsesiju zvanu Moto GP .

I na mom matičnom Serbian forumu u avataru mi stoji slika Moto GP ..

Screenshot_1.jpg

:wave:

ponovo uzeo kineza, ubacio na eon tivimate i udri... nenormalno koliko ima kanala... mada sluzice samo za sport

Može i meni link za tog pouzdanog kineza xD

Moze i meni ;)

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

mislim s epa nije nelgalno da okacim oglas ovde, ionako samo nudi "neke" tamo usluge

https://a.aliexpress.com/_mKTUSjb

slobodno prvo test oa onda placanje, trazite mu i oistu za epg, ne pokriva sve kanala ali iaok pokriva nekih 6000kanala epg od 38800 strimova

ako se ne varam. ima vise 4k kanala nego prosle god kada sam je koristio

Poslednja izmena:
Meni sanduče bilo puno sorry ako si pisao nešto

Kupio si ovo za $26? Pošto spominje neku komunikaciju prvo

Poslednja izmena:
da pun ti bio inbox, prvo trazi test liniju pa onda ako sve sljaka ok cepas dalje. 26usd god dana

To je bas jeftino. Smesna cifra. Ako je i stabilno, to vredi kupiti

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno