Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To znam

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Da li ovo puca piratska iptv?

Fora je kako ih brzo zatvaraju,tako se brzo otvaraju.
To su svi uglavnom reseller likovi, dok veliki igraci i Kina postoje, ne treba da se brinemo.
Tesku lekciju su naucili prosle god, to se verovatno vise nece ponoviti.

Super, znaci nema brige da to pukne skroz posto su krenuli zestoki

Pa pazi, King/Clientbox, Rapid/Pro su u srcu evrope, placas im uredno preko paypal sa sve invoice i rade godinama normalno... Interesantno kako njih ne zatvaraju a vrte milione...
Zato kazem, dok je njih i kineza, nema jeda...

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Znači zato ne radi više Sky Sport MotoGP. :( I pre je jedva radio..

Ide onaj Cabin relaxing fire screensaver kao backup ceo dan. Ni u jednoj listi više ne radi kanal. Izgleda pao jedini izvor tog kanala...
c8e9d783d876b5fa7e8624361fbc7bc3.jpg

Ако говориш о италијанском скај спорту - лоши су ти извори [emoji6]
873b05f0744b16edc8aebcea236eff4b.jpg
35b2c09c425de3232a279553d14849d6.jpg
f2d37f474accc50353f532d22b621e58.jpg

Да не качим редом све листе. Ради нормално и у ГОТИТ листи. Камин ради једино у mytv.fun од ових 10-ак које гледам.
Послато са Nova 5T

Poslednja izmena:
Иначе, ТВВИЕТ убацио за већину канала премотавање 72 сата уназад. Ради и на m3u листи.
Ускоро за све канале.

Послато са Nova 5T

Redovno čitam upise na ovoj temi i uopšte mi ne smeta što ponekad liči na platformu podrške za Tvviet. Neka ljudi rade svoj posao sve dok ga rade kako treba i sve dok su korisnici zadovoljni, i mirna Bačka...

Ali u isto vreme primećujem da ima manje, nazovimo to tako, promotera za neke strane liste, jer među nama korisnicima IPTV varijanti postoje i oni koji su rešili pitanje domaćih kanala, ali ne mogu da se osevape sa stranim kanalima. Konkretno, u mom slučaju ne mogu da pronađem stabilnog provajdera koji će mi obezbediti američke sportske kanale sa tri mreže (Fox sport, NBC Sport i ESPN), sa svim tamošnjim regionalnim sporskim kanalima (poput Foxsports Visconsin ili NBC Sport Boston) i gejmpas kanalma za NFL, NBA i MLB.

Pa ako ima takvih na ovom finom sajber mestu, rado ću biti iskorišćen za reklamu i probni period.
Probaj gotit, ja skoro vec godinu dana nisam imao problem kada su u pitanju ti kanali, konkretno za NBA meceve, na tebi je samo sta ces gledati kada imas 8-9 tekmi u isto vreme.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Upravo sam bacio pogled na reklamu za tvviet i cene su bas dobre.

Koja je najbolja iptv sa stranim kanalima?
Najvise me zanimaju Sky sport i italijanski programi

За љубитеље руских канала одлична апликација за андроид ТВ уређаје. Шаљем на ПП ко се јави.
9dffcb5a4385feb48705a573b3c6df07.jpg
8aabed837aa367f6affc67208a4e68d0.jpg
61a1573d4a48e583e27fd58a4370994f.jpg

Послато са Nova 5T

Дакле, дефинитивно потрђено да човек који је радио модовање TiVimate апликације више неће радити на новим верзијама. Велика штета. Ако се не нађе неко други, остаје да се купи трајна лиценца ( а тих 2600 дин није мало ).

Послато са Nova 5T

Steta sto je odustao od rada na apk bas u trenutku kada je ubacena opcija za stalker

STB Emu pro je zakon, barem za sada, sve ove ostale deluju kao nedovrseni materijal, apdejt radi uvek kada se pokrene aplikacija, a to je meni najbitonije.

Koliko kosta stb emu pro trajna licenca?
Da li ima razlike u odnosu na ove krekovane

Da li stb emu radi sa mts iptv-jem? Sta moram imati od parametara? Hvala unapred.

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

MTS-ov iptv servis ne radi ni na onome na cemu treba da tadi a kamoli sa stbemu-om.

Дакле, дефинитивно потрђено да човек који је радио модовање TiVimate апликације више неће радити на новим верзијама. Велика штета. Ако се не нађе неко други, остаје да се купи трајна лиценца ( а тих 2600 дин није мало ).

Послато са Nova 5T

Mislim da je dobro sto je odustao od modovanja jer korisnik samo izgubi volju na TiViMate kada isproba "narodnu" verziju ove aplikacije jer ne radi kako treba. Pricam o poslednjoj ovakvoj verziji (link se nalazi na jednoj od prethodnih stranica).

Шта конкретно не ради како треба? Није сад да браним некога, али нисам запазио да нешто не функционише. Додуше, и не користим баш стално да бих рекао шта ради а шта не.

Послато са Nova 5T

Takodje nikakvih problema nisam imao sa Mate, jedan od najboljih za iptv.

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Шта конкретно не ради како треба? Није сад да браним некога, али нисам запазио да нешто не функционише. Додуше, и не користим баш стално да бих рекао шта ради а шта не.

Послато са Nova 5T

Mislim da sam o tome vec pisao ovde, ali ipak da ponovim. Imam pretplatu kod nekog naseg IPTV provajdera koji stalno dopunjuje listu novim serijama i filmovima. Iako u TiViMate upisem link liste i stavim opciju da mi je azurira pri svakom startovanju programa, "narodna" verzija to ne uradi. Onda sam morao svaka 2-3 dana da skidam listu iz aplikacije i ponovo je upisujem.

Pa da to su problemi sa narodnim verzijama, clear data pa nanovo.

Malo sam se igrao sa OTT navigatorom koji takodje ima podrsku za .m3u i mac liste.

Meni ne vrsi posao pa mozete da probate i taj program, realno je da nije tako dobar kao TiviMate ali moze da posluzi.

STB emu pro,jel ovako izgledaju podesavanja ili je neki bag?

IMG_20201115_125207.jpg

Probaj da obrises podatke apliakcije preko apk managera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno