Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takvima koji su dobili besplatnu listu ne vredi ni da objasnjavam...
Vi ostali koji zelite da ovo ostane podforum o raznim iptv iskustvima cutite i dalje.
Dobicete tvviet podrsku i ovde.
E da umalo da zaboravim za prozivku kako ti kazes.
Rekao sam da se gazda tvviet nalazi na bug forumu,koga sam ja tu prozvao???
On se ne krije,tamo je javno...Ne razumem to za prozivku.
To kome je on tako nesebicno pomagao to neznam nista.
Znam da je davao njegove liste pojedinim ljudima da ga hvale i reklamiraju po forumima.
Za sve ostale je on prodavac iptv usluge i to masno.
12 eura za mesec dana...pa toliko kosta legalni iptv po exyu zemljama a ovaj jos nelegalni...
12 eur ali covek mora da plati silne servere koje ima i radnike [emoji28][emoji28][emoji28]

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Greska u koracima... ;) Taj koji je platio listu, nije ostao bez nje. On i dalje gleda sta hoce i kad hoce. Nista njemu nije ukradeno. I evo, od mene prvog, zahvala ovoj dvojici kolega koji su tu da daju nesto sto mnogima znaci puno. Kao meni npr. I nikada nisam imao ponudu tipa kupi ovu ili onu listu, vec su mi dali ono sto mi je trebalo.

Zaboravih..niti znam ko je vlasnik tvvieta, niti me interesuje. Za mene je ta njihova usluga preskupa tako da se i ne obazirem na pisanja o (ne)kvalitetu njihove ponude..

ali neko svakako mora da kupi listu

Da li je nečemu mesto ovde za to postoji administracija da odluči.Ali opet po meni čak i žalba da neki kanal nije to što jeste u nekoj listi spada u neko korisničko iskustvo o datoj listi,što i jeste smisao ove teme.

Nije fora u tome "komentator mi se ne svidja". To sto prica na hrvatskom je hrvatski sport klup ili hrvatska arena. Nemaju one veze sa srpskom arenom i sport klubom.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

takvih problema neces imati ako gledas iskljucivo engleski materijal koji je i kvalitetniji i bolji. zato kazem da je glup problem, gledaj engleski

Kapiram sta hoces da kazes. Ja ne gledam iptv preko nasih provajdera koji vecinom imaju losu sliku. Imam neke koji imaju vrhunsku sliku ;)

ali neko svakako mora da kupi listu

Pa da ali on nije nikako ostecen. U stvari, kol'ko razumem, niko nije ostecen. Vlasnik liste - Pera, onaj koji je kupio, nema nikakvih problema i gleda tv kad pozeli a ti mozes da gledas samo ako on ne gleda. Nije ostecen ni iptv provajder jer je tu listu (koju ti povremeno gledas) vec prodao Peri. Dobro, ima i listi sa vise konekcija ali to je bas minorno.

Ala se zaprzila tema...
Bojane, iskljuci notifikacije i resen problem.
Ako se nesto reklamiralo ovde, to je bila Gotit lista pa se niko nije zalio da je spam. Srecom nikog nemamo direktno povezanog sa Gotit, inace bi odavno naziv teme bio Gotit iptv.

Viet je ovde podelio preko 100 listi pa su ljudi mogli da vide i probaju sta je iptv ali opet nema nikakvu prednost u odnosu na bilo koju drugu.

Bilo koji iptv koji nije direktno od net ili tv provajdera je ilegalan.
Najcesce se resava legalnom kupovinom pa preko card sharing sistema se pusta na custom iptv liste koje dobijamo za saku dolara.
Skenirane free liste su sistem "ukrao sam od lopova". Tu niko nije ostecen.

Inace vrlo unosan posao sa debelim zatvorskim kaznama ako padnes.
Npr jedan of najjacih madjarskih koje je zena godinama koristila je nedavno pao zahvaljujuci prijavama "konkurencije", imao je svoju platformu sa 62 racunara, sa svojih skoro 10k korisnika i skupio skoro 2 miliona evra.
U video prilogu na reportazi se moze videti kako je to izgledalo.

https://nepszava.hu/3086624_kaloz-teveadot-kapcsoltak-le-budapesten-a-nav-nyomozoi-video

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Uh, ja bio da posetim onaj bug,hr i kada sam video koliko ljudi ima prituzbi na gore pomenutog provajdera, da mu ne spominjem ime, te ovo stekalo, te ovo bufering, itd,itd, pa kada bih ja imao tolike primedbe na rad mog provajdera, nikada, ali nikada niti bih ga pomenuo ili ne daj Boze kupovao listu od njega, pozz

Моја порука од горе није приказана у целости. Пријавио сам администрацији да је избрише. Јако пуно текста недостаје мојом грешком и овако написана нема смисла.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Uh, ja bio da posetim onaj bug,hr i kada sam video koliko ljudi ima prituzbi na gore pomenutog provajdera, da mu ne spominjem ime, te ovo stekalo, te ovo bufering, itd,itd, pa kada bih ja imao tolike primedbe na rad mog provajdera, nikada, ali nikada niti bih ga pomenuo ili ne daj Boze kupovao listu od njega, pozz
Problem u iptv prici je da ljudi uglavnom nisu svesni koliko los internet imaju.
Kod vecine je uglavnom imam net-nemam net, gde vecina nikada nije cula za packet loss i sl. Zato uzimati takve izjave sa debelom rezervom.

P.S. - ili normalno pisite ili nikako.

Poslednja izmena:
jel najpoznatiji kinez i dalje aktivan? pisao sam mu posto ne mogu da nadjem oglas na aliju

sad vidim preformulisao je oglase u shipping cost i slicno. sacekacu da se javi

Poslednja izmena:
Predpostavljam da je bolje da se nadovezem preko starih poruka? da mi ostane stari username da ne pravim ponovo liste svojih kanala kad ih vec imam. Ili ako dobijem novi uzer samo opalim replace all kroz notepad ++

jeste bolje tako

Total TV je krenuo ili treba da krene sa irdeto kodiranjem a to su kako vele upućeni uradili zbog piraterije koja se u ogromnim količinama javlja pa će sada i ove liste koje se odatle preuzimaju i dalje distribuiraju biti nedostupne ili možda i neće, neko to sigurno bolje zna.

Ајд да пробам и ја Тивимате. Убацим један од мојих омиљених руских Сталкер портал и гле, пусти га. Не знам шта да гледам сад, НАСА 4к, Хоме 4к, Наша Сибирија 4к, Жива природа....

Какве битке, кобиле, диогени, готити, виети, ово је бре иптв! Још да се наканим и одрешим кесу, па се частим са премијум апликацијом.

Hmm, samo ruske do sad nisam probao :)
Tivi mate vredi svake pare. Ja volim free full verzije, ali je ovo druga aok koju sam ja kupio i nisam se pokajao ;)
Super je kada mogu da se ubace vise listi. Jedino sto bih ja mozda licno menjao u samoj apk jer lakse prelazenje iz liste u listu, a sve ostalo je za sada super.

Ајд да пробам и ја Тивимате. Убацим један од мојих омиљених руских Сталкер портал и гле, пусти га. Не знам шта да гледам сад, НАСА 4к, Хоме 4к, Наша Сибирија 4к, Жива природа....

Какве битке, кобиле, диогени, готити, виети, ово је бре иптв! Још да се наканим и одрешим кесу, па се частим са премијум апликацијом.

4K? Wow! [emoji106][emoji106][emoji106]

Видим већ сте послали захтеве. :)
Само мој имењак зна колико је труда и времена уложено у прављењу скенера за сталкер_портале. Нисам давно укључио скенер. Пробао сам два руска сервера, али само један пролази. Нажалост овај што не пролази је јако добар. Немам сад времена да тестирам ове моје старе скениране, па ми немојте слати захтеве. Кад будем имао премијум апликацију, онда би већ могао укључити скенер и делити листе.

Да, ти Руси се баш тешко скенирају, тако да се и не деле јавно. За оне који се распитују/траже - чисто да знате да листа нема много канала и у питању су канали са подручја бившег СССР-А.
56a2f67b47173f8622e8f9dfb8c2f4e6.jpg
a82db14e8853140886240a8a307ed480.jpg
acb15903862169787d256048b656398b.jpg

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Redovno čitam upise na ovoj temi i uopšte mi ne smeta što ponekad liči na platformu podrške za Tvviet. Neka ljudi rade svoj posao sve dok ga rade kako treba i sve dok su korisnici zadovoljni, i mirna Bačka...

Ali u isto vreme primećujem da ima manje, nazovimo to tako, promotera za neke strane liste, jer među nama korisnicima IPTV varijanti postoje i oni koji su rešili pitanje domaćih kanala, ali ne mogu da se osevape sa stranim kanalima. Konkretno, u mom slučaju ne mogu da pronađem stabilnog provajdera koji će mi obezbediti američke sportske kanale sa tri mreže (Fox sport, NBC Sport i ESPN), sa svim tamošnjim regionalnim sporskim kanalima (poput Foxsports Visconsin ili NBC Sport Boston) i gejmpas kanalma za NFL, NBA i MLB.

Pa ako ima takvih na ovom finom sajber mestu, rado ću biti iskorišćen za reklamu i probni period.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Da li ima mogućnosti editirati listu kanala kad imaš samo url link? Hvala

P40Pro+ & Tapatalk

Tivimate ne prikazuje VOD kada se ubaci lista sa stalker portalom?
Ili ja nešto ne radim kako treba?

Tovi mate jos uvek ne podrzava vod sa stalker portalom. To je neko ovde pisao

Верзија 3.1.1 није подржавала. За верзију 3.1.5 не постоји информација.
698367e5bbf98535dc2f0511ae4e04d4.jpg

Послато са Nova 5T

Верзија 3.1.1 није подржавала. За верзију 3.1.5 не постоји информација.
698367e5bbf98535dc2f0511ae4e04d4.jpg

Послато са Nova 5T
Lepo piše da ne podržava.
Ubaciće i to. Pre ili kasnije. [emoji4]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno