Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji je ovo program..da li je ovo preko mag portala ili preko m3u liste
40f06edb3fc7125f8304e7e9924bb871.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pitanje za TV Viet i Gotit liste:
da li su naši sportski kanali (SK, Arene) u 50 ili 25 fps? imam par free lista, lepo rade, ali je sport zamorno pratiti na 25 fps.
Ako nekoga ne mrzi, može da napiše i rezoluciju i framerate za domaće kanale, u određenoj listi.
Hvala!

25

Poslednja izmena od urednika:
Pitanje za TV Viet i Gotit liste:
da li su naši sportski kanali (SK, Arene) u 50 ili 25 fps? imam par free lista, lepo rade, ali je sport zamorno pratiti na 25 fps.
Ako nekoga ne mrzi, može da napiše i rezoluciju i framerate za domaće kanale, u određenoj listi.
Hvala!
Tvviet - Arene su 50fps (ima i 25) a SK samo 25 FPS.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Са свим корисничким подацима хахахаха. Бриши ту слику

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Ако причамо о ТВВИЕТ ЕПГ у тивимејт - ради апсолутно нормално. Ако користиш СФ ЕПГ - тај не ради.
f78920d473224c256ff861614b6282c9.jpg

cb89e5235e085cc5c07a71217625b45b.jpg

Poslato sa Nova 5T pomoću Tapatoka

Kod mene definitivno ne radi EPG u TiViMate programu. Probao sam i 2.7 verziju programa i opet ništa.
Samo da potvrdim. Za EPG listu koristiš link koji si dobio od TvViet-a prilikom prve registracije?

За ЕПГ користим линк за ЕПГ од тввиет
http://epgtvviet.ddns.net/epg.xml
Што се ТВВИЕТ и СК канала тиче - емитују се 1080р@24fps из разлога што је изворно у 24 фрејма, тако да се ништа не добија дизањем на 50fps.

Poslednja izmena:
Што се ТВВИЕТ и СК канала тиче - емитују се 1080р@24fps из разлога што је изворно у 24 фрејма, тако да се ништа не добија дизањем на 50fps.
Po kojoj logici emituje izvorno u 24fps kad je kanal iz Evrope a standard je 25fps?
To je prosto nemoguce.

За ЕПГ користим линк за ЕПГ од тввиет
http://epgtvviet.ddns.net/epg.xml
SK kanali su izvorno u 24fps?!

A kako se ne dobija ništa dizanjem na 50fps? Pre bih se upucao nego da gledam fudbalski meč u 24/25fps. Ili snooker meč, ostale sportove (uglavnom auto-moto sportove gledam) mogu i u 25fps.

Pogresio covek, izvorno ide u 25 fps sa bilo kog izvora kabl, satelit, eon.

SK kanali su izvorno u 24fps?!

A kako se ne dobija ništa dizanjem na 50fps? Pre bih se upucao nego da gledam fudbalski meč u 24/25fps. Ili snooker meč, ostale sportove (uglavnom auto-moto sportove gledam) mogu i u 25fps.

sve se plasim da ovi sto gledaju na antenu imaju 50 fps, eno vidim pocrkase svi.

sve se plasim da ovi sto gledaju na antenu imaju 50 fps, eno vidim pocrkase svi.
Ako je 25 interlaced materijal onda ima smisla bobovati na 50fps.
Medjutim, ako je 25 progressive onda nista ne dobijas.

Poslednja izmena:
Koji player skinuti za smart tv koji je Lg web os?
Imam liste sa url i mac adresom pa mi je potreban player u koji mogu da se unesu url i mac

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

mislim da ni jedna ne podržava mac

Da li neka podrzava m3u fajlove ako nema programa koji podrzavaju mac ?

Hvala i izvinjavam se zbog lenjosti :(

ima ih petnaestak koje podržavaju m3u
i urlove mnoge podržavaju

Meni bi znacile te sto podrzavaju url i mac. Problem je sto bih ga namestio prijateljevom ocu koji zivi u Republici Srpskoj pa zato trazim konkretno koja aok to moze. Da mi je tv dostupan fizicki, lako bih ja eksperimentisao i nasao sta mi treba, ali mi je taj lg os totalno nepoznat i stran jer nisam imao kontakt sa njim

Kao što rekoh, ni jedan ne podržava mac

Radi Gotit?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno