Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo izgleda, ali on samo pusta m3u liste ili liste gde imas username i password.
Meni je potreban player u koji se unosi url i mac adresa

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
СТБ емулатор има опцију да направиш омиљену листу у коју убацујеш канале. Изабереш шта хоћеш да гледаш и сачуваш. Е сад, има и ту зачкољица. То што урадиш снима се на сервер и остаје на тој листи, што значи ако власник гледа и њему ће се појавити то што си одабрао. Или ако је неко други искенирао ту листу, исто ће видети и уређивати омиљену листу.

Него из наше преписке, ја сам мислио да ти знаш да скенираш листе. Требаш мало да се едукујеши да знаш које из које листе можеш извући м3у фајл преко мак адресе и да можеш гледати у осталим добрим апликацијама.

Имаш добар број сервера који дају ту погодност. Савет мали, погледај шта м3у листа садржи и научи како се прави м3у листа из скениране мак адресе. Остало ће ти се само отворити. Вежбај мало.
:D

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Ja koristim iptv smarters pro, ali ne svidja mi se interfejs.
Preporuke?
TIvimate mi nije nesto.

СТБ емулатор има опцију да направиш омиљену листу у коју убацујеш канале. Изабереш шта хоћеш да гледаш и сачуваш. Е сад, има и ту зачкољица. То што урадиш снима се на сервер и остаје на тој листи, што значи ако власник гледа и њему ће се појавити то што си одабрао. Или ако је неко други искенирао ту листу, исто ће видети и уређивати омиљену листу.

Него из наше преписке, ја сам мислио да ти знаш да скенираш листе. Требаш мало да се едукујеши да знаш које из које листе можеш извући м3у фајл преко мак адресе и да можеш гледати у осталим добрим апликацијама.

Имаш добар број сервера који дају ту погодност. Савет мали, погледај шта м3у листа садржи и научи како се прави м3у листа из скениране мак адресе. Остало ће ти се само отворити. Вежбај мало.

Amater sam sto se skeniranja tice, to priznajem ;)
Imam ogromnu listu gde pise koje se url skeniraju za m3u listu, a koje za stalker... Samo sto to jos uvek nisam sve lepo skapirao.
Poceo sam kasnije da lezem i da istrazujem neke strane forume, a na jednom stranom forumu sam pronasao puno alata, samo jos da pocnem sa testiranjem.
Znaci u stb emu moze da se napravi lista omiljenih kanala, ali ocigledno nije pametno da se to radi jer ce videti i vlasnik :)
Poceo sam kao Vuk da radim ss za sve pametno sto procitam od vas koji mnogo vise znate od mene.

M3u listu znam kako da prilagodim sebi i da izbacim iz nje sve sto mi nije potrebno, to nije tesko

Poslednja izmena:

Reci mi koje aolikacije ti koristis za gledanje m3u listi?

Amater sam sto se skeniranja tice, to priznajem ;)
Imam ogromnu listu gde pise koje se url skeniraju za m3u listu, a koje za stalker... Samo sto to jos uvek nisam sve lepo skapirao.
Poceo sam kasnije da lezem i da istrazujem neke strane forume, a na jednom stranom forumu sam pronasao puno alata, samo jos da pocnem sa testiranjem.
Znaci u stb emu moze da se napravi lista omiljenih kanala, ali ocigledno nije pametno da se to radi jer ce videti i vlasnik :)
Poceo sam kao Vuk da radim ss za sve pametno sto procitam od vas koji mnogo vise znate od mene.

M3u listu znam kako da prilagodim sebi i da izbacim iz nje sve sto mi nije potrebno, to nije tesko

Изабери које канале хоћеш да буду омиљени тако што станеш на канал и притисни жуто. После идеш на ТВ, изабери СВЕ и онда идеш на зелено и изабери ОМИЉЕНЕ. То ти је приказ само омиљених канала. Ово говорим за СТБ емулатор.

Написао сам горе коју апликацију користим, ИПТВ смартнес.
81b4df5f7fed54eddc25b344893b5c3b.jpg
e9b5a26fddf75ea0caf5bc48ec46c218.jpg
3ecdd2d25b57106ebbeb6d953ee2950e.jpg

Изабери које канале хоћеш да буду омиљени тако што станеш на канал и притисни жуто. После идеш на ТВ, изабери СВЕ и онда идеш на зелено и изабери ОМИЉЕНЕ. То ти је приказ само омиљених канала. Ово говорим за СТБ емулатор.

Написао сам горе коју апликацију користим, ИПТВ смартнес.
81b4df5f7fed54eddc25b344893b5c3b.jpg
e9b5a26fddf75ea0caf5bc48ec46c218.jpg
3ecdd2d25b57106ebbeb6d953ee2950e.jpg

Hvala puno na uputstvu.
Do marta cu da donesem odluku sta cu da radim jer tada odjavljujem sbb, mada cu i dalje imati eon nalog, ali bih voleo da budem malo napredniji korisnik posto vec imam alat ;)

Mali savet: nikada nemojte praviti Favorit listu, vremenom ce prestajati kanali da rade, jer vlasnik iptv liste u medjuvremenu promeni strim, a ti si vec napravio favorit listu sa strim strimom, tako da, izbegavajte sa pravljenjem favorit listi, bez obzira o kojem plajeru se radi da li je m3u, url, stb itd, pozz

Kapiram da je bolje ne praviti favorit liste zato jer je to vidljivo i vlasniku liste.
Sto se tice m3u liste ja sam ih preradjivao brisanjem odredjenih paketa kanala. Nadam se da to ne moze da pravi problem vlasniku.

Mnogi su se zalili da na toj ne radi epg kako treba opet nekima radi kako treba, ko ce ga znati.

Probaj verziju 2.7.5 (ima narodna) na nju se niko nije zalio.
Izgleda ipak zeza EPG kod Gotita, ne radi ni u jednom programu trenutno. U međuvremenu sam kupio Tivimate, godišnju pretplatu.

Izgleda ipak zeza EPG kod Gotita, ne radi ni u jednom programu trenutno. U međuvremenu sam kupio Tivimate, godišnju pretplatu.
Kakav je gotit sada? Ja koristio pre 5-6 meseci. Ok lista, dobar sadrzaj. Ali nije bila bas stabilna. Bufferovanje nekih kanala.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Slabo gledam tv, ali deluje dosta bolje nego pre godinu dana kad sam počeo da je koristim. Uglavnom radi ok sve što želim da pogledam, sad za ovu cenu ne mogu da očekujem full hd ili tek 4k na dosta kanala. Najveća zamerka za ex-yu kanale mi je što često mešaju srpske i hrvatske kanale.

Kapiram da je bolje ne praviti favorit liste zato jer je to vidljivo i vlasniku liste.
Sto se tice m3u liste ja sam ih preradjivao brisanjem odredjenih paketa kanala. Nadam se da to ne moze da pravi problem vlasniku.

Не може да прави никакву штету власнику листе. Можеш слободно уређивати листу коју си скинуо. Чак је можеш и проширивати са стримовима из других листи, са других сервера. Можеш да мењаш шта год хоћеш у листи коју скинеш!

To je onda odlicno.
Videcu narednih dana spisak koji imam sa serverima koje imaju m3u

А још ако налетиш на "резервисани" МАК, тј. онај који нико не гледа [emoji847]

Poslato sa Nova 5T pomoću Tapatoka

To je vec premija.
Sigurno ima puno forica kada je predatorovanje u pitanju. To je citava nauka.
Ja sam amater nad amaterima, ali se trudim da iskopam neke bitne forice, a najbeca mi je zelja da odradim dobar config koji ce da oreskace lazne mac adrese i da mi ih ne izbacuje u rezultatima.

Poslednja izmena:
nasao 2 liste gdje pise max connection 1 a ja gledam a pise da koristi trenutno 0 ljudi ...kako to??

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Da li postoji config fajl koji moze da prikaze da li uopste neko koristi neku mac adresu koja bude izbacena u rezultatim? Kapiram ovo 0 od 1 ili 1 od 2 ili 2 od 2, ali mene zanima da li mozda postoji mogucnost da u rezultatu stoji da je to lista koju niko uopste ne koristi ako nesto takvo uopste i postoji

TvViet sam po treći put obnovio. Svaki put uzimam nalog na 3 meseca. Ali u poslednje vreme očigledno imaju problem sa NovaS kanalom i samo zbog toga razmišljam da ih zamenim. Pre 3 dana nisam mogao da od seckanja gledam utakmicu Norveška - Srbija na NovaS. Okrenem na Hrvatski SK1, sve bude ok i tu oidgledam utakmicu. Sinoć gledam Kesića i od polovine emisije krene seckanje. Pre nedelju dana je takođe bilo problema. Probno, u tom trenutku, okrenem na bilo koji drugi kanal i tu bude ok slika.

Poslednja izmena:
Пријављено је. Проблем до транскодера.
Власник је, на жалост, имао смртни случај у породици па последњих 7-10 дана није стигао да посвети пажњу овом. У сваком случају, мења транскодер у току дана.

Hvala puno na brzom odgovoru. I još jedno pitanje. Koja je poslednja verzija TVmate programa kod kojeg radi EPG na TVVIET listi. Ovde sam našao v2.8, ali ni tu ne radi :(

Što se EPG tiče, Gotit je imao problem juče, pa sam iskoristio priliku i kupio Tivimate. Radi sad EPG u svim aplikacijama.

Hvala puno na brzom odgovoru. I još jedno pitanje. Koja je poslednja verzija TVmate programa kod kojeg radi EPG na TVVIET listi. Ovde sam našao v2.8, ali ni tu ne radi :(

Probaj 2.75. Meni na njoj radi EPG, doduse ne na TVVIET-u koji ne koristim nego na ostalim listama. Na verziji 2.8 kod mene uopste neradi epg takodje, ( naravno pricam o narodnim verzijama)

Верзија 2.8.0 коју сам ја објавио ради апсолутно нормално.

meni je Tv Viet abnormalno.skup

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Da li je neko isprobao IPTV player pod imenom TiViApp sa PlayStore-a? Još uvek je u test fazi, odnosno u pitanju je early access. Ja sam ga danas instalirao i za sada sam zadovoljan.

@ salacue
Popravljen je NovaS kanal. Ne zastajkuje više. Radi perfektno. Ako si u kontaktu sa vlasnikom molim te da mu preneseš da ne bi bilo loše da otvori neku info stranicu na sajtu gde će upisivati razne informacije i novosti. I veruj mi, TiViMate 2.8 kod mene ne prikazuje EPG. Probaću sa verzijom 2.75 koju je predložio član midfinger.

Uh koliko fali jedan FAQ u prvom postu :).
Bacio sam se na citanje gde gledati N1 i Novu S i nije problem naci, ali kada bi bilo sazeto u prvom postu od strane nekog ko se razume bio bi vrh, jer meni kao noob-u ne ginu sati jos citanja :).

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Da li je neko isprobao IPTV player pod imenom TiViApp sa PlayStore-a? Još uvek je u test fazi, odnosno u pitanju je early access. Ja sam ga danas instalirao i za sada sam zadovoljan.

@ salacue
Popravljen je NovaS kanal. Ne zastajkuje više. Radi perfektno. Ako si u kontaktu sa vlasnikom molim te da mu preneseš da ne bi bilo loše da otvori neku info stranicu na sajtu gde će upisivati razne informacije i novosti. I veruj mi, TiViMate 2.8 kod mene ne prikazuje EPG. Probaću sa verzijom 2.75 koju je predložio član midfinger.
Ако причамо о ТВВИЕТ ЕПГ у тивимејт - ради апсолутно нормално. Ако користиш СФ ЕПГ - тај не ради.
f78920d473224c256ff861614b6282c9.jpg

cb89e5235e085cc5c07a71217625b45b.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno