Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ salacue
Pokušavam nešto da pronađem u ovoj temi, ali bezuspešno, pa ću morati da pitam. Ako se dobro sećam ti si ekipi iz TVVIET-a predložio uvođenje novog kanala. Da li sada može predlog i za Nova Premium HD kanal?

На ПП, да не затрпавамо тему.

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

Zna li neko sta su ovi MAX SELECT Hrvatski kanali? Neka ilegala? Imam ih na listi. Stalno vrte najnovije filmove. Ima 10ak kanala i na svakom se vrti jedan te isti film po 10ak dana i onda promene.

Zna li neko sta su ovi MAX SELECT Hrvatski kanali? Neka ilegala? Imam ih na listi. Stalno vrte najnovije filmove. Ima 10ak kanala i na svakom se vrti jedan te isti film po 10ak dana i onda promene.

Teška ilegala.

Pokušao sam da nađem programsku šemu za te Max kanale, ali bez uspeha.

Ma to su kanali od restrimera, gleda raja u inostranstvu jer ne koriste torente.

Nije ovo sultanovic/kajgana i slicno.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ove liste koliko vam traju? Moze li i meni jedna na pm?

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Moze li neko da mi objasni, kako da dodjem (dzabaka) do domacih lista sa vise konekcija, koje traju godinama ? ;)

NIkako. Ili ti: nađeš sponzora da ti kupi listu. I onda je "džabaka".

a, da to moze i da neko zna, da li bi to nekom rekao taj sto zna ?

Najlakse ti je da skoro za dz uzmes na AE listu i isprobas je.

Pa prelistaj temu, uzmi na Aliju gotit listu i cepaj.

Ja sam uzeo zbog sporta ali mi je sada dobro doslo na vikendici klincima kad je lose vreme a i nama. Doneo od kuce smart wireless tv, spojen je na net ima skracenu listu na decje domace filmske serijske i max kanale preko smart iptv aplikacije sljaka sve u 16... A pre 4 meseca nisam ni imao pojma kako korisno moze biti da imas listu u šteku. Ono sto je sigurno na 32kama koje su 720p to izgleda super na tv vece dihljagonale i rezolucije tu je vec kriticno ali zavisi kako setujes svoju glavu. Ako hoces kvalitetnije strimove izdvojis vise para ili vremena da se edukujes i da sam dolazis do tih strimova kao neki maheri ovde na temi. Sve zavisi sta zelis.

Prvo kreni da citas temu detaljnije.

Imam king i gotit listu, king mi se bolje pokazao u proteklih par meseci. Nijedna nije sjajna, btw

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

@emaremare
reci sta ti treba od lista, (strimova) mozda imam da ti posaljem

Ti imas SK 4K, sta ce ti 1080p?
Ili je stao vec? :D

Aman ljudi sta se lozite oko Burmana i Tambura? Ljudi imaju sve samo vas troluju, idite na SerbianForum, Kajganu i Sultanovice pa cete videti koliko ta dvojica imaju i kakve screenove postavljaju.

Ne budite naivni i trudite se da im objasnite nesto jer sve znaju, kao sto sam rekao samo vas foliraju. Zao mi je da gledam ovako da im neko pise i objasnjava a oni vam se u sebi smeju. Znam ih obojicu sa drugih foruma koji se bave IPTV tematikom.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Daj linkove i ako je tako, resavam.

... over mobilfunknetz ...

Šta trolam nemam stabilne sport klubove 1080p od 5 do 6 mbit.
Imam od 2 do 3 mbit što je realno loše za sport.
A nekada se gledao i tvviet taj dzaba, pa je taj Greškać preprodavao i onda je banovan.

Haha gde sam banovan? :D nemoj da lazes sad i prebacujes neke krivice na druge :D na SF banovan ali ne zbog "Preprodavanja TVViet" vec jer sam nekom kompleksasu napisao da ako je Admin da se ponasa kao da je uhvatio Boga za .... i lik banovao na 150 godina. Kompleksi. A od tebe jadno da se sluzis lazima.

Kad si kod TVViet ne gleda se dzabe, ne u obliku kako se gledalo, zbog mene vec zbog Crow-a i SF koji je dopustio da se tamo pise nacin na koji se gledalo dzabe sto je gazda video i popravio rupu u serveru..

Inace gleda se i dalje dzabe ;)

Budi pozdravljen, i bez zezanja ljudi (vise Burman nego ti) koji su naivni pa zele pomoci a nisu upuceni ko ste. Za razliku od tebe ja nista nisam slagao, imate sve obojica i sve znate ali ovde malo zezate normalne ljude koji zele pomoci, nije tako?

Poslednja izmena:
Pokaži dokaze da imam to što si rekao i neka me Duke banuje nabb 7 do 14 dana
Znaš dobro za skriptu i šta si radio sa nje.
Gotova je rasprava sa tobom
Pozdrav!

Cekaj ba, sta da dokazem? Pa ajde reci da nisi na drugim forimima aktivan, i da nemas i ne znas nista u vezi IPtV ? Ja ne trazim da se bilo ko banuje, briga me, sta imam ja od toga, samo sam rekao da nije lepo da se zezaju ljudi koji zele pomoci a ne znaju ko ste.

Bogu hvala da je rasprava gotova i da postoji opcija ignore.

Veze ti ja nemam oko iptv i traženja tih listi
Jednostavno sam dobio na poklon par listi i koje mi rade.
A ti se izvini za trolanje i daj dokaze da imam sport klubove 1080p koji imaju bitrate oko 6 mbit.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno