Kako se zove ta lista? Da nije mozda Moja IPTV TOP? Gde moze da se pazari i za koliko?koristim vec oko dve ipo godine iptv od kineza za USA,UK,HU,EXYU kanale i prezadovoljan sam za moje potrebe......ovih dana sam odlucio da probam GOTiT posto vidim ovde ga svi hvale razocarao sam se nije bas nesto....
moja iptv
Pogledajte prilog 281468
ovo je slika sa GOTiT IPTV Sky Sports F1 FHD
Pogledajte prilog 281467
a ovo je moja
Pogledajte prilog 281469
A sumnjate li vi da vam se nekad desava buffering zbog nasih glupih internet provajdera? Meni kinez tvrdi da bi me mogao zezati net, i kao za normalan rsd treba min 50mbps? Meni se krece od 30-50 i primjetim cesta variacije ruku na srce dok skidam nesto itd.
Koliki ti je packet loss i koje rutiranje imas?Ja sam na 200/20 mbps, imam Gotit listu i baferuje. Ovu listu sam uzeo iskljucivo zbog US i UK kanala, i dosta kanala ne radi uopste. Ovo ostalo sto radi, nije bas pouzdano, desi se da radi ok, a onda drugi put baferuje non stop. Ima kanala koji imaju nekakav problem sa sinhronizacijom ili konvertovanjem broja frejmova, pa onda na svakih par minuta se ponovi sekvenca od 5-6 sekundi, pa onda preskoci nekoliko sekundi itd. Iskreno, ne vredi ni ta 2-3 dolara mesecno.
Ja sam na 200/20 mbps, imam Gotit listu i baferuje. Ovu listu sam uzeo iskljucivo zbog US i UK kanala, i dosta kanala ne radi uopste. Ovo ostalo sto radi, nije bas pouzdano, desi se da radi ok, a onda drugi put baferuje non stop. Ima kanala koji imaju nekakav problem sa sinhronizacijom ili konvertovanjem broja frejmova, pa onda na svakih par minuta se ponovi sekvenca od 5-6 sekundi, pa onda preskoci nekoliko sekundi itd. Iskreno, ne vredi ni ta 2-3 dolara mesecno.
U vezi Gotit liste, dosta kanala ne radi trenutno, ali sam primetio da kada sam koristio test bila je ekstenzija .me i sve je radilo dobro, a sada kada sam kupio listu ekstenzija je .net i dosta kanala ne radi?
Da li bih trebao nesto da napisem da me prebace na drugi server ili slicno?
Edit: Hm, da odgovorim na svoje pitanje, skinuo sam svoju istu listu sa prepravljene .me adrese, ali situacija je ista: gomila kanala ne radi: rade samo arene i sportklubovi...
Uzeo sam na test ovaj King OTT, evo vec tri sata nije stucnuo fox life, kanale menja brzo i sve sto sam probao radi.
@edman84
Kakvo je tvoje iskustvo sa njima, u poredjenju sa GOTiT? Sad imam gotit, i radi ok, ali nisam bas sasvim zadovoljan
GOTiT-EverFast ova dva linka su isti provajderi kad preimenujete link isto lose radi
world-iptv.net:8080
livego.club:8080
za ovaj likn sam moras traziti kanale u opciji VIP PLAYLISTS ili SANDER oko 14e 6meseci
https://iptv.live
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari