Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тввиет.гс али латиницом [emoji16]

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

koristim vec oko dve ipo godine iptv od kineza za USA,UK,HU,EXYU kanale i prezadovoljan sam za moje potrebe......ovih dana sam odlucio da probam GOTiT posto vidim ovde ga svi hvale razocarao sam se nije bas nesto....

moja iptv
2020-02-16_003937.jpg

ovo je slika sa GOTiT IPTV Sky Sports F1 FHD
GOTiT.jpg
a ovo je moja
moja iptv1.jpg

Poslednja izmena:
koristim vec oko dve ipo godine iptv od kineza za USA,UK,HU,EXYU kanale i prezadovoljan sam za moje potrebe......ovih dana sam odlucio da probam GOTiT posto vidim ovde ga svi hvale razocarao sam se nije bas nesto....

moja iptv
Pogledajte prilog 281468

ovo je slika sa GOTiT IPTV Sky Sports F1 FHD
Pogledajte prilog 281467
a ovo je moja
Pogledajte prilog 281469
Kako se zove ta lista? Da nije mozda Moja IPTV TOP? Gde moze da se pazari i za koliko?

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kakav mrtvi sport klub i njihovi komentatori
bG00n2x.jpg

A sumnjate li vi da vam se nekad desava buffering zbog nasih glupih internet provajdera? Meni kinez tvrdi da bi me mogao zezati net, i kao za normalan rsd treba min 50mbps? Meni se krece od 30-50 i primjetim cesta variacije ruku na srce dok skidam nesto itd.

Ja sam na 200/20 mbps, imam Gotit listu i baferuje. Ovu listu sam uzeo iskljucivo zbog US i UK kanala, i dosta kanala ne radi uopste. Ovo ostalo sto radi, nije bas pouzdano, desi se da radi ok, a onda drugi put baferuje non stop. Ima kanala koji imaju nekakav problem sa sinhronizacijom ili konvertovanjem broja frejmova, pa onda na svakih par minuta se ponovi sekvenca od 5-6 sekundi, pa onda preskoci nekoliko sekundi itd. Iskreno, ne vredi ni ta 2-3 dolara mesecno.

Ima li neko da mi na private pošalje slovačke kanale: STV 1, 2, 3, Markiza, Dajto i Doma?

@edman84
Koja je to lista?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Ja sam na 200/20 mbps, imam Gotit listu i baferuje. Ovu listu sam uzeo iskljucivo zbog US i UK kanala, i dosta kanala ne radi uopste. Ovo ostalo sto radi, nije bas pouzdano, desi se da radi ok, a onda drugi put baferuje non stop. Ima kanala koji imaju nekakav problem sa sinhronizacijom ili konvertovanjem broja frejmova, pa onda na svakih par minuta se ponovi sekvenca od 5-6 sekundi, pa onda preskoci nekoliko sekundi itd. Iskreno, ne vredi ni ta 2-3 dolara mesecno.
Koliki ti je packet loss i koje rutiranje imas?

...riding on 720p...

Uvek ćeš imati neke kanale koji buffer-uju. Ja nisam nijedan dan imao gde je svaki radio. Ima kanala koji imaju problem sa sinhro i na skupljim listama tako da kapiram da je to normalno.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

exyu kanale bas i negledam tako da koliko su dobri ne znam uglavnom gledam uk i us, hu...... al onaj goti zakucava bar kod mene i kanali su losijeg kvaliteta

ovo koristim al kad ti salju test prvi treba da je link
prvi satpower.shop
https://www.aliexpress.com/item/4000381111560.html
drugi tvservice.pro ili headertv.pro ili pro-ott.net to su isti servisi pa ponekad vredi preimenovati listu od ova 3 ako zakucava
https://www.aliexpress.com/item/1000007627478.html

za ovaj likn sam moras traziti kanale u opciji VIP PLAYLISTS ili SANDER oko 14e 6meseci
https://iptv.live

Poslednja izmena:
Bas sam testirao par lista ovaj vikend i mogu da potvrdim za Gotit da cesto bufferuje, inace imam net 150/10. Npr, Fulham - Milwall nisam mogao uopste da pratim preko Sky UK Sport ni preko Bein-a od zakucavanja, tek kad sam pustio preko Viasata mogao sam normalno da pratim utakmicu. Tako da ona Gotit lista od prodavca koji se ovde najvise preporucuje za mene je razocarenje.

Najbolje mi je radila ova lista
https://www.aliexpress.com/item/33031716797.html

Kvalitet kanala je odlican, ima I Arene i Sport klub, koji rade OK, ali nesto nizim kvalitetom slike.

U vezi Gotit liste, dosta kanala ne radi trenutno, ali sam primetio da kada sam koristio test bila je ekstenzija .me i sve je radilo dobro, a sada kada sam kupio listu ekstenzija je .net i dosta kanala ne radi?
Da li bih trebao nesto da napisem da me prebace na drugi server ili slicno?

Edit: Hm, da odgovorim na svoje pitanje, skinuo sam svoju istu listu sa prepravljene .me adrese, ali situacija je ista: gomila kanala ne radi: rade samo arene i sportklubovi...

Poslednja izmena:
U vezi Gotit liste, dosta kanala ne radi trenutno, ali sam primetio da kada sam koristio test bila je ekstenzija .me i sve je radilo dobro, a sada kada sam kupio listu ekstenzija je .net i dosta kanala ne radi?
Da li bih trebao nesto da napisem da me prebace na drugi server ili slicno?

Edit: Hm, da odgovorim na svoje pitanje, skinuo sam svoju istu listu sa prepravljene .me adrese, ali situacija je ista: gomila kanala ne radi: rade samo arene i sportklubovi...

a kako ti pocinje adresa jel ova koji ne rade
world-iptv.me

Poslednja izmena:
Ne rade ni na jednoj ni na drugoj:
worldiptv.me
world-iptv.net

Pisite i provajdera uz listu, ako nesto ne stima van liste lakse se ustanovi sablon

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

GOTiT-EverFast ova dva linka su isti provajderi kad preimenujete link isto lose radi
world-iptv.net:8080
livego.club:8080

Uzeo sam na test ovaj King OTT, evo vec tri sata nije stucnuo fox life, kanale menja brzo i sve sto sam probao radi.

@edman84

Kakvo je tvoje iskustvo sa njima, u poredjenju sa GOTiT? Sad imam gotit, i radi ok, ali nisam bas sasvim zadovoljan

Uzeo sam na test ovaj King OTT, evo vec tri sata nije stucnuo fox life, kanale menja brzo i sve sto sam probao radi.

@edman84

Kakvo je tvoje iskustvo sa njima, u poredjenju sa GOTiT? Sad imam gotit, i radi ok, ali nisam bas sasvim zadovoljan

reko sam vec u proslim postovima koristim ih viseo od 2 godine ponekad se desi da nesto ne radi ali retko..........

meni je ovaj prvi najbolji a pretplatnik sam ovih 3 usluga
prvi satpower.shop
https://www.aliexpress.com/item/4000381111560.html
drugi tvservice.pro ili headertv.pro ili pro-ott.net to su isti servisi pa ponekad vredi preimenovati listu od ova 3 ako zakucava
https://www.aliexpress.com/item/1000007627478.html

za ovaj likn sam moras traziti kanale u opciji VIP PLAYLISTS ili SANDER oko 14e 6meseci i moze na tri tv-a u isto vreme
https://iptv.live

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, upadam kao indijanac, nisam bas najjaci sa vremenom i treba mi brz odgovor.

Jel moze neko ukratko da mi objasni da li postoji iptv sa SK i arenama, u nekoj jacoj rezoluciji? Skysports F1 takodje.

Vidim da mi treba android box, interesuje me oko strimova sta i kako, kome placam i koliko.

Hvala unapred.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Otisao na planinu nema u kuci nista osim zemaljskih, uplatio 10gb preko telenora. Sinoc odgledao Man Utd Chelsea, veceres LŠ, nije bez problema, ali cim zastuca prebacim na neki drugi kanal i sljaka.

Neki tablet stariji nece da instalira smarters aplikaciju, nadjem neku iptv aplikaciju zove se samo IPTV Alexander Soforonov i mogu reci da je ultra pregledna za ovu gotit listu. Grupe su kao tabovi i mogu da se skroluju levo desno a kanali su kao ikonice. Brzo i pregledno.

Uzeo sam i ja na probu ovaj King OTT, radi ok, ali ne vidim nova sport kanal. Izgleda da ga nema.

Zna li neko proverenog prodavca koji nudi iptv liste, sa Bt Sport i Espn?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uzeo sam i ja king ott ali poslali su mi podatke u obliku :
www.linkservera.com
username:xxxx
password:xxxx

Ranije sam pored toga dobijao i link za direkt download m3u liste, jer volim da je modifikujem i koristim samo ono što gledam, brže se učitava, preglednije, a i onaj sajt za online upload na ssiptv neće da prihvati ove masivne liste, ima neko ograničenje. Jel mogu nekako ove podatke da spakujem u jedan link i tako skinem listu? Tražio sam im direkt link ali još ne odgovaraju. Hvala.

Verovatno je ovako:

Kod:
http://king-ott.com:80/get.php?username=xxxxx&password=yyyyy&type=m3u_plus&output=ts

Aha, vidim da je isto u onim starim linkovima što sam ranije plaćao, jedino me port buni.

www.link.com:1234

Jer nemam nigde naglašeno koji je port.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno