Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li na tom Gotitu imaju sve Arene, SK, N1 i Nova S?
I da li je to taj Gotit?

Uzeo sam njihov test ali je to dosta lose (mozda sam previse ocekivao) i bilo je malo kanala... U madjarskom delu nije bilo nasih.

Bolja je za koplje home bee lista sudeci po testu koji su meni dali.

Home bee lista, jel to isti prodavac?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Daj link na pp. Ili mozes ovde ako nije protiv pravila.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja bih ga postavio samo ako nemate nista protiv.Jer i ja volim svaku dobru informaciju.

Pre 10 dana sam testirao vise tih kineskih listi pa tako i Gotit/Everfast i HomeBee.Između te dve nisam našao nikakvu razliku u kvalitetu,čak i raspored grupa kanala je bio identičan.
Takodjer obe liste su bile malo kvalitetnije od ostalih testiranih slične cene.
Na kraju uzeo GoTit zbog preporuke kao i to da je prodavac više od dve godine na Aliexpresu za razliku od HomeBee koji je 6meseci.

Kucaj HomeBee Store na Aliexpresu.

Poslednja izmena:
Da li na tom Gotitu imaju sve Arene, SK, N1 i Nova S?
I da li je to taj Gotit?

Uzeo sam njihov test ali je to dosta lose (mozda sam previse ocekivao) i bilo je malo kanala... U madjarskom delu nije bilo nasih.

Imaju sve Arene (CRO, SRB), SK(CRO, SRB, SLO), N1(CRO, SRB, BIH) i Nova S. Poslali su ti neku falicnu listu, bilo je reci u temi ranije kako to ume da im se desi kada salju test liste. Zali se i dobices bolju listu.

Meni istice HomeBee lista za 11 dana zato sam trazio test od Gotit/Everfast jer je bila na akciji medjutim da li greskom ne znam razlog ali poslali su mi listu kao @milkobgd.

Ljudi, jednom sam uplatio Vavoo, to je trebalo isteci pocetkom januara. Medjutim, sad sam ga upalio i radi sve normalno, iako nisam ponovo uplatio. Da li se nekom desilo isto?

Imaju sve Arene (CRO, SRB), SK(CRO, SRB, SLO), N1(CRO, SRB, BIH) i Nova S. Poslali su ti neku falicnu listu, bilo je reci u temi ranije kako to ume da im se desi kada salju test liste. Zali se i dobices bolju listu.
Pisao sam, čak su prethodno i sami pitali da li sam zadovoljan ali odgovora nema.

Moje iskustvo do sad za Gotit - test lista je bila drugacija od prave liste koju sam dobio nakon placanja. Test lista je ona za koju ste spominjali da su nasi kanali pod Madjarskom, u njoj ima mnogo manje kanala nego sto zapravo dobijete. U pravoj listi nasi kanali su normalno grupisani pod Ex-yu.

Danas hocu da ukljucim da gledam Liverpool, vidim na sajtu da je na SK HD, a na listi jedino SK HD ne radi od svih SK kanala... Medjutim, onda sam upalio slovenacki Sport Klub 2 koji je u 1080p i 60 fps - vrh vrhova. Sve je radilo glatko do neke 75. minute utakmice kada je poceo da zabada odjednom toliko da se ne moze gledati. Prebacim na NBCSN (720p 50 fps - takodje dobro), radi 2-3 minuta, i krene da zabada. Postoji mogucnost da je problem i na SK2 i na NBCSN bio do mog interneta jer mi je mts internet i inace katastrofalan, ali nisam bio u mogucnosti u tom trenutku to da proverim. Generalno sam zadovoljan za taj novac, ali otprilike 15 - 20% kanala iz liste ne radi uopste.
Prebaciš na RMC 4k i uživaš kao što sam ja danas. Inače ova Nordic isto štucala danas, a košta kao Tvviet.

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Pisao sam, čak su prethodno i sami pitali da li sam zadovoljan ali odgovora nema.

Meni jutros stigao odgovor sa Gotit store
So sorry about the late reply, my friend
Would you please contact us after our Chinese New Year Holidays, 5th Feb., if some CCcam, IPTV server issue, TV Box issue.
Thanks a lot for your understanding and cooperation.

I meni isto.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Izgleda isto kao gotit, nazivi isti, nema epg.

Kako najjednostavnije resiti epg ako ga nemate u listi?

Pisano ovde vise puta, pretrazi malo temu...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Јуче узео да претресем geniptv листу. Од 109.729 стримова обрисао сам фимове ( целих 88.872 ) и остало је 20.857 ТВ и радио канала ( радио можда пар стотина ).
Мислим, чему? Зар им није лакше да направе листе по жељи? Треба ми нпр. EX YU, USA/CND и наравно европски и то ми дај. Шта ће некоме са наших простора ТВ канали из Занзибара, Узбекистана, Индије... ???

Послато са GT-I9505 помоћу Тапатока

Lepo izgleda kad se prodaje lista - "20000+ channels!" a ljudi su po prirodi alavi...

U praksi se svede na mozda 10-20 kanala max koji se gledaju relativno redovno

Zavisi sve, uglavnom mislim da se na kraju svede na manji broj kanala.

Ja sada uznem upalim npr. USA i krenem kanal po kanal i kad imam vremena mislim da cu vecinu regija da prodjem iz dosade.

Pre neki dan upalim Kurdistanski muzicki neki kanal, sunce ti poljubim peva Lik a u spotu jad i čemer saranjuju nekog klinca...verovatno zrtva sukoba sa Turcima.

Zanimljivo je videti razlike u navikama, obicajima. Pogotovo kod Amera kod kojih su reklame svetlosnu godinu ispred nasih reklama. Posle gledanja americkog epp bloka i posle paljenja naseg programa, nase reklame deluju kao da su slow motion. Ameri su majstori ispiranja mozga.

Jesu li zavrsili ti kinezi sa slavljem?

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Јуче узео да претресем geniptv листу. Од 109.729 стримова обрисао сам фимове ( целих 88.872 ) и остало је 20.857 ТВ и радио канала ( радио можда пар стотина ).
Мислим, чему? Зар им није лакше да направе листе по жељи? Треба ми нпр. EX YU, USA/CND и наравно европски и то ми дај. Шта ће некоме са наших простора ТВ канали из Занзибара, Узбекистана, Индије... ???

Zar nije neki od tih najpopularnijih panela ranije podržavao URL parametre na fazon "include / exclude" / "whitelist /blacklist" fazon pa navedeš listu grupa koje te (ne)zanimaju i server vrati šta treba?

Ako toga nema više onda ovaj "panel_api.php" vraća odgovor y JSON formatu pa uz neko najosnovnije znanje programiranja može da se filtrira ukupan set u podset po kojem god kriterijumu (samo live, samo Vod, samo kanali iz grupe sport /film/...) i onda od tog podseta kanala se generiše M3U playlista.

Ko zna kako bude daleko brže nego da se ručno jure kanali za brisanje/ne-brisanje iz već gotove m3u/ m3u_plus playliste.

Mislim da je najbrze u novu listu pakovati kanale nego brisati iz stare. Ja sam talo krenuo vrtim pa sta mi se svidi prelepim. I pored toga pravim sportsku.

Јесте, ако је листа поређана по групама, онда је то супер. Као ове на мак адресу за MAG уређаје. Гледаш само оно што ти се свиђа.
1b8380c7d59cdfd31785f6a47e873242.jpg
ce4f7c86432c6ca8e99f833bfeb85cef.jpg
f377f8567217758c91653a390a858399.jpg
cbfc2c6b1848ad1b5ea6e2a37eefde53.jpg
65f2c7a95390d269293af86ae5361b27.jpg
e34d199ba51db26bbdc6afd4fd4d96ec.jpg

Hrvatski filmski MAX kanali dobri i ima ih 10ak, sinoć bili Irishman, Megalodon, 1917, Profesor and Madman. Dobre filmove vrte.

Slika dobra, doduse gledao sam na 32" 720p i mogu reci da na njemu se ne vidi preterana razlika Gotita sa kablovskom.

Probacu ove MAX kanale na 1080p plazmi tu se sve primemti. Kad bi jos i zvuk 5.1 imali u sebi to bi bilo odlicno.

Edit. Sad naleteh na IPTV by Franky, na play storu ima aplikaciju. Aplikacija iskopirana smarters aplikacija. Htedoh da probam test, jel probao neko?

Poslednja izmena:
Јесте, ако је листа поређана по групама, онда је то супер. Као ове на мак адресу за MAG уређаје. Гледаш само оно што ти се свиђа.

Pa svi kinezi su poređani po grupama

Hrvatski filmski MAX kanali dobri i ima ih 10ak, sinoć bili Irishman, Megalodon, 1917, Profesor and Madman. Dobre filmove vrte.

Slika dobra, doduse gledao sam na 32" 720p i mogu reci da na njemu se ne vidi preterana razlika Gotita sa kablovskom.

Probacu ove MAX kanale na 1080p plazmi tu se sve primemti. Kad bi jos i zvuk 5.1 imali u sebi to bi bilo odlicno.

Edit. Sad naleteh na IPTV by Franky, na play storu ima aplikaciju. Aplikacija iskopirana smarters aplikacija. Htedoh da probam test, jel probao neko?

Nista posebno kolko sam video slabo ima FHD kanala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno