Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod:
|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                   No response from host -  100 |   13 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   13 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   12 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   12 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                             104.28.5.96 -    0 |   12 |   12 |   10 |   14 |   21 |   20 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR - 0.8. Copyleft @2000-2002 Vasile Laurentiu Stanimir  ( [email][email protected][/email] )
Izgleda ne pronalazi server uopste.

Nemam pojma sta se desava.
Gledam preko enigma2 risivera i sve je radilo dobro do juce.
Probam youtube na risiveru i rade normalno 1920x1080 spotovi.
Znaci nije do risivera.
Ubacim u ssip listu na TVu, i isto ne radi.
Net je 70Mbita i testirao sam - puna brzina.
Ne znam da provajder nesto ne zeza.
Imam Supernova kablovsku, bivsi Vektor.

Moguće da blokiraju saobraćaj
HT još prošle godine počeo to da radi pa se podigla ogromna bura oko toga
Imaš na onim našim forumima o tome, da ne pišem koji su, znaš

Kod:
|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                             104.28.5.96 -    0 |   12 |   12 |   10 |   14 |   21 |   20 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR - 0.8. Copyleft @2000-2002 Vasile Laurentiu Stanimir  ( [email][email protected][/email] )
Izgleda ne pronalazi server uopste.
Totalno blokiran saobracaj ako si pravilno upisao adresu (samo kazem, verujem da jesi).
Recimo sada skidam Tarkov sa ruskog servera i vuce se kao dialup. Ukljucim vpn imam full speed download.
Provajderi su cudo...

...A3...

Evo ni meni Gotit ne radi preko SarTrakt provajdera.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 7 eszközömről

Packet loss preko provajdera ali radi Gotit. Cudno je sto imam no response from host na tvviet.gs?! A radi normalno.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Proradilo kod mene ali ne svi kanali.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Evo ni meni Gotit ne radi preko SarTrakt provajdera.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 7 eszközömről
Znam da ovo pratis, kod mene sve ok
a9a50c15838c23bb7f153d064a5c98fe.jpg

...A3...

Totalno blokiran saobracaj ako si pravilno upisao adresu (samo kazem, verujem da jesi).
Recimo sada skidam Tarkov sa ruskog servera i vuce se kao dialup. Ukljucim vpn imam full speed download.
Provajderi su cudo...

...A3...

Upravo sam probao isto.
Iskljucen VPN, ne radi ili radi ali kao spori slideshow.
Ukljucen VPN, radi normalno.
Definitivno filtriraju i treba im se ljubazno "obratiti".

Uspeo da platim i dobio odgovor:

Hi dear,

I am sorry our PRO-HD service is under remaintains, we can not create the subscription right now.

Please kind wait for a few days and accept my sincerely apologies for the inconvenience.

I will send you the subscription when it is valid at my first time.

Anna

I šta sad? Da čekam? :D
Braćo, koji sam ja baksuz!

ja sam jednom testirao https://homebee.aliexpress.com/store/5066106?spm=a2g0o.detail.1000002.2.4b91eb25fCV04f , ima test 36 sati, baš se brzo dobije, bila je ok, cena isto pa probaj a ima ih naravno još... verovatno ću uzeti uskoro a možda uzmem i gotit pa sa te dve valjda će nešto uvek da se nađe. mislim da 11.novembra će biti neka velika sniženja na aliju, dan samaca, valjda sam sebi kupuješ poklone kao suprotno danu zaljubljenih da se utešiš u kupovini ako si sam :)

Imas Luxury listu ista kao Gotit.

Ne znam uopste ko je Gotit proglasio naaj listom? Pored toliko ok listi

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Upravo ti?

...A3...

A inace nisu sve slicne?! Sprdaju se sa cenama pomislis nesto ima vise kad ono maltene isto sve. Govorim o dve liste koje sam probao. Jedino ako ti nemas nekog keca iz rukava za 30$/mesec.

Mislim da je potpuno besmisleno, bar za mene, dati više od 5$ mesečno za listu. Pogotovo što svaka koči, seca, zapinje.
Što neko ovde napomenu, satelit je majka. Meni je pre par meseci riknuo motor pa sam trenutno bez antene, ali kad to popravim ne može nijedna lista da zameni satelit.

Izvinjavam se ako nije pravo mesto za ovo pitanje ovde. Uzeo sam majci onaj Klik i pitala me jel može nekako da snima sadržaj na kompjuteru sa njega? Jel postoji neki program za tako nešto ili to može samo kad imamo one m3u liste?

Izvinjavam se ako nije pravo mesto za ovo pitanje ovde. Uzeo sam majci onaj Klik i pitala me jel može nekako da snima sadržaj na kompjuteru sa njega? Jel postoji neki program za tako nešto ili to može samo kad imamo one m3u liste?
Ja sam snimao neke stvari preko Nvidia shadow naravno ako imaš nvidia grafičku kartu.

Meni na Supernovi, bivsem Vektoru od danas normalno radi gotit iptv.
Jutros sm poslao email u kojem sam se zalio na spor protok ka tom domenu i rekli su da ce proslediti tehnickoj sluzbi.
E sad, da li je do njih ili gotita, ko ce znati.
Ako neko jos uvek ima problema, neka se javi da znam da su reagovali u supernovi.

Dobio GOTIT. Sinoć gledao Ligu šampiona. Arena 2 davi, prekida stalno, pa sam pustio na PlanetSport... Tamo je radilo bez problema.

Meni naaj rade BEIN kanali sportski, sjajna slika doduse na kompu
Nidzesi: cim puno ljudi gleda taj kanal puca strim, nista novo, sve liste su takve

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Probao sam ja Gotit, koliko para toliko muzike.

Pa onda imaš geforce experience i cepaj Alt+f10 čini mi se.

Treba mi preporuka za cccam, ako neko zna gde rade nemci neka pusti poruku da ne krsimo pravila i ne skrecemo sa teme.

na linux risiverima radi, možeš lako pretvoriti ccam linije u oscam linije, postoji i programče koje to radi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno