Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to su hakovani nalozi.
Bolje kupite legalno i podelite troškove ;)

Ista priča spotify

svasta....

svi bre danas imaju netflix nalog, uzmi od nekog za dz. lek za spotify je youtube premium. dobijes yt music i skines reklame sa yt za nekih 200 dinara mesecno. jedno pivo mesecno, ma daj ne zezaj

svasta....

svi bre danas imaju netflix nalog, uzmi od nekog za dz. lek za spotify je youtube premium. dobijes yt music i skines reklame sa yt za nekih 200 dinara mesecno. jedno pivo mesecno, ma daj ne zezaj

Kako da se skinu reklame na yt...gde se placa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako da se skinu reklame na yt...gde se placa

Инсталираш YouTube Vanced и нема реклама.
Узгред, ово је тема о ИПТВ - постоји тема за нетфликс и Јутјуб.

Poslato sa NOVA 5T pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
To nije gotit lista, to je selling-team. Dobio sam test ali trazi 49,14 eura za 12 meseci, a lista je nista bolja od gotit, po meni jos konfuznija...
Posto sam skoro uzimao dve gottit kontaktirao sam prodavca i dao mi je link, gotit kosta 17,68 eura, ali ne mogu da kupim jer aliexpress kaze This product can't be shipped to the selected region.

pa promeni lokaciju
i ovako ti stiže poruka na ali sa podacima

Gotit lista ima vise verzija - m3u, m3u_plus i slicno.
Najbolja i najazurnija je m3u_plus a vidi se na osnovu linka koja je verzija.
Moze se bez problema npr. m3u prebaciti u m3u_plus.
Inace je na aliju najjeftinija gotit lista za 12 meseci 26 dolara.

Ma iz samog linka za skidanje mozes napraviti da bude i m3u, plus, enigma, webtv....

Bas me zanima koliko li traju ove liste, da li ce izdrzati godinu dana, ili smo mi ostali budale sto placamo po 80, 90e lisniju

Ja imam gotit 11 meseci i traje, cena smesna za godinu dana ali bilo je par prekida

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Gotit shop
https://www.aliexpress.com/item/4000989386839.html
Cetiri dana pokusavam da dobijem test link, ali je lik jako nepoverljiv i kaze da ih ne daje. Celu istoriju sam mu morao dati odakle sam dobio link ka shopu i prosto ne zeli da mi proda listu. Ima li neko iskustva sa ovim problemom?

Internet provajder u Engleskoj mi ocigledno filtrira IPTV, poslednja lista je radila 18 meseci a sad nece ni da je ucita (hrvatski provajder, rezervni link ne radi takodje). Molim za preporuke, VPN mi ne odgovara.

Kontaktirao sam prodavca Gotit liste na aliju sto je postavljen link...covek kao da radi za ciu.
1.pitao koju vrstu liste hocu,za koji uredjaj(ok)
2.trazio meil da mi posalje test(ok)
3.posle 2 dana se javi kaze ne moze test [emoji1304]
4.sto pitanja odakle znam za njegovu uslugu
5.kada sam spomenuo da sam na jednom forumu dobio preporuku od korisnika koji koriste listu ili su koristili i na to sve je trazio da se uveri u to sve receno..[emoji1304][emoji1304]
Tako da sad i da hoce dzabe da mi je pokloni ne zelim.
Smesno za te novce ali ok svako ima pravo ko prodaje da postavlja uslove [emoji1787]

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno