Radi onaj iz prodavnice.Da li ima neko stb emu koji radi na mi box s u?
Ima li neka alternativa za stbemu za linux?
Radi mi na stbemu ali ume da kasni video za tonom, jer radi u Memu na sporijoj masini.
Radi mi u Kodiju na linuxu, ali u njemu sporije ucitava listu i ima samo jednu dugacku listu pa nije bas komforno za koriscenje.
Probacu kasnije preko wine da li radi ovaj sfvip ako nista drugo ne nadjem.
Ja sam sinoc odneo klincu tv na selo i kad sam proveravao kanale na N1 je zvuk bio totalno van sinhronizacije sa slikom. Mislio sam da je do neta jel sam isprobavao najbolju poziciju za vikend net moden. Znaci nije bilo do toga, verovatno je do strima.Vi sto koristite ove liste ...
kako vam radi zvuk na N1?
kod mene jedino na tom kanalu jako zuri u odnosu na sliku
Где бре стипса, оде преко триста листа. Наравно има још тога, није проблем.Стипсо! Шта ограничаваш људима листе? Ја делио свима по 5, без обзира на активности на форуму [emoji23]
Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka
Где бре стипса, оде преко триста листа. Наравно има још тога, није проблем.
Углавном моја је замисао да сви који су активни на овом форуму ће имати бесплатне листе.
Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока
Bas tako nisu sve liste iste pa negde nesto radi negde ne.
U Kodiju ima samo grupe kanala (obicno sortirane po zemljama) pa u okviru grupe biras kanal, da malo smanjis pretragu, nema druga varijanta.
Interesantno kako neke liste ne rade unutar Kodi Stalker addona a neke funkcionišu.
Mada, veoma je nezgodno listati kanale sa Mi Boxom jer daljinac nema tastauru sa brojevima pa je listanje popriličan smor.
Bar, ja nisam skapirao drugačije.
Naravno, ukljuci se hdmi cec i koristi se daljinski od televizora. Moj Mibox 3 i neki Vox tv lepo saradjuju. Za stb emu koristim daljinac od televizora.
Nikako da mi proradi na Linux-u... Meni prijavljuje "HTTP error 404". Kako si ga podesio i koju verziju koristiš?Da, preko stalker addon-a radi u kodiju, ali kod mene jako bagovito, ne radi, pa proradi i radi ok, onda opet zeza, nekad zamrzne ceo kodi, u principu kod mene ne bas upotrebljivo.
To znaci da je u tom trenutku vlasnik ili neko ko jos ima listu usao da gleda i da ti zbog toga ne radi jer limit je jedna konekcija to sam i ja provalio.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari