Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ima neko stb emu koji radi na mi box s u?

Ima li neka alternativa za stbemu za linux?

Radi mi na stbemu ali ume da kasni video za tonom, jer radi u Memu na sporijoj masini.

Radi mi u Kodiju na linuxu, ali u njemu sporije ucitava listu i ima samo jednu dugacku listu pa nije bas komforno za koriscenje.

Probacu kasnije preko wine da li radi ovaj sfvip ako nista drugo ne nadjem.

I mene muči isti problem... kako si namestio preko KODI-a?

Vi sto koristite ove liste ...
kako vam radi zvuk na N1?
kod mene jedino na tom kanalu jako zuri u odnosu na sliku

Da, preko stalker addon-a radi u kodiju, ali kod mene jako bagovito, ne radi, pa proradi i radi ok, onda opet zeza, nekad zamrzne ceo kodi, u principu kod mene ne bas upotrebljivo.

Vi sto koristite ove liste ...
kako vam radi zvuk na N1?
kod mene jedino na tom kanalu jako zuri u odnosu na sliku
Ja sam sinoc odneo klincu tv na selo i kad sam proveravao kanale na N1 je zvuk bio totalno van sinhronizacije sa slikom. Mislio sam da je do neta jel sam isprobavao najbolju poziciju za vikend net moden. Znaci nije bilo do toga, verovatno je do strima.

Gledana lista gotit na smartiptv aplikaciji na samsungu.

Interesantno kako neke liste ne rade unutar Kodi Stalker addona a neke funkcionišu.
Mada, veoma je nezgodno listati kanale sa Mi Boxom jer daljinac nema tastauru sa brojevima pa je listanje popriličan smor.
Bar, ja nisam skapirao drugačije.

Pa isto kao sto neke rade u StbEmu a neke ne rade. Isto i sa SFVIP player.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Bas tako nisu sve liste iste pa negde nesto radi negde ne.

U Kodiju ima samo grupe kanala (obicno sortirane po zemljama) pa u okviru grupe biras kanal, da malo smanjis pretragu, nema druga varijanta.

Стипсо! Шта ограничаваш људима листе? Ја делио свима по 5, без обзира на активности на форуму [emoji23]

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka
Где бре стипса, оде преко триста листа. Наравно има још тога, није проблем.
Углавном моја је замисао да сви који су активни на овом форуму ће имати бесплатне листе.

Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока

Где бре стипса, оде преко триста листа. Наравно има још тога, није проблем.
Углавном моја је замисао да сви који су активни на овом форуму ће имати бесплатне листе.

Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока

Podrška ! :D

Pozdrav svima,

da li neko koristi SimpleTV aplikaciju za gledanje IPTV? Nikako ne uspevam da namestim EPG pa ako neko ima rešenje neka podeli sa nama.

Bas tako nisu sve liste iste pa negde nesto radi negde ne.

U Kodiju ima samo grupe kanala (obicno sortirane po zemljama) pa u okviru grupe biras kanal, da malo smanjis pretragu, nema druga varijanta.

Ima grupisanje po zemljama, ali ne kapiram kako da izaberem npr samo exyu. :(

Interesantno kako neke liste ne rade unutar Kodi Stalker addona a neke funkcionišu.
Mada, veoma je nezgodno listati kanale sa Mi Boxom jer daljinac nema tastauru sa brojevima pa je listanje popriličan smor.
Bar, ja nisam skapirao drugačije.

Ko ti brani da koristis drugi daljinski...:wall:

Naravno, ukljuci se hdmi cec i koristi se daljinski od televizora. Moj Mibox 3 i neki Vox tv lepo saradjuju. Za stb emu koristim daljinac od televizora.

da li neko ima problema ovih dana sa exyu kanalima tesko ucita pa blokira na tvservice.pro ili headertv.pro...... ostali strani kanali rade ok

Naravno, ukljuci se hdmi cec i koristi se daljinski od televizora. Moj Mibox 3 i neki Vox tv lepo saradjuju. Za stb emu koristim daljinac od televizora.

Uopšte mi to nije palo napamet kao opcija. Podešavam čim se vratim sa posla. Hvala na sugestiji.

Шта рећи, а не заплакати?
На чему они људима узимају (отимају) паре?!?!
04a4fc84f01483681f1ccd4d8dfed23e.jpg

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока
64e375f41cbe49d31677a60f74694793.jpg

Poslednja izmena:
Dobra ti lista kod mene samo farma 1234 i arene i sport klubovi od stranih ima sve

Sent from my Mi MAX 2 using Tapatalk

У којој листи немаш?

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

Чим дођем кући са терена, смараћу за листе

Da, preko stalker addon-a radi u kodiju, ali kod mene jako bagovito, ne radi, pa proradi i radi ok, onda opet zeza, nekad zamrzne ceo kodi, u principu kod mene ne bas upotrebljivo.
Nikako da mi proradi na Linux-u... Meni prijavljuje "HTTP error 404". Kako si ga podesio i koju verziju koristiš?

Ne stizem od klinca da se zadubim...
Kako na stbemu da podesim favorite i da se prikazuju cim otvorim aplikaciju ili na neki taster? Iz nekog razloga mi ne rade oni tasteri u bojama na daljincu za setovanje favorita, moracu misa da prikacim na box.

Svaki savet je dobrodosao

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

@prenex

Pa ništa posebno, u stalker addon-u uneseš podatke, http adresu i mac adresu.
E sad stalker addon recimo u nekim buildovima postoji, u nekim ne.
Ali mislim da ne treba da gubiš vreme na kodi, nekad radi, onda uključiš onda ne radi, i tako kako mu se ćefne, jako bagovit plugin.

Ne znam kako bi radilo da se u vm stavi android x86 na primer, pa u njemu pusti stbemu, meni nije uspelo.

Zahvaljujem se korisniku Saletu sto mi je dao liste, ali evo primetih da iz nekog razloga vise ne rade nego sto rade, dakle malopre sam gledao HBO na primer ugasio player i sada kada sam pokrenuo nece ni jedan kanal da radi, pise loading failed. Da li je potrebno da se koristi VPN stalno kada se pustaju ove liste ?? od 3 liste koje mi je dao, ja sam 2 ubacio(trecu cu da sacuvam jer traje godinu dana dok ne dobijem odgovor), obe imaju problem "loading failed" sa kanalima, bez obzira dal su Ex-Yu kanali ili iz nekog drugog regiona. Hvala

To znaci da je u tom trenutku vlasnik ili neko ko jos ima listu usao da gleda i da ti zbog toga ne radi jer limit je jedna konekcija to sam i ja provalio.
Pozdrav

To znaci da je u tom trenutku vlasnik ili neko ko jos ima listu usao da gleda i da ti zbog toga ne radi jer limit je jedna konekcija to sam i ja provalio.
Pozdrav

Upravo sam 30 i nesto kanala probao, sa raznih podrucija na svakom je Loading Failed. Ne bih rekao da je konekcija problem, ako je tacno da je limit jedna konekcija samo, onda ove liste su iste kao i bilo koje druge liste. Vise ne rade nego sto rade. Zato sam i pitao u temi ovde da li je VPN problem. Posto mi drugar kaze da njemu rade, i navodno je zato sto koristi VPN, ja probao sa nekim free VPNom i isto nece.

Kako to funkcioniše, jedna konekcija po jednom programu ili po jednoj mac adresi?
Ako je po mac adresi, onda dok je na primer gare87 gledao HBO vlasnik nije mogao da gleda?

Jedna lista jedna konekcija.

Prosta stvar taj koji je kupio taj nalog (koji trenutno "pozajmljujete") je trenutno aktivan na toj listi.

Kad korisnik ne bude gledao lista ce opet biti dostupna ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno