- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Error 401 u net kontekstu znaci da server nije dobio trazenu autentifikaciju od klijenta.
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
Да ли пишеш о листи коју сам ти синоћ дао? Да ли си унео име сервера како треба?Jel treba da se popuni user agent u podešavanjima?Još to da probam,ionako više ne znam gde udaram.Učita listu i pri svakom pokušaju samo izbacuje error 401
Mislim na tivi mate
Mogu li ja dobiti tu nordic listu da probam, živim u švedskoj pa mislim da ne treba vpn.Да ли пишеш о листи коју сам ти синоћ дао? Да ли си унео име сервера како треба?
http://nordic1.tv:2095/c/
И трећи пут вам кажем, мора да се гледа преко ип адресе из државе на којој је пријављена листа! Добили сте име државе.
Не могу послати слике, опет нешто багује форум.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
"Убо" сам МАК адресу из Србије [emoji23]Ајде @salacue реци људима зашто ти не треба ВПН да би гледао Нордик листу.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
I kako izgleda VOD preko stalkera na TiviMate?Tivimate 3.3.0 beta donosi mogućnost gledanja VOD-a sa stalker portala.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
To je vec specificna situacijs. Ja sam sinoc video da je kod mene tivi mate ocitao vod za sve cetiri liste koje imam ubacene i samo sam iskljucio vod za neke kategorije, kao i neke komoletne strane liste kanala. Zato je dodatno tivi mate vrhImam nova-iptv Stalker listu koju TiVimate neće da učita. Ni donor liste nije uspeo [emoji4]
Isto kao za M3U/XC.I kako izgleda VOD preko stalkera na TiviMate?
Da li prikazuje postere i sadržaj filmova ?
Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk
Zna li neko koji su sportski kanali 1080p sa 50 ili 60 frejmova u sekundi na ovoj client listi?Verovatno je mac problem jer je proces dodavanja liste toliko prost da ne može da se pogreši.
Sad tek videh da postoji Eurosport 4K RU (50 FPS) na ovoj Client Portal/Refundo/Rapid listi!
Samo se odabere english stereo za zvuk i to je vrh za praćenje tenisa npr.!
Najbolji kanal NASA 4K (60 FPS)
Kod mene se takodje ucitavaju posteri, ali posto su ogromni, za nijansu sporije se ucitavaju.Isto kao za M3U/XC.
Ja vidim sve postere.
Radi fluidno, ne primećuje se razlika dal' učitavao VOD za M3U ili Stalker. Možda malo kao postere sporije učitava ili neprimetno.
I tebi je malo nezgodan ovakav VOD UI?Kod mene se takodje ucitavaju posteri, ali posto su ogromni, za nijansu sporije se ucitavaju.
Da li postoji mogucnost da se posteri budu manjih dimenzija i da se vidi veci broj filmova ili serija na delu ekrana koji je vidljiv?
Ja nisam uspeo da pronadjem takvu opciju
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Sale sve sam ukucao kako treba,pojave se programi ali ni jedan neće da otvori?
Sve sto si napisao je bukvalno ono sto i ja mislim o vod kategoriji. Mnogo znaci kada je sve izdeljeno i na potkategorije, serije na foldere unutar kojih su epizode te serije...I tebi je malo nezgodan ovakav VOD UI?Malo je nezgodno i meni jer se vidi samo jedan red filmova/serija na dnu. Jedino što možeš je da u kategoriji "Svi filmovi" kod svake plejliste gore desno uključiš onu opciju da u kategoriji "Svi filmovi" ne prikaže apsolutno sve filmove nego da "Svi filmovi" prikazuje sve pod kategorije takođe. Sa tom opcijom uključenom skroluje se horizontalno pa je tako lakša navigacija. Meni je lično nezgodno da skrolujem gore-dole kad imam samo jedan red filmova pa kroz "Svi filmovi" levo-desno pregledam filmove/serije a gore-dole u tom slučaju služi za promenu kategorija.
Nadam se da nisam komplikovano objasnio.
Ali ne, nema mogućnost da se menja VOD UI kao kod Kodi npr. koji ima ## prikaza po Kodi Skin-u. Nema još uvek. Ali biće sigurno, mnogi ljudi predlažu da se napravi opcija da VOD UI izgleda kao kod EON TV npr., da posteri budu preko celog ekrana. Nekog prosto ne interesuje veliki poster i opis.
Preko cega gledas, koja je ovo aplikacija u koju si ucitao VOD?Kod mene je ovako
![]()
Da li su dodali opis filma i ocjenu preko stalkera na TiviMate?Isto kao za M3U/XC.
Ja vidim sve postere.
Radi fluidno, ne primećuje se razlika dal' učitavao VOD za M3U ili Stalker. Možda malo kao postere sporije učitava ili neprimetno.
Isto kao za M3U/XC.
Recite mi da li Duplex ima mogucnost u ubacivanja mag linkova?
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari