Šta je novo?

Ipod

U kom cenovnom rangu sluske?
Jel se dobija futrolica uz classic, uz video se dobijala? Ako da, onda ti ne treba zastita za ekran.

Od bubica, kazu svi da su zakon sennheiser cx300.

ne moze nista da mu bude od trcanja.
kupi sanheizer one za 70e. imas ih u 4audiu kod kafe londona

ne dobija se futrola u paketu ima - Ipod,slusalice bele,usb cable,dock adapter(Plastika) kao neki quick quide na dve-tri strane i to je to
a video sam neki Leather case ali 9.000 ne pada mi napamet da ga kupujem ako uspem da nadjem neku krpicu,slicnu onoj sto se dobija uz Nokia 8800 ona od finog materijala to bih uzeo,to mi je bash kul :) a za dock jel ima video izlaz ili ne mislim da sam video u nekom review na netu ali me zanima kako izgleda u praksi na TV-u

Prilozi

• 12102007249 (Medium).jpg
    12102007249 (Medium).jpg
    32.4 KB · Pregleda: 190
Da li neko zna adresu za nabavku slusalica sennheiser cx300? Ili mi preporucujete neke druge za iPod klasik od 80GB?

cx300 imas u 4audio.co.yu, neko rece i megastores electronica na nbg blizu sava centra, i naravno ebay.

Ako hoces nesto bolje onda shure ili ultimate ears, ali to samo preko neta i kosta mnogo.

Poslednja izmena:
iPod 80GB, 5.5 gen. Pomoc!

Posedujem iPod 80gb, 5.5 generacije. iTune sam podiga na 7.5, od tada mi ne prihvata automatski muzicke CD-e u sebi, vec ih moram ubacivati manualno. Tada sam ukljucio iPod, prijavio je uobicajenu poruku "do not disconnect", iTune ga ne vidi, iPod ne skida poruku sa ekrana, iskljucio sam USB, dzaba i dalje ista poruka, ekran svetli normalnim intenzitetom sa pomenutim upozorenjem. Probao sam reset po uputstvu: Hold ukljuciti i iskljuciti i drzati stisnuto "Menu" Probao sam vishe puta, i nishta! Sat na njemu stoji, ikonica baterije se ne pomera, kao da je fotografija! Sta da uradim sa njim i kako da ga restartujem?
Hvala na pomoci.

[email protected]

Poslednja izmena:
iPod 80GB, 5.5 gen. Pomoc!

Resen problem, konektovao sam ga USB razdelnik, kada se direktno ukonektuje sve radi! Razdelnik je Made in China!!! Kao i sve drugo...
Pozdrav.

Je li neko gledao filmove sa iPoda na nekom jeftinom DVD plejeru sa USB ulazom? Da li takvi plejeri prepoznaju iPod kao storage? Pošto se iPod puni sa USBa koliko je pametno priključivati ga na neki jeftini plejer? Znam da to nije neka elektronika ali kod Kineza se ništa ne zna. Ne bih da spalim iPod sa nekim plejerom od cca 30 Evra.

Poslednja izmena:
Jel ima neko ipod classic (ne video) i da li mu se javlja sum dok ne ide muzika?

iPod Touch 16GB je najbolji!
Da li ga neko drugi ima, i na kojoj ceni se moze naci u srbiji?
Ja sam ga u engleskoj za 269 funti.

ja sam probao par puta sa ipod video-om (koji je valjda istih dimenzija kao klasik) i morao sam da ga drzim u ruci dok sam trcao.preveliki je i pretezak da bi se trcalo sa njim u dzepu.
nano je naravno,potpuno druga prica.bukvalno se ne oseti u dzepu.

Jel ima neko ipod classic (ne video) i da li mu se javlja sum dok ne ide muzika?

Ovaj fenomen mi se javlja ponekad u situaciji kada je plejer dugo u hold režimu, pa se čuje šum dok ga ne otključam, i uređaj se vrati iz stand-by moda. Imam classic 160 GB, S/W 1.1.

Ja sam provalio u cemu je fazon, nije mi odmah palo na pamet. U Beogradu nema shuma, kad odem kuci ima, jer mi je u blizini kuce predajnik od radio stanice... Nije do ipoda.

Mozda nije pravo mesto ali ima veze sa ipod-om.Interesuje me da li neko ima ipod touch i kakvi su utisci!?Malo je paprena cena pa reko da pitam.

Nazad
Vrh Dno