sad ti preostaje samo da cekas DVD Jona da uradi svoj posao do kraja![]()
delimir je napisao(la):jos da se ispise na ekranu nekako Telenor/M:TS i bice savrsena spravica
nekima jos uvek Mobtel
btw: malo bolje slikaj, vise se vide zgrade u pozadini nego uredjajjel to blok21?
i kako se cuje kada pricas sa nekim, jeli kvalitetan zvucnik. kakav je za kucanje sms-a, mms-a? kako mu radi gprs, protok?Elem, kvalitet izrade, meni i RUKOVANJE "telefonom", brzina, ekran (prvi telefon sa stvarno upotrebljiviom dijagonalom ekrana za neki "rad") sve to je svetlosnu godinu ispred telefona koje si naveo
fakat, iphone mozda lepse izgleda, i to bi otprilike bilo sve, sve ostalo su minusi u odnosu na spomenute.
ne moram ih drzati u rukama, dovoljno je uporedo gledati njihove karakteristike da bi postalo jasno ko sta moze, sto i tebi savetujem. prouci malo stvar pre nego sto je kupis :wave:
i kako se cuje kada pricas sa nekim, jeli kvalitetan zvucnik. kakav je za kucanje sms-a, mms-a? kako mu radi gprs, protok?
I koliko je placen unlock!?I gde je obavljen!Moze odgovor i na PM...
Meni bi trebalo da stigde za 10-ak dana!
I koliko je placen unlock!?I gde je obavljen!Moze odgovor i na PM...
Meni bi trebalo da stigde za 10-ak dana!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari