Šta je novo?

iPhone XS / XS Max / XR

a1114838efece75aeb93f63ec597ac12.jpg

Jel to ovo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znamo i da vec godinama ima problema sa Imedishare aplikacijom kao i da jedini na planeti zna da otkljuca iphone zakljucane na icloud, nasao je propust u bezbednosnom sistemu.

Meni otvara to sto je on kliknuo instant

Prilozi

• AE18CEF0-7834-405B-B278-35CF594D6EA1.png
    AE18CEF0-7834-405B-B278-35CF594D6EA1.png
    959.2 KB · Pregleda: 182
Pitanje za iP vlasnike: je l rade call recorder aplikacije na iOS-u/XS-u, da li se jasno cuju sagovornici? Upravo dobih obavestenje da ako instaliram 9.0 na S9+, mogu da se pozdravim sa call recorderom...

Na iphone od ios 12 ni screen recoreder vise ne snima zvuk :-(

Daa to je zvuk sa mikrofona meni treba Zvuk toga sto se emituje a sve to je uredno radilo na ios 11

Pitanje za iP vlasnike: je l rade call recorder aplikacije na iOS-u/XS-u, da li se jasno cuju sagovornici? Upravo dobih obavestenje da ako instaliram 9.0 na S9+, mogu da se pozdravim sa call recorderom...
Uz jailbreak. Može.

Da li mogu da povratim viber i whatsapp poruke bekapovane na google drive ili samo sa iCloud?

Ne može android na iOS i obrnuto.

Hvala. Nije nešto bitno ali par dana već pokušavam da nađem rešenje pa rekoh da pitam i ovde.

viber i wa imaju sopstvene sisteme za bekap podataka, nema portebe koristiti icloud, i samim tim je potpuno ok da se predje sa ios na android i obrnuto...settings - account - viber backup - backup now. Imajte u vidu da ti podaci onda vise nisu enkriptovani.

viber i wa imaju sopstvene sisteme za bekap podataka, nema portebe koristiti icloud, i samim tim je potpuno ok da se predje sa ios na android i obrnuto...settings - account - viber backup - backup now. Imajte u vidu da ti podaci onda vise nisu enkriptovani.
Dobro, pokazaces mi kako se radi restore na iOS sa androida, WhatsApp i Viber. Možeš i sa iOS-a na Android.

Snimi ako možeš, pošto trenutno nisam u Srbiji ne mogu lično da vidim.

Rekoh pre par dana da ću da ostavim kratak komentar posle prelaska sa Galaxyja na iPhone. Prvi utisak je - zašto sam se dođavola i selio sa istog? [emoji23]

Odličan komad hardvera, iako nisam imao vremena da se mnogo bavim istim. Nije merodavno porediti sa S7, mada sam se igrao i sa S8 i S9, ali meni je osećaj u ruci vrhunski. FaceID me je iznenadio koliko dobro funkcioniše, a da pojedem sopstveni prezir, notch mi za sada (i opet se čudim samom sebi) ne smeta.

Jurim neku minimalnu zaštitu, verovatno ću (spigen) thin fit, pogledaću još ovih dana. Voleo bih da je bar malo presvucen, dole i gore, sto sa ovim spigenom nije slučaj. Ako imate preporuku javite.

Ne mogu da se naviknem na tastaturu i nepredikciju naših reči, ne znam da li ima nešto bolje od postojećeg default rešenja. Nedostaje mi malo veća mogućnost bazičnog vizuelnog podešavanja, ali je verovatno i to stvar navike. Sa kamerom tek treba da se poigram da bih dao neki sud. Znam da post nije baš preterano upotrebljiv, ali prvi utisak dakle odličan. Tek sad kad sam upario uredjaje moram konačno da poteram reorganizaciju cele istorije podataka, slika, muzike, eksternih hardova, trebaće mi cela godina verovatno u nedostatku vremena.

@igor88 ima li neka audio video aplikacija koja radi u Dubaiu? Hvala unapred.

Imas na App Sore-u third party tastatura da skines..
Mislim da gboard podrzava nas jezik, nisam siguran. [emoji846]

Hvala, probaću obavezno.

Gboard rešava ono što ti treba.

Što se case-a tiče, pogledaj Totallee. Ja imam njihov na 8 Plus i super je. Ultra je tanak i štiti telefon od grebanja.

Skup je na njihovom sajtu, ali verovatno može da se nađe na eBay-u.

Imaš i one no name na Aliju, čini mi se da se Baseus zove marka.

Držite se teme, svako ko započne flejm dobija 10 dana bana, kao što je i član koji je linkovao drugi forum ovde.

Taj backup takodje ide na icloud. Probaj da iskljucis backup za WhatsApp u okviru iCloud-a i videces da ne mozes. To dalje podrazumeva da je baskup enkriptovan posto je svaki backup za iCloud enkriptovan.

Dobro, pokazaces mi kako se radi restore na iOS sa androida, WhatsApp i Viber. Možeš i sa iOS-a na Android.

Snimi ako možeš, pošto trenutno nisam u Srbiji ne mogu lično da vidim.

Potpuno si u pravu :) Mora da ima ukljucen iClod backup za WhatsApp da bi mogao da odradi i backup iz aplikacije.

Backuptrans iPhone WhatsApp to Android Transfer omogucava da se odradi backup i prebaci sa iOS-a na Android. Takodje ima takva aplikacija i za kontra transfer.

Moze preporuka za Xr futrolu i folije za staklo? da ne kupujem gluposti a dvoje male dece imam pa nemam bas vremena za istrazivanje, hvala

Sa original silicone case nema greške. Pored toga za preporuku je i Spigen Ultra Hybrid. Za staklo nemam ideju, nisam to nikad koristio.

Ja sam kupio Cellularline Book Agenda i za sada sam zadovoljan. Štiti telefon sa svih strana dok je u džepu od jakne ili u torbi. Izgleda dosta kvalitetno kao da je prava koža mada nije. Ima proreze tamo gde su tipke što je za mene veliki plus.

Dobra je samo sto zadebljava.

Taj backup takodje ide na icloud. Probaj da iskljucis backup za WhatsApp u okviru iCloud-a i videces da ne mozes. To dalje podrazumeva da je baskup enkriptovan posto je svaki backup za iCloud enkriptovan.

Potpuno si u pravu :) Mora da ima ukljucen iClod backup za WhatsApp da bi mogao da odradi i backup iz aplikacije.

Backuptrans iPhone WhatsApp to Android Transfer omogucava da se odradi backup i prebaci sa iOS-a na Android. Takodje ima takva aplikacija i za kontra transfer.

Da, da dugujem izvinjenej Djilkosu... Izglerda da sma u poslednje vreme nekoliko puta radio migraciju izmedju vise ios uredjaja, a da sam se prebacio kada sam to radio izmedju androida i iosa... Valjda mi nisu bile bitne poruke u tom trenutku, a prelazak sa ip 7 na s9 je ukljucivao fizicki adapter koji je uspeo da prebaci i kontkate i podesavanja, ali nije prebacio poruke...

Nazad
Vrh Dno