Uz jailbreak. Može.Pitanje za iP vlasnike: je l rade call recorder aplikacije na iOS-u/XS-u, da li se jasno cuju sagovornici? Upravo dobih obavestenje da ako instaliram 9.0 na S9+, mogu da se pozdravim sa call recorderom...
Uz jailbreak. Može.
Ne može android na iOS i obrnuto.
Dobro, pokazaces mi kako se radi restore na iOS sa androida, WhatsApp i Viber. Možeš i sa iOS-a na Android.viber i wa imaju sopstvene sisteme za bekap podataka, nema portebe koristiti icloud, i samim tim je potpuno ok da se predje sa ios na android i obrnuto...settings - account - viber backup - backup now. Imajte u vidu da ti podaci onda vise nisu enkriptovani.
Imas na App Sore-u third party tastatura da skines..
Mislim da gboard podrzava nas jezik, nisam siguran. [emoji846]
Hvala, probaću obavezno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
viber i wa imaju sopstvene sisteme za bekap podataka, nema portebe koristiti icloud, i samim tim je potpuno ok da se predje sa ios na android i obrnuto...settings - account - viber backup - backup now. Imajte u vidu da ti podaci onda vise nisu enkriptovani.
Dobro, pokazaces mi kako se radi restore na iOS sa androida, WhatsApp i Viber. Možeš i sa iOS-a na Android.
Snimi ako možeš, pošto trenutno nisam u Srbiji ne mogu lično da vidim.
Moze preporuka za Xr futrolu i folije za staklo? da ne kupujem gluposti a dvoje male dece imam pa nemam bas vremena za istrazivanje, hvala
Taj backup takodje ide na icloud. Probaj da iskljucis backup za WhatsApp u okviru iCloud-a i videces da ne mozes. To dalje podrazumeva da je baskup enkriptovan posto je svaki backup za iCloud enkriptovan.
Potpuno si u pravuMora da ima ukljucen iClod backup za WhatsApp da bi mogao da odradi i backup iz aplikacije.
Backuptrans iPhone WhatsApp to Android Transfer omogucava da se odradi backup i prebaci sa iOS-a na Android. Takodje ima takva aplikacija i za kontra transfer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari