Cobek bi pomislio da je XR krs od telefona,citajuci pojedine postove.
To da li opravdava cenu ili ne je subjektivna stvar,dosadni ste sa pricom o ceni. Da ti je bitno da i telefon bude deo ekosistema,kao i ovde ostalim korisnicima Apple uredjaja,ne bi ti bilo skupo. Na kraju krajeva,ako je bitno da bude iPhone,imas i jeftinijih modela. Sta me briga sta poklanja Huawei,mogu da poklanjaju i TV uz sledeci telefon,meni to nista ne znaci kad je samo jos jedan android u nizu. Smorili ste sa tom pricom,kome je stvarno bitan sistem,briga ga za telefone i satove drugih proizvodjaca,ali kod tebe to nije slucaj. Kupio si telefon koliko vidim,nadam se da ce lepo da te sluzi,nema vise razloga da mracis temu sa tvojim stavovima o ceni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam koliko dugo koristis,ali pojma nemas sta znaci ekosistem,koji spominjes i u M20P temi [emoji23][emoji85] Slobodno nastavi sa pricom o ceni i politikom Apple-a,verujem da svi zeljno iscekuju tvojih "5 centi" na tu temu,po osmi put verovatno. [emoji1360]
Brojevi pokazuju drugacije, broj iOS korisnika raste dosta brzo (samo redje menjaju telefone).
Dogodine dolazi i veliki redizajn iOS, tako da nemas brige.
X i sada Xs su doneli najvecu promenu i napredak jos od prvog iP, nikako ne posustaju. Oni su godinama kaskali za Android konkurencijom pa im se nije obilo o glavu, a sad kad su ih stigli ce propasti jer ne daju dodatnu opremu uz tel, kako ne...
Ovde ispada da kao kupac treba da budeš ovca i da je sramota za uložen novac dobiti više...neverovatna logika. Znači ovaj što šilji u prazno više voli da da novac za manje samo zbog mentalnog zadovoljstva i osećaja moći u glavi koji mu stvara određen brend proizvoda?Ljudi...pa to se leči u određenim ustanovama i zove se drugačije.
Kako se dobija vise,ako u startu ne dobijes sistem koji ti zavrsava posao i besprekorno komunicira sa ostalim uredjajima iz iste "porodice"? Ti samo meris na papiru sta se dobije,a porede se babe i zabe. To nema veze sa osecajem moci i ostalim glupostima koje navodis,vise je stvar potrebe u cilju jos boljeg korisnickog iskustva. Naravno,pod uslovom da ti odgovara bas taj ekosistem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari