Šta je novo?

iPhone XS / XS Max / XR

Može neko da mi napiše najlakši način da prebacim slike/klipove sa iPhone XS Max? Bio bih vam zahvalan mnogo. Devojka ima taj telefon i nikako nisam uspeo klasičnim kačenjem na komp i prebacivanjem kada kliknem na telefon. Kao da veći telefoni imaju problem sa prebacivanjem, izbaci error neki. Slike i kraći snimci mogu.
Pa zar nije bilo uvek da je iTunes neophodan pa kablom na komp i onda sinhronizacija (osim ako nemaš mac onda može i wifi)?! Drugo moguće rešenje koliko znam, digneš na cloud i onda download na pc koji hoćeš.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Imam iTunes. Udjem na uredjaj i izbaci error tokom prebacivanja videa. Drugu opciju sam i planirao na gdrive ako ne uspe ftp client rešenje.

Jel NTFS file sistem na PC ili fat32? Jedino što mi pada na pamet da bi to moglo da pravi problem ako su snimci preko 4gb...ili loš kabal.

Ne znam u cemu je problem sto kaze kolega gore da nije fat32 pa da to pravi problem. Normalno sam uvek kopirao ceo folder iz iphone na PC.

Што се тиче камере апсолутно сам убеђен у оно што сам рекао и видео а и тел као тел није ништа много лошији само је јасно (многи и даље не знају да се ајфон прави у Кини) кинески и јефтинији па то ствара отпор код оних који морају имати све премијум,супермодерно и најкул за иг. Мене баш брига за телефоне искрено, само примећујем.

Nije isto kad Kinez pravi po svojim standardima i kontroli kvaliteta i kad im to propise Apple,Samsung,Lg ili bilo koja strana kompanija

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel NTFS file sistem na PC ili fat32? Jedino što mi pada na pamet da bi to moglo da pravi problem ako su snimci preko 4gb...ili loš kabal.

Probano sa dva kabla. NTFS naravno na PC-u, naravno.

Што се тиче камере апсолутно сам убеђен у оно што сам рекао и видео а и тел као тел није ништа много лошији само је јасно (многи и даље не знају да се ајфон прави у Кини) кинески и јефтинији па то ствара отпор код оних који морају имати све премијум,супермодерно и најкул за иг. Мене баш брига за телефоне искрено, само примећујем.

Sta je pisac hteo da kaze, Ima li neki prevodilac:D

Za transfer multimedije probaj 3u tools

Poslednja izmena:
Da li su u Srbiji provajderi poceli da nude e-sim? Koliko razumem, XS/XR modeli podrzavaju e-sim?

Da, jedino Globaltel ima eSIM.

Ciji je taj GlobalTel?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Pink, Mitrović.

8965a067a31217829253f1fbf17fb812.gif

Pa to je samo DJ Žeks[emoji23][emoji23][emoji23] a od njega ni lek[emoji982]

Nisam nikako ljubitelj Mitrovića, njegovog lika a ni dela, ali činjenica je (ne znam ni kako ni zašto) baš njegov Global doneo eSIM na naše tržište. Poražavajuće je da kada sam pitao radnike u Telenoru (i u poslovnici i preko telefona) nemaju blage veze kada će oni ponuditi eSIM, a između redova sam mogao da zaključim po priči da nemaju ni u planu da ga ponude u skorijoj budućnosti. Najveći paradoks mi je VIP, na čijoj mreži i radi Global, da ni oni sami ne nude tu opciju. Ovaj dolazak eSIMa od strane Globala, nadam se da će probuditi naše uspavane operatere i nadam se da će ponuditi isti u skorijoj budućnosti.

Ali koja je poenta imati eSIM u ponudi kad je podržan od samo nekoliko telefona istog proizvodjača? Pixel u Srbiji se broji u desetinama komada, pa ga ni ne računam.
Ja jesam zaintersovan za eSIM, ali džabe kad moj telefon nije podržan, kao ni ~90% drugih.
Pozdrav

Kolko u Srbiji ima iPhone koji podrzavaju eSIM? To je sigurno dovoljan broj da svi ponude. Ne vjerujem da je svemirska tehnologija to uvesti

A recimo Apple Watch,da li je neki probao neki cellular model na Globaltel eSIM da li radi?

Vip reklamira esim u zadnjih par dana.
Možda ponude i Motorolu RAZR na promociji, to bi bilo zanimljivo.

A recimo Apple Watch,da li je neki probao neki cellular model na Globaltel eSIM da li radi?

Ne rade AppleWatch sa Globaltelovom eSIM.
AppleWatch je ograničen samo na određene operatere zemlje u kojoj je kupljen(odakle potiče).

Nije ogranicen na operatera odakle je kupljen, vec na generalno mali broj operatera. Dakle, ako si kupio u Kanadi, mozes koristiti USA e-sim na njemu. Globatel ne dolazi dakle u obzir.

Nazad
Vrh Dno