400e zadnje staklo? Pa od cega je?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Pa šta ostaje onda, soc i baterija?
Koju ocenu im je dao ifixit za repairability?
Ja bih im dao 0.
Staklo kao staklo, nista posebno, ali je namerno napravljeno tako da bi bilo izuzetno tesko za servisiranje.400e zadnje staklo? Pa od cega je?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Dobije se papir iz servisa gde sve lepo pise, ip sa xx brojem zamenjen sa ip xy brojem itd.
Ne dobija se papir nikakav. Menjao nekoliko telefona u istyle. Ali sve stoji u sistemu apple. Tako da nema potrebe da se nikome išta objašnjava. Moze proveriti u bilo kom ovlascenom servisu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam se setio da probam na drugom wifi, probam danas,sutra i javljam. Skoknuo bih ja do Usca da ih pitam ali problema nema u ostalim situacijama, da mi ne radi net na wifi na telefonu znao bih da ima problem, ovako je cudno. jedino ako nema neki posebni deo u telefonu (Hardware,softver) koji je zaduzen bas za to![]()
Da ip ne voli wifi,ne bi mogao ni jedan OTA update da uradis,jer preko mreze ne dozvoljava.
Nesto drugo je tu u pitanju.
Dobija se papir! Nigde nisam napisao da se dobija u istyle-u! Dobio sam i u Sloveniji kada sam manjao ip5 i za svaku od tri sestice koje sam menjao u mts-u!
Probaj da ga resetujes? Cisto da vidis sta ce biti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari