Šta je novo?

iPhone X

Bave se licem zato što je selfi kamera i teško je bilo šta držati pred njom.

Nije nešto. Nisu direktno pokazali prstom na konkurenciju, nije zanimljiva *mjau**mjau**mjau*.

Zanimljiv ovaj UI bug na 0:51. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Misli na notifikacije koje su uniformisane. Jel to sredjeno?

Ne, koliko ja znam, mada je to možda samo za iMessage? Slabo ga koristim.

Ili je jednostavno jedna poruka koja ima dva reda...

Kada iskljucite prikaz poruke na ls prikaze por od kejti kada pridjete facom i otkljucate otvara vam celu poruku :) tako i treba

Ne razumeš. Imaju dve poruke koje su grupisane ili je to jedna koja je u dva reda.

Jedna u dva reda :)

Prilozi

• 5EEF9BD8-91DC-4020-8F0B-987C699A0D54.jpg
    5EEF9BD8-91DC-4020-8F0B-987C699A0D54.jpg
    212.2 KB · Pregleda: 214
Poslednja izmena:
Al si iskusno uhvatio da se ne vidi bag :)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

I ja sam iskreno pomislio da je jedna poruka u dva reda :D

Ne znas ti, vidis da su strucnjaci koji ne koriste iphone primetili da je to bag.

Da je vama na androidu ovakvih bagova vi bi bili srecni :-D

Ne bavim se merenjem čiji je duži, opusti se. :)

Uostalom, otkud znaš da ne koristim iOS pored Androida?

I zašto svako pominjanje nečega na iOS-u što nije ok mora da se okarakteriše kao "pljuvanje od strane nekog tamo androidaša"? Baš ste postali nemogući...

@drgonzo Te stvari se mogu videti golim okom, naročito ako je nečija struka usko povezana sa time. App UI dizajner, motion graphic dizajner, pa čak i app developeri mogu videti ovakve greške zato što svaki dan rade sa takvim stvarima i lako primete ako nešto nije u redu.

Na kraju krajeva, nebitno je da li je to vidljivo golim okom ili ne, ali postoji bug koji je završio u reklami što kompanija poput Apple-a ne sme sebi da dozvoli.

Poslednja izmena:
Zato sto motion nije brzi od krajnjeg prikaza poruke je bug? Alo ljudi ja sam detaljista meni na iosu da je ovaj jedan jedini bug pevao bih a kamoli korisnici androida koji to vide na slomo 940fps pa kao bug i slade se teskom gluposcu... ovo je glupost

Da je srece da nam je ovo jedini bug bilo bi srece ... os se raspada developeri lenji da peglaju sw gledam Twitter app raspada se djubre od app a nekada je bila za primer 90% developera ne pegla svoj sw nego ga iZbacuje kako bi uzeo sto vise para a app smetliste optimizacija nuletina...

I za kraj. Apple za pocetak bi trebao da ispegla mnoooogo vece minuse nego sto je ovaj sa videa koji vuku od prvih beta :) toliko:)

Poslednja izmena:
Nemam nikakve koristi od toga što ću da se sladim UI bug-om na iOS-u, batali tu priču. Samo komentarišem to što sam video.
A komentarišem ga zato što se našlo na globalnoj reklami.

Ne kaZem da se sladis generalno OS ima gomile problema i ne znam sta ce ispasti na kraju od ios 11 ja licno
bih voleo da mi je taj bug sa videa najveci problem :-D danas mi je crashovala phone app :-D

Pa iskreno evo i ja ne mogu da klasifikujen to kao bug. Bug je kada nesto radi nepredvidjeno. Ovde je samo neko bio lenj...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Super je što ti ne možeš da klasifikuješ kao bug, šteta što je ovo po definiciji bug, pa nisu bitna mišljenja već činjenice.

Ne znam šta se toliko štrecate i žestite, kao da je ovo vaš proizvod, a ne kao da ste consumeri tog istog.

Poslednja izmena:
Super je što ti ne možeš da klasifikuješ kao bug, šteta što je ovo po definiciji bug, pa nisu bitna mišljenja već činjenice.

Ne znam šta se toliko štrecate i žestite, kao da je ovo vaš proizvod, a ne kao da ste consumeri tog istog.

Znaci kada su fontovi manji nego sto se nekome svidja to je bug? Ne znam koliko si radio sa UI/UX timovima, ali animacije se ne posmatraju frame po frame vec kakvu ce percepcijh da stvore kod korisnika. Nekad je cak ovakva animacija bolja od one koja postepeno stvara text kako se siri. Nisam upucen da ljudi snimaju telefone kompove i ostalu tehniku sa slow-mo kamerama da bi iste koristili.

Ne zestim se u vezi iP, vec zato sto ljudi lupaju gluposti :)
Ali isto tako mi se cini da postoji pojedina grupa ljudi kojoj i kada se objasni nesto krene da proziva na fanboyizam (najrelevantniji primer kada je na keynote po takvima failovao face id).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kontao sam da probam neku drugu zastitu,ali se izbor uvek na kraju svede na Apple Silicone case.

IMG_0051.JPGIMG_0050.JPG
IMG_0048.JPG

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Gledao sam taj Spigen,verujem da je odlican,nego me smara to sto moram da porucim i cekam da stigne,ovako odem i kupim nesto provereno. Ali imacu ga u vidu za rezervu,uzecu u nekoj drugoj boji,verovatno silver pa cu menjati. [emoji1360] Steta sto nema u nekoj tamno plavoj boji,na foru onog Apple midnight blue,to bi bio pun pogodak.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno