Kakve to video editore ima android?
Pa pravo da ti kažem ni ne znam... ja ni nemam Android telefon, ali sam bio ubeđen da tako nešto mora da ima. Međutim, brza pretraga Internera me je uverila u suprotno...
Samo Droid X i još par Motorolinih modela imaju neku njihovu video editing aplikaciju koja je smešna po funkcionalnosti (samo skraćivanje i titlovanje klipa). Za ostale Androide postoji nekoliko opcija, ali su sve u
potencijalu. Znači, ništa konkretno. Međutim...
Kako vidim i iPhone 4 je tek nedavno dobio iMovie i to nije nešto što dolazi uz telefon već se posebno plaća ($5). Imajući u vidu ogromnu potražnju, sigurno neće mnogo vode proteći dok Google ne sredi svoj
YT video editor ili dok ArcSoft konačno ne učini dostupnim dugo najavljivani
PowerMobia Video Editor.
Samsung pak živi u svom svetu... Oni će svojim korisnicima ekskluzivno ponuditi
Multi-Cam director koji deluje kao vrlo zanimljiva i inovativna stvar. Inače... Vejv ima ugrađen video editor i to kompetan. Seckanje, spajanje video snimaka, skaliranje, filteri, tranzicije... :zgran: Upravo sam to provalio i baš sam se iznenadio.
I dobro... Android nema aplikaciju za uređivanje video snimaka... Ali sigurno ne zadugo. Kome je bitno da (sada odmah) edituje video na telefonu mogu mu slobodno preporučiti iPhone ili Samsung Wave.
Da li ima neku priblizno kvalitetnu aplikaciju koja simulira guitar tuner kao sto je guitartoolkit? I guitartoolkit ne sluzi za ucenje i to nije tutorial program, nego je ono sto mu samo ime kaze, sadrzi par alatki koje su gitaristima potrebne.
Ima:
Guitar Tabs,
GuitarDroid Pro,
JamBox Guitar Chordfinder,
Guitar Charts i još 173 drugih... Otkud znam, pretraži i sam malo Android apps...
O tome koliko igara postoji za iOS, a koliko za android,
Dobro, znači iPhone je najbolja mobilna igračka konzola.
i kakvog su kvaliteta aplikacije za iOS a kakvog za android je uzaludno diskutovati.
Pa da... to smo već rekli. Za Android prave aplikacije samo amateri. Valjda da bi mogli da se takmiče na Olimpijadi.
Svakome ko zna sta je app store je jasno koliko je svetlosnih godina iOS bolji od androida u tom aspektu. A vase price SBBBKBB ostavite za neke druge teme.
OK, app store ima više zanimljivijih aplikacija. Ne zadugo...
Jedina prednost andorida jesu widgeti i apsolutno nista drugo. Sve ostalo deluje kao da je uradjeno da bi se uradilo.
I kakve vi hocete vece prednosti ios-a od toga da ima mnogo vise i mnogo kvalitetnije aplikacije? Sta ti vredi i najsavrseniji mobile os, ako je on neupotrebljiv. Aj dajte neke linkove za neke zanimljive android aplikacije, jer, iskreno, nisam video ni jednu takvu.
Pa ne bi bilo loše kada bi iPhone mogao da se koristi kao mass-storage uređaj, a da pri tome ne moraš da imaš instaliran iTunes na svakom kompjuteru sa i na koji želiš nešto da prebaciš, kao i da ne strahuješ od raznih restriktivnih mera koje Epl primenjuje na svoje korisnike, a sve u njihovom najboljem interesu.