Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Bio sam jutros u NS, na Spensu. Stornirali su narudžbinu za onaj naručen preko neta, a imaju na stanju svih boja od 64gb :D dali su mi opušteno taj, samo da se sredi dokumentacija i idem po njega, danas ili eventualno ujutru. Niko nije ni spominjao da ih daju samo ako su naručeni i sl., kaže mi taj momak da su stigli svuda, nisu velike količine, pa ko ugrabi.

Кад будеш изашао из радње са телефоном, онда реци да је све готово :)

Samo da mi ne ispadne kao onom klincu što je uzeo prvi :d

Nego, ono što sam pitao i kako mi je rečeno, a vezano za garanciju... prvu godinu ide Apple garancija godinu dana, znači gde god, odneseš i menjaju telefon momentalno. Drugu godinu telefon se nosi u mts, a oni ga dalje šalju takođe negde napolje u ovlašćeni servis gde isto tako rade zamenu šta god da mu se desi. Znači, praktično su to 2 godine Apple garancije, samo što se prve godine može lično odneti, a druge ide preko mts-a.

Mene ceo dan niko nije pozvao, malopre sam okrenuo korisnicki servis i tamo kazu da moze da se obnovi samo do kraja januara ako je vise od 3 meseca UO ostalo. Idem uskoro do delte da vidim sta i kako. Verovatno cu morati da pisem molbu za rate.

Pozdrav drugari! Ako nekog interesuje iPhone u Vip-u je simfree - upravo probao svoj sa mts karticom i radi! :-devil-:

Ovo je veoma interesantno. Mislim za VIP.

Hvala!
Za sada je sve ok osim sto nisam provalio kako da ugasim zvuk u viberu i vibraciju za pojedine aplikacije. Al dobro, ima vremena, samo da se vratim u stos :D

Danas sam naručio preko firme 16GB model space grey varijanta bez ugovorne obaveze, znači puna cena 92.000,00 dinara. Rekli su mi da moram da čekam maksimalno mesec dana na šta sam se šokirao. Rekli su da će pokušati nešto brže ali ne mogu da mi garantuju... Baš sam se razočarao :(

Mnogo bre 750 evrića, za 600 ga ima...

Evo i ja se pridruzis sa zlatnom 6icom. Nisam bas ispratio temu od pocetka, ali ladno jos uvek ne moze srbija da se izabere na listi zemalja :) hit

Još nisam dobio odgovor iz mts-a kada mogu da očekujem telefon :wall:

Da li neko ima info kada bi mogli da stignu iPhone 6 u Telenor? Danas sam bio da naručim pa da vidim nekako saznam koliko ću čekati.:d

Juče sam bio da se raspitam i rekli su da nemaju pa sam poručio, proverio sam i porukom preko FB.

Poslednja izmena:
Nemaju u svim poslovnicama. Zamoli ih da ti provere gde ih ima na stanju. Ja sam preko CC saznao gde ih ima u NS, a na forumu sam cuo za BG. Verovatno je ista/slicna situacija i sa ostalim mestima.

Evo info iz prve ruke za raskidanje 50% popusta.
Moze samo za iphone ali mora nova tarifa da bude skuplja od stare makar za 1 din.
U mom slucaju mix net l(1980) na mix net xxl(1999).
Uzeo silver 16 gb, zavrsio za nekih dvadesetak min u Nisu u forumu.

Znaci ako se uzima iphone moze sve.. Ne razumem logiku.

Pozdrav drustvo, mozda cu neke da iznerviram ovim pitanjem, ali bi mi trebao brz odgovor bez previse guglanja.
Resio sam da pazarim neki od iphone-a tipa 5 ili 5c dok ne padne cena nokie, koja je fora sa onim xsim rsim karticama i to? Dal da se upustam u to neko traganje, jer umeju cene da budu jeftinije taman koliko meni odgovaraju

Čuo sam da su u MTS-u zakljucani telefoni, interesuje me da li uz jailbreak mogu koristiti Telenorovu karticu?

Čuo sam da su u MTS-u zakljucani telefoni, interesuje me da li uz jailbreak mogu koristiti Telenorovu karticu?

Ne. JB i otključavanje su različite stvari. JB = možeš da koristiš modifikacije OSa, piratske aplikacije i sl. unlock = možeš da koristiš sve kartice.

Hvala na odgovoru. Da li ima neko drugo rešenje za korišćenje Telenor kartice u iPhonu koji je zaključan u MTS-u?

Nazad
Vrh Dno