@azimuth Bio sam vec tamo a tek sad vidim tvoju poruku :/
Elem, moja saga se nastavlja

dodjem tamo, pitam da li je ostao taj jedan ip6 64gb space gray, pogledaju i kazu ima. Kazem ja ok, dajte mi taj. Uzmu LK i onda mi kazu da ipak ne mogu da uzmem jer imam ugovornu obavezu sa 50% popusta koja traje do juna. Na moju opasku da su mi i u korisnickom servisu i na prodajnom mestu rekli da kad je iph u pitanju, moze da se obnovi i pre ona standardna 3 meseca dobio sam odgovor da je to zaista bilo tako ali da ce verovatno da se ukine (samo jos uvek, nekako, ne znam kako, ne zna da li je to ukinuto ili ne). Uzela mi je br telefona kao i ime i prezime, zalepila za kutiju telefona i rekla da ce mi sutra javiti.
Jos jedna stvar koja se desila je da mi je rekla da nemam vise od 6 racuna vecih od 1000 rsd i da ne moze na rate iako su mi i u korisnickom servisu i u poslovnici rekli da se gleda prosek racuna.
Imam opciju da otkupim ugovor do kraja odn do juna ali to prolongira celu pricu jer ce mi preostale pretplate do isteka ugovora biti naplacene tek kroz sledeci racun pa bi tek onda mogli raditi novi ugovor a pitanje je da li ce tada biti telefona na stanju.
Sad cekam da me sutra pozovu i da vidim da li ce dozvoliti prevremenu obnovu ugovora ili ne a ako to bude ok onda cu za rate pisati molbu. Verujem da ce mi to odobriti.
Malo mi se smucila cela ova situacija i najsrecniji bih bio da mogu da kupim sf nekako al tu sumu sigurno necu imati tako da mi je ovo jedina dostupna opcija iako je na kraju skuplja nego kupovina sf telefona.