+1A što se tiče kupovine aplikacija u debeloj si zabludi.
Samo ja znam desetak ljudi koji isto kao ja na iPhone-u imaju sve do jedne kupljene aplikacije (naravno, preko nekog drugog store-a) i koje uopšte ne zanima cydia.
+1A što se tiče kupovine aplikacija u debeloj si zabludi.
Samo ja znam desetak ljudi koji isto kao ja na iPhone-u imaju sve do jedne kupljene aplikacije (naravno, preko nekog drugog store-a) i koje uopšte ne zanima cydia.
A što se tiče kupovine aplikacija u debeloj si zabludi.
S kim se ti družiš, nemaju ni kartice... ccc... deca, to nisu potrošačiVerovatno si okruzen ljudima koji gledaju na iPhone normalno, kao na svaki drugi smartphone, a ne kao statusni simbol, sto je i normalno naravno. Znam i ja dvoje ljudi da kupuju sa App Store-a, pa ja i sam kupujem na Google Play-u aplikacije, ali to je mozda 1 do 2% ljudi. Cisto sumnjam da bi se to promenilo, jer kao sto kazem brdo njih gleda na iPhone kao statusni simbol, imaju citave 4 aplikacija na telefonu (viber, whatsapp, facebook, instagram), brdo njih mrzi da izvadi karticu pod broj 1, a onda i brdo njih je jos u zabludi da moze neko da im ukrade pare sa kartice to je pod broj dva i pod broj 3 je da ce pre popiti kafu u Strahinjica Bana nego li kupiti aplikaciju po istoj ili jeftinijoj ceni.
Danas su Android telefoni jako dobri, ali ja ne volim da menjam ono što radi, ne vidim zašto bih to radio.
Pa recimo zbog daleko nize cijene![]()
Khmmm...nisi pročitao, koristim iPhone 4 koji mogu da prodam za, daj Bože, 130-150 evra. Šta da kupim zaa te pare, a da je bolje?
Ma dzaba mu sve kad je malen. A sad ne znam kako vi to zamisljate da ne radi dobro? To sto ponekad malo stucne pa to je nista naspram komfornosti veceg ekrana.
Jeste ponekad zastane na pola sekunde, je li to problem neki?
Upravo sam ja to pricao na ovoj temi pa mozda 2 dana. Iphone je ovde dignut na nivo statusnog simbola i normalno da ce operateri to debelo da naplate.Evo da ovde navedem razliku ako nekoga mrzi da poseti sajt VIP MK:
-uz paket od 1399 denara(23€)- IP6 je 885€ a SGS5 425€
Craaaaaaazyyyy...
Ovakve cene treba očekivati i kod nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari