Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

U svakom slucaju,Apple mape su poprilicno cak i nestvarno bolje posle one blamaze kada su izasle.

Od onda ima skoro dvije godine, imali su kad nešto da urade.

Na iPad mini retina Apple mape mi rade primetno brze. Malo su i boje bolje za oko. Medjutim sto se tice pokrivenosti Srbije, jos ima da se popunjava. Evo recimo Kostolac je unutar Smedereva. To i nije mala greska. Onaj satelite mod je dosta losiji od Google-ovog (tj. u manjoj je rezoluciji). Eto opet za Smederevo je u crno-belom prikazu (!?). Doduse Smederevo je na google mapama u Gameboy rezoluciji, ali bar je u boji. Vise favorizujem Apple od Google-a , ali jos treba da se dopunjuju Apple mape.

Čovek je opsednut njemu ceo život ima veze sa situacijom oko Apple proizvoda :d

Kao što neko reče, dok nema vesti, mora da se peiča o nečemu. Koristim i Android i iOS i u više navrata sam davao šansu mapama. I jedne i druge su krš. Napreduju, ali su i dalje daleko od toga da čovek može da se osloni na njih. Čekam da ih srede pa da ne moram misliti o JB zbog iGOa (koji je par svetlosnih godina ispred).

Pa logicno bi bilo da padne cena u oglasima ! Ali videcemo uskoro ! :)

otvarane su i zatvarane

Kao što neko reče, dok nema vesti, mora da se peiča o nečemu. Koristim i Android i iOS i u više navrata sam davao šansu mapama. I jedne i druge su krš. Napreduju, ali su i dalje daleko od toga da čovek može da se osloni na njih. Čekam da ih srede pa da ne moram misliti o JB zbog iGOa (koji je par svetlosnih godina ispred).

Zar mora JB da bi se instalirao iGO??

I posle maliciozni komentari hejtera...
Da, siguran sam da će narod da pozdravi činjenicu da sada može volšebne iPhone telefone napravljene od aluminiminimuma, obložen kožom majmunskih podočnjaka koja je prethodno odstojala u suzama neprcane srne, i na kraju poprskani prašinom dobijenom od roga jednoroga i umotan u materijalizovanu dugu. I sve to po vrlo povoljnoj ceni bubrega i koštane srži, na 48 meseci ugovora koji obavezuje mesečno davanje krvi od 6 litara... Oh, oh look at all the fucks I give...

Post zaslužuje da se citira cisto da ga još neko pročita. :)
Nasmejao si me slatko. :beer::thumbup:

Управо сам причао са пар људи из телекома, очекује се ајфон у мају и то уз пакет који ће коштати 6 хиљада. Притом потписали су неки уговор као и сви остали оператери из Европе тако да ће бити изгледа и шестица код нас одмах после премијере

Ахахахаха, па ко ће узети тај пакет?!?! То је нормална цена пакета у јевропи, али овде... Неко је овде обећао банкрот телекома, па се обавезао и купио десетине хиљада ајфонова.

Pa dobro to je dinar uz mega net koji je oko 5-6k ili koliko već. Očekivano.

da.. znači cene kao za s5 verovatno. što i nije loše

A to ima u Srbiji kod kog operatera?

Ахахахаха, па ко ће узети тај пакет?!?! То је нормална цена пакета у јевропи, али овде... Неко је овде обећао банкрот телекома, па се обавезао и купио десетине хиљада ајфонова.

Pa onaj ko ima para za flagship telefone a hoće iphone a ne android. Ne razumem šta je tu za čudjenje?

Шта је за чуђење? Ништа осим што је цела нација болесна, немају леба да једу, живе од минималца, ал' имају за ајфон. Ето то је за чуђење. Ко је до сада фурао ајфон, фураће га и даље.

To je tacno, ali sad ce uz to da ga fura i onaj ko nije do sad :d

Ако сам ја схватио добро то је пакет где немаш ограничења што се тиче позива порука и мб. Не знам који банкрот спомињеш, телеком је купио и тарго тако да ће ући и у причу са оптичким кабловима који доносе још више кеша

Nece se mnogo usreciti sa nama, a jos manje mi sa njima. :D Nemate pojma koliko se ljudi raduju sto dolazi iPhone konacno. Sprovediti anketu na ulici, mogu misliti kakve bi reakcije bile :d

Imho, Samsung ce najvise osetiti razliku u prodaji kod nas. Vecina onih koji kupuju samsung za din da bi ga prodali na oglasima ce preci na iP. A cena ce im verovatno biti slicna pogotovo sad kad se pojavi S5. Zenska "fensi" populacija koja uzima samsung za din prelazi na iP 100%

Imho, Samsung ce najvise osetiti razliku u prodaji kod nas. Vecina onih koji kupuju samsung za din da bi ga prodali na oglasima ce preci na iP. A cena ce im verovatno biti slicna pogotovo sad kad se pojavi S5. Zenska "fensi" populacija koja uzima samsung za din prelazi na iP 100%

Ukoliko razlika u ceni ne bude drastična, ovo je definitivno scenario koji ćemo videti, no mislim da smo se previše dali u teoretisanje. Da vidimo datum početka prodaje, pakete i cene, pa će sve biti jasno.

Ukoliko bi 6icu dobili kad i ostatak Evrope, to bi bilo sjajno.

Nazad
Vrh Dno