Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

ne znam da li ima srbija, ali znam da moze da se napravi za hrvatski account. cini mi se da se skoro vodila prica da li u meniju postoji srbija ili ne, ali verujem da ces na ovaj ili onaj nacin napraviti account, dal ovde ili onde. sad zavisi i od iphone-a ako je polovan, da li su na njemu ispucali limit za pravljenje icloud accounta, u tom slucaju telefon mozes normalno koristiti, ali samo bez icloud servisa...

nov telefon je u pitanju

Ako neko može da pomoge, bilo bi super.... imam telefon pored sebe, nov neraspakovan. kupio sam i nano sim... korak po korak... nemam nalog

kralju, ubaci karticu i prati korake, izaberes jezik, pa posle ide korak po korak, povezivanje na wifi, pa kreiranje accounta, sve ce ti biti jasno, ako naidjes na problem, pitaj

^ Odmah ce naici na probleme i pre nego sto pocne ako prvi put to radi. Za pocetak otvori iTunes na PC-u. Preko njega udji na appstore i nadji neku aplikaciju koja je besplatna. Klikni da je kupis/preuzmes. Onda ces biti obavesten da moras da se ulogujes ili kreiras nalog, ti izaberi opciju da kreiras nalog. Izaberi drzavu i popuni podatke koje ti traze, za karticu izaberi none. Moj ti je savet da izaberes USA kao drzavu zbog dostupnosti aplikacija. Moras paziti pri unosu grada, adrese i broja telefona. Area code mora da ti se poklapa sa gradom a broj telefona mora da ima odgovarajuci prefix, dakle, nema nasumicnog unosa. Koristi google mape i google za dobijanje takvih informacija. To bi bilo to, ostatak potrebnih informacija se ne razlikuje previse od ostalih formulara za registrovanje.
Ovu proceduru sam izvukao iz glave tako da postoji mogucnost da se redosled ne poklapa bas u rec.

sto se tice adrese,trazi neki hotel u montani na primer,posto tamo nemas porez.

Javio se Post Express stiže telefon danas, izgleda sam ipak ugrabio jedan od poslednjih sa web shopa, haliluja. Sad strahujem da su poslali neki otpakovani iz neke radnje, jer znam da su šabani ali ajde videćemo.

@MareBGD

Zar cenis da su toliki degeni da posalju otpakovan telefon??? [emoji24][emoji4]

I ja mislim da je to moguce sasvim pa proceni:)
Ali moze da vrati.

Napisao je čovek u drugoj temi, nije dobio otpakovan telefon, sve je bilo okej, jedino što mu nisu aktivirali karticu odmah. I da, otvarao ga je ritualno pola sata :D

Da li je zapalio mirišljave svećice i posuo astal laticama od ruže pre nego što ga je otvorio? :)

Ja sam malopre pomirisao upakovan iPhone 6 Plus 64GB :) Morali su malo da me cimaju, cekao sam u delti neko ponistenje webshop narudzbine, da im posalju odgovor na mail. Setao se sa ortakom pola sata u nadi da ce stici odgovor dok sam tamo, i smorili se i otisli kuci. Bukvalno sam se uhvatio za kvaku od stana, kad ono zvoni telefon, kaze stigo mail... Rekoh sebi bas vam hvala, sad moram da se vracam nazad, mrzi me sutra da idem :D

Ne mrzi tebe sutra da ides opet vec si se nalozio kao... :d

Grešiš, ovaj iPhone je za prodaju, ne za mene, tako da nemam zašto da se naložim :)
Kupio si telefon zaključan na mrežu da bi ga prodao? Kome? Ko kupuje zaključane telefone (za keš pretpostavljam) pored opcije da kupi na isti način kao ti ili preko oglasa otključane?

neko ko vec ima ugovornu obavezu / neko ko nece ugovornu obavezu,a hoce 2 godine garancije ovde

Глупо је јер ни тебе ни мене не треба да занима коме ће он да прода.

Nije glupo, ako postoje kupci zasto da bude neka poslovna tajna kakav je to tip kupca, ali vec je neko ispod dao odgovor, ko nece ugovor kod XYZ a hoce 24 meseca garancije, to sam hteo da znam, ne ime i prezime njegovog tipa...

Kako ostvaruje garanciju ako ona glasi na drugo ime?

odes u servis i odneses telefon :) pre par godina sam uzeo galaxy s3 koji je bio kupljen u telenoru i koji je riknuo (bila je chuvena ona serija sto crkava posle 180 dana).. odneo u usce na samsungov stand gore na spratu i ostavio telefon, posle 10 dana mi dali nov iako nisam bio ja taj koji ga je original kupio od telenora :)

Vidim da su na KP počeli da nude otključavanje za iPhone 6 i iPhone 6 Plus sa domaćih operatera za 90 evra, jel to stvarno radi?

Što bi značilo da telefoni sa mreže treba da budu 100-inak eur jeftiniji od SF.

Nazad
Vrh Dno