Šta je novo?

iPhone SE

Šta znam, meni su i Gold i Rose Gold ok boje. Problem je što hoću beli telefon, sve telefone koje sam imao su bili crni i to mi je dosadilo. Silver je isto dobar, možda i lepši od zlatne kako sad gledam više klipova. Sve boje na SE lepo stoje :) Na kraju ću uzeti Rose Gold jer je to jedina bela varijanta koja mi je najdostupnija (Vip).

Sačekaj malo, strpi se... I uzmi sliver,kad stigne nemoj rose pliz...:)

Sad ću namerno da uzmem Rose Gold, zato što ste ozbiljno počeli da smarate kako nije za muškarce :D Nemam tih tripova oko boja, nego slušam vas kako drvite ženski pa ženski. Koristio Rose Gold tokom testiranja 3,4 dana, bila mi je ok kao što rekoh, nije uticala na moju muževnost :d

meni se svidja space gray bas zato sto ima mat ivice pa ova siva deluje nekako dobro, bar meni

Sta je toliko lose da muskarac ima rose gold?
Jeste vise zenski ali meni je lepsi od gold-a
gold je bas,sto kaze leksa,seljoberski

Sent from my iPhone using Tapatalk

Problem je u tome da je rose gold boja bila prisutna od petice niko ziv nebi kupio rose gold SE. Od muškaraca. I rosa i zlatna su grdne. Mislim da je kupovina rose gold samo brijanje ega i nista vise.

Poslednja izmena:
Ma daj bre, muskarac i rose gold...how much gay can it be?!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Svako uzima ono sto njemu najvise odgovara i apsolutno je nebitno :)

Meni je najbolje bilo kad su bili beli i crni, bez filozofije (setite se samo 4/4s kako izgledaju u tim bojama) - nista nije blizu toga :)))

Sto ne znaci da sam u pravu, to je cisto moje vidjenje boja (ako se to moze nazvati) :D

Zasto je Apple ubacio sarenis/dodatne boje je za caskanje (citaj pridobijanje kineskog trzista i koga sve vec je imao na umu) ali u nekoj potpuno neobaveznoj temi :)

Vazno je da coveku odgovara velicina,oblik i, pre svega, iOS :)

nije mi jasno zasto apple konstantno ignorise to da se ljudi zale na power dugme koje zvecka

citam komentare po internetu i previse ih je na svim modelima pocevsi od iphone 5

stvarno je sramota da ovakav jedan uredjaj ima takav propust

i ne, ne zvecka kamera, kada se prekrije prstom dugme, prestane da zvecka

Izem ti tehnicki forum kad grupa muskaraca raspravlja o boji telefona i to rose boji :S:

Brate al ste vi propali :vomit:

a sta po tebi muskarac sme da radi kad je u pitanju boja?

Boja koja ti se svidja uzimas, sve ostalo je tabu...

https://www.youtube.com/watch?v=V6XWzjqduao

evo ako nekog zanima review...nemam profesionalnu opremu, pa nemojte biti grubi
Klip je dobar, informativan iz perspektive običnog korisnika i njegovih potreba.
Zamerke su jedino neki sitni tehnički detalji koje si i sam napomenuo, tipa nemaš neki poseban prostor za snimanje nego snimaš na krevetu, onaj kružni snimak na početku nije baš najbolje stabilizovan, kamera kojom snimaš nije fokusirana na ekran fona pa ekran u početku blješti, itd.

Poslednja izmena:
Klip je super. Možda neka muzika u pozadini kad praviš pauze?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

hvala na savetima, potrudicu se sledeci put
selim se uskoro, pa cu imati ceo stan na raspolaganju :D

Jel su zvali nekog iz mts-a da preuzme tel. do sada?

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Ja sam uzeo 6S rose gold,jos odavno i imam neku masku na njemu,zaboravio sam da imam rose gold [emoji3]

MTS ima srebrni SE, na kraju ima da prebacim broj tamo, duplo više megabajta promocija 12 meseci (imaću 6GB tako), jeftiniji telefon i daju na 24 rate. Ništa od Vip-a, spavaju.

Pre nekoliko dana je stigao SpaceGray u mts, sredinom Maja stize i Gold varijanta da znate! [emoji4]

Pri odabiru 16GB verzije u rezervaciji vidim da postoje sve boje, za 64GB piše samo Space Gray i Rose Gold, ja jurim 16GB varijantu.

Ok. Ali ne preciziraju datum kada ce da posalju jer do pre nekoliko dana nisu imali ni jedan u magacinu.
Mozes da narucis ali ne znas kada dolaze. Sada sam pouzano proverio ono sto sam gore napisao.

Kakav sam baksuz ima da se načekam za Silver...

Da znate samo u opisu paketa u mts-u, megabajti koji stoje na sajtu su već duplirani.

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Ha, Vip uopšte i nema iPhone SE trenutno na stanju, fejl za fejlom.

MTS ima srebrni SE, na kraju ima da prebacim broj tamo, duplo više megabajta promocija 12 meseci (imaću 6GB tako), jeftiniji telefon i daju na 24 rate. Ništa od Vip-a, spavaju.

Ne vidim ni najmanje zasto to ne bi uradio...jedan sam od onih koji je prasao sa vipa na mts i ne zalim ni trenutka!

Ma daj bre, muskarac i rose gold...how much gay can it be?!

Ne sviđa mi se boja i ne bih je uzimao za telefon, ali to da li je gey ili ne je jedan prijatelj lepo objasnio: "ako je moja seksualnost i poruka o seksualnosti tako neubedljiva da se moram dokazivati ko sam i šta sam odećom i aksesoarima, tj. da nešto smem ili ne smem nositi, onda definitivno imam problem sa seksualnošću".

Vi stvarno diskutujete da li da kupite roze telefon, damn

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja prešao u VIP sa mts, produžio ugovor i uzeo SE za 13000din uz Nova 6 i 25% popusta na pretplatu uz duple mb (2700din i 6gb mesečno).
Ja prezadovoljan sa VIP -om

Ha, Vip uopšte i nema iPhone SE trenutno na stanju, fejl za fejlom.

Ne znam za lager ali oni su jedini koji ga imaju da se pogleda uživo (u tc ušće).
Meni je ono mali ekran. 10ak minuta igranja i nisam uspeo da se otrgnem utiska da se igram sa kutijom šibica.

Nazad
Vrh Dno