Šta je novo?

iPhone SE (2020)

Ovo je super cena u vip-u, 460e na kraju ispada telefon uz intarifu. Za keš, 360e odmah i 100e za razliku u skupljoj pretplati.
Samo sto uz intarifu moras da das učešće od 20 000.

Pardon, sad vidim da se radi o placanju u kesu.

Poslednja izmena:
Prvi utisci.

- Telefon i nije toliko veci od starog SE koliko sam mislio, mada je to dovoljno da ima znacajno veci ekran.
- Ekran izgleda malo bolje u odnosu na stari SE, bar u odnosu na moj.
- Fluidan u radu, brz, milina.
- Kamere cu da isprobam tek ovih dana, ovo u sobi pod vestackim svetlom je ok, svakako bolje od starog SE, ali nije on bas za poredjenje.
- Kada mi se skidalo dosta aplikacija, telefon se ugrejao u delu ispod kamere, ali se ohladio vrlo brzo.
- Baterija mu definitivno nije jaca strana. Dok sam poskidao aplikacije, ulogovao se u svaku i tako to, ode 5-6% baterije, bukvalno kao na ip5 sa zamenskom teracell baterijom.

Cackacu za vikend jos.

Baterija je tu najvece pitanje. Ba sme zanimaju utisci iz prve ruke.

@probotzor Da li mozes da okacis 2-3 slike nekog random predmeta slikanog pod vestackim svetlom u prostoriji? Unapred ti hvala.

Pozdrav ljudi

Vrijedi li prodati Xiaomi Mi 9 SE i uzeti ovaj telefon.

Kod nas u CG je 21,90 mjesecno na prepaidu 2 god.

Svidjaju mi se manji telefoni a oduvjek sam bio fan ios-a.Mada cini mi se da je na papiru xiaomi mocniji telefon i moze vise da pruzi bez obzira na najnoviji iphone.

Najradije bi sacekao i uzeo iphone 12 ako izadje sa 5,4 ekranom ali mislim da nece biti ispod 700 e kod nas tako da to otpada.

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Daj neki 1080p30 video iz ruke dok setas, da vidimo kakva je stabilizacija

Tebi je to prelazak sa SE modela pa ti je "skok". Bas me zanima utisak nekoga ko bude presao sa ekrana od 6+ dijagonale.

Koristim ja Pocophone svaki dan, posto radim preko njega posle regularnog posla i novi SE ima znacajno manji ekran, ali meni ne smeta. Ovo mi je bas onako taman velicina ekrana. Mada su ruzni celo i brada u odnosu na telefone sa savremenijim dizajnom.

Taman uporedi ako te ne mrzi Pocophone sa njim. Brzinu i trajanje baterije, bio bih ti zahvalan.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Rezultati benchmarksa za ovaj moj konkretan primerak.

Geekbench 5:

- Cpu bench -
Single Core - 1333
Multi Core - 2922

- Gpu bench -
Metal Score 6280

Antutu:

385932

Svi ovi benchmarksi su mu pojeli 9% baterije.

Bice recenzija u toku sledece nedelje, neki radni dan. Cekam sutra lepo vreme da malo nesto snimim napolju, posto danas nisam stigao, a i da vidim malo kako ce se ponasati jos koji dan.

Poslednja izmena:
@probotzor Hvala ti jos jednom za slike, sasvim korektno izgledaju, a verujem da bi sa NeuralCam-om kvalitet fotki u low light uslovima bili jos bolji. Inace, izgleda da bas dosta variraju rezultati u AnTuTu-u, negde je skor dosta preko 400k, a negde ispod te cifre. Mozda da probas jos neki put da izvrtis AnTuTu, pa da izvuces neki srednji (prosecan) skor kad budes radio recenziju. BTW, koju si boju telefona uzeo? :)

Crnu, samo su tu imali u radnji.

Inace, onaj problmem sa narucivanjem online je do njih bio, rece mi radnik u radnji da imaju neki problem sa online porucivanjem se.

Nadam se da ce u ponedeljak da isprave. Rekao bih da je najpovoljnije da se uzme uz IN tarifu.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Razgrabili su ga ljudi, nije izdrzao ni 24h u radnji u Uscu, vec su prodali sve. U Knezu ga jos ima.
Sto se tice drugih boja, tek tamo u drugoj polovini maja ce se pojaviti u prodaji u vipu. Za sad su rezervisane samo za online.

Verujem da je velika navala. Ne zuri mi se nesto,svakako ide na oglase,nadam se samo da nece cena da ide ispod 500 na kp.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

I ja ću da sačekam na 450€. Živo me zanima kakva će u mom slučaju biti autonomija.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ma i ovo je ok cena...ovi kinezi se izbezobrazili...pa ne moze da jedan xiaomi da kosta skoro 1000e skoro slicno kao jabukica

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Probao i bezicno punjenje prvi put, doduse nisam izmerio vreme, ali ocigledno nije bilo nesto dugo cim mi nije smetalo. Telefon se nije ugrejao prilikom takvog punjenja.

Jel bilo koji bezicni punjac radi za njega?

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh Dno