Šta je novo?

iPhone SE (2020)

Tek ovo sad je ona cena za odmah o kojoj je govorio mikenzi, jer sverceri sad konacno imaju telefone ili mogucnost da ih nabave. Polako, bice uskoro jeftinije.

Bio je jedan rezervisan u MTS-u za 470, otišo za dan (tj. nema oglasa više). Verujem da će ići dole cena.

Neko dobio neki update od MTS-a u vezi isporuke?

Neko dobio neki update od MTS-a u vezi isporuke?

Sutra krece isporuka preorder-ovanih telefona u MTS-u.
Uzgred, prekjuce sam podneo zathev u MTS-u za prenos broja iz Vip-a, hteo sam da uzmem P30 uz O2 paket, ali ga k'o za inat trenutno nemaju na stanju (kazu da ce ga opet dobijati). Ako ga ipak ne dobiju, uzecu SE.

Izasao se u vipu, dobra je cena, jeftinije nego u mts cak uz neke tarife.

Mada, ne moze da se poruci, nigde nema dugmeta.

Poslednja izmena:
Kad god pozoves, svako neku svoju pricu prica. Uz intarifu je cak malo jeftiniji nego u mts, ako se placa u kesu. Ako ide na rate onda je nesto neznatno skuplji.

Steta sto ne moze da se poruci jos uvek.

To je previše blizu iStyle gde je garancija 2 godine i mnogo lakše ostvariva.

A ovo nije model za zvezde i starlete pa da se tu lupa neki premijum.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jeste duža garancija, ali šta je lakše ostvarivo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nista bukvalno, i jedan i drugi telefon se nose u iStyle ili Macolu.

Identično je sve, 2-3 telefona sam nosio koji su bog te pita gde kupljeni, sve je ekstremno brzo završeno svaki put. Ne znam šta je lakše, da odmah daju drugi uređaj čim doneseš stari :D

I druga godina od švercera se može ostvariti u servisima kod nas?

Uglavnom ne.

Možda može ali ne online

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Meni ne radi online porucivanje. Samo mi baca sistemsku gresku ceo dan bukvalno.

Za mts bih morao da cekam da mi vip odobri prelazak u mts, morao bih da odem uzivo ako bih hteo da brze dobijem telefon.
Ovo narucivanje online preko vipa mi je delovalo brze, posto vec imam broj. Ali eto, ne mogu da porucim.
Probao sam sa dva razlicita naloga i koju god opciju da izaberem, baca sistemsku gresku. Ne mogu ni da prenesem broj u postpaid, ni da dodam telefon na vec postojecu ugovornu obavezu, ni da uzmem novi broj. Probao sa tri razlicita racunara. Zvao sam ih, oni pojma nemaju sta je u pitanju, nemam nikakvu blokadu pa da bude zbog toga.

Ne da mi se ovaj se, pa to ti je.

Pitanje za ove koji koriste ios...posto i ja pikaram model od 64gb...da li kod njih moze da se sinhronizuje kao kod androida google pic,pa da mi tamo smestq slike istovremeno...ili oni mozda imaju neki slican program

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

@dekiman: Ja koristim SE sa 16GB i nikada ga nisam "napunio". Evo ima preko tri godine kako radi.

Odgovor je može i treba to da se uradi svakako.

Može naravno, ja nemam nameru da uzimam nikad ništa sem osnovnog modela što se tiče memorije.

Ranije (pre 3 godine možda) je zezao nekad upload na gphotos, sad otkad sam se vratio na iOS radi sve perfekt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imaju samo crni, pa nisam video druge. Mada je i crni bas lep. Nisam ocekivao.

Ovo je super cena u vip-u, 460e na kraju ispada telefon uz intarifu. Za keš, 360e odmah i 100e za razliku u skupljoj pretplati.

mts i vip imaju zaista pristojne ponude. Ko nije pod ugovorom i treba mu pristojan telefon, bez greške.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh Dno