Šta je novo?

iPhone SE (2020)

Jel se i dalje naplaćuje 3G usluga u mts kad se uzme tel?
Mislim da sada naplacuju za jeftinije tarife onaj net limit od 99 dinara, da imas neogranicen net posle potrosenog iz paketa po mizernoj brzini...

Dobro, to može da se isključi, ali 3G usluga mora da se plaća. Apsurdno bi bilo da ti daju 4G karticu i naplaćuju 3G uslugu.

Ja kada sam uzimao uredjaj nisam imao opciju da iskljucim net limit na Zmaj tarifi?

Ne znam, ja sam ga isključio odmah u poslovnici kad sam prelazio na Zmaj, ali nisam uzimao uređaj.

Meni na omorika tarifi naplacuju samo netLimit od 99 dinara i nista drugo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vip opet zaostaje sa ponudom. Dok su drugi uveliko izneli ponude i namamili ili oterali korisnike, vip cuti.

Pretpostavljam da VIP ne planira pretprodaju odnosno rezervacije, nego će ga izbaciti na sajt osmog, kada i zvanično počinje prodaja.

Skoro 1200 postova, a niko još nema telefon.

Što je pozitivan/negativan hajp [emoji6]

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Nadam se da ce se neko javiti sa utiscima u petak. mts jos nije objavio ponudu za pravna lica, ako bude cena kao i za fizicka, verovatno cu da uzmem ali treba da se ceka.

U Austriji je dostupan vec neko vreme, ali sam odustao od kupovine, ukoliko prelazim na iOS uzecu 11 ili 12.

Zvao sam vip. Nemaju ga i ne znaju kada ce ga imati, pa samim tim ne mogu ni da daju cenu. Pitao sam da li mogu kada stigne da mi ga ponude po ceni po kojoj to radi mts, znaci 1500rsd tarifa i 440e telefon od 128gb, rekli su da ne mogu. Tako da pretpostavljam da ce biti skuplje nego u mts.

Pa normalno sa ne mogu kada jos nisu ni formirali cene. Ne znam kakav si odgovor ocekivao.

Ne ne, nece moci ni kad formiraju, to je odgovor. Znaju oni cene(posto je rekla zena "cekaj da pogledam" kada sam pitao da li mogu da mi ponude za te pare), nego valjda nece da objave cene dok ga ne budu imali na stanju.

Poslednja izmena:
E to je onda druga priča. Mada ocekujem da budu jeftiniji od telenora.

Obicno budu jeftiniji od telenora.

Nista, ja cekam onda mts da mi se javi oko prelazenja kod njih ili da uzmem od svercera. Cim mi stigne, delim utiske i pravim recenziju.

Mislim da agenti korisničkog centra ne znaju ništa o tome jer im niko takve informacije ni ne daje.
Oni saznaju za novi model kad i mi i cene kada gledaju, gledaju sa sajta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo je bio neki drugi agent, prebacili su me iz call centra tamo. Cisto sam podelio sta su meni rekli danas.

Takodje, ko hoce da prelazi iz vipa u mts. Vip mora prvo da odobri, cak i ako prelazite sa prepaida, tako da je jednostavnije uzeti novi broj.

Poslednja izmena:
Takodje, ko hoce da prelazi iz vipa u mts. Vip mora prvo da odobri, cak i ako prelazite sa prepaida, tako da je jednostavnije uzeti novi broj.

Ne zelim nigde da prelazim, ali sta podrazumevas pod tim da Vip mora da odobri? Oni mogu da te sprece samo ako nisi regulisao obaveze prema njima, koliko je meni poznato...

Po recima ovih iz mts, mogu da pronadju bilo kakav razlog, a i posto mora da se ceka njihov odgovor, mogu da namerno odugovlace.

4:45h youtube reprodukcije. To je bukvalno manje nego iPhone 5s sa onom zamenskom Teracell baterijom. Smesno.
Bukvalno ga vadi bezicno punjenje, pa ono da se dopuni kad ga spustis na sto. Ali opet, smesno.

Poslednja izmena:
Mislim da je to ocekivan rezultat. Mislim da svi u temi smo zakljucili za koga je ovaj telefon i za sta ce najvise da se koristi, ne razumem cemu cudjenje. Meni ce baterija biti ok za moj nacin koriscenja, ja cu telefon najverovatnije da kupim.

Ja ovih par dana imam malo vise vremena, na trenutnom telefonu od 9 do 21h izvucem 7 sati sot-a i stavim ga na punjac sa 20% baterije. Ovaj se bi se ugasio dva puta.

Nazad
Vrh Dno