"druze" poenta je da placam trenutni paket 1500 i nije mi zinulo dupe da ustedim 500 rsd, dovoljno mi je da nastavim da placam paket 1500 i gledam sta za tu pretplatu mogu da uzmem od telefona za normalne pare preko.Nekima je lakse da misle da su telefon platili 37000din, druze 500din vise plavas paket!
I ne, ne bi toliko placao paket da ne uzimas telefon!
Neverovatno ali neverovatno
Ne treba se opterecivati i ulaziti u raspravu sa takvim ljudima
Da mts nudi da kupiš tel bez paketa video bi koliko te stvarno kosta, genije
Još je i manje logično keširati ceo iznos kada je ista cena i kada se plaća u ratama. Ali valjda mozgu ljudi bolje zvuči platio sam telefon 330e i pretplata mi je 1500 dinara. Bolje zvuči plaćam mesečno 1500 a ne 3100 a na kraju isto plati... [emoji846]Nekima je lakse da misle da su telefon platili 37000din, druze 500din vise plavas paket!
I ne, ne bi toliko placao paket da ne uzimas telefon!
Neverovatno ali neverovatno
Ne treba se opterecivati i ulaziti u raspravu sa takvim ljudima
Da mts nudi da kupiš tel bez paketa video bi koliko te stvarno kosta, genije
Pozdrav... Ja se izvinjavam ako je off topic, ali bih da se nadovezem pitanjem. Da li je tacno da ako predjem sa neke druge mreze u MTS, moram da cekam 6 meseci da bi mi odobrili uzimanje uredjaja? Kao da se uvere da cu redovno placati ili sta vec. Ako je to tako, stvarno je lose....
"druze" poenta je da placam trenutni paket 1500 i nije mi zinulo dupe da ustedim 500 rsd, dovoljno mi je da nastavim da placam paket 1500 i gledam sta za tu pretplatu mogu da uzmem od telefona za normalne pare preko.
To sto taj paket daju za 500 rsd manje bez telefona mene ne zanima jer ne planiram da ga uzmem bez telefona. Je l to toliko teško skontati.
Ovaj prvi test je ok, jer je pre merenja autonomije prikazan i health baterija u telefonima. Sve su 100% osim sedmice (98%), 6s (89%) i SE (91%).Pitanje koliko su ovi testovi relevantni, pre svega zbog stanja u kojem se nalaze baterije na starim uređajima i koliko su korišćeni.
I ceniPa poenta se je upravo u malim dimenzijama zar ne [emoji847][emoji6]
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Brate 10 strana cena u mts?!?!?!?!?
Brate 10 strana cena u mts?!?!?!?!?
Pa poenta se je upravo u malim dimenzijama zar ne [emoji847][emoji6]
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
S10e je sve samo ne kompakt. Jeste od "manjih" telefona ali i dalje je to komplikovano za udobno korišćenje jednom rukom (nisam ni ja znao dok nisak kupio xz2c) [emoji6]Jedini drugi kompaktan model a da nije iphone koji ima logike razmatrati je s10e.
Novi se ima eSim čini mi se!@Proday
Ja i imam Sony XZ2 Compact.
Nadam se da će da ga zameni iPhone 12 5,4". Hteo sam da kupim SE, ali mi je imperativ dual-sim. Računam da će do jeseni, kad bude izašao 5,4", MTS da uvede eSIM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari