Šta je novo?

iPhone SE (2020)

Džabe se trudite, neki jednostavno neće ili ne žele da razumeju da imaju popust na ugovor ako ne uzmu telefon [emoji6][emoji2772]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Nekima je lakse da misle da su telefon platili 37000din, druze 500din vise plavas paket!
I ne, ne bi toliko placao paket da ne uzimas telefon!

Neverovatno ali neverovatno
Ne treba se opterecivati i ulaziti u raspravu sa takvim ljudima

Da mts nudi da kupiš tel bez paketa video bi koliko te stvarno kosta, genije

Poslednja izmena:
Kad god vidim postove sa racunanjem...
42547893_164205104487293_5711729603672801280_n.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nekima je lakse da misle da su telefon platili 37000din, druze 500din vise plavas paket!

"druze" poenta je da placam trenutni paket 1500 i nije mi zinulo dupe da ustedim 500 rsd, dovoljno mi je da nastavim da placam paket 1500 i gledam sta za tu pretplatu mogu da uzmem od telefona za normalne pare preko.
To sto taj paket daju za 500 rsd manje bez telefona mene ne zanima jer ne planiram da ga uzmem bez telefona. Je l to toliko teško skontati.

Pa i da daju, izaslo bi te isto da ga uzmes bez telefona, a telefon kod svercera. Samo bi dobio jos godinu dana garancije preko mts. Nista ne bi ustedeo da uzmes telefon sa strane.

Poslednja izmena:
Pozdrav... Ja se izvinjavam ako je off topic, ali bih da se nadovezem pitanjem. Da li je tacno da ako predjem sa neke druge mreze u MTS, moram da cekam 6 meseci da bi mi odobrili uzimanje uredjaja? Kao da se uvere da cu redovno placati ili sta vec. Ako je to tako, stvarno je lose....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Još je i manje logično keširati ceo iznos kada je ista cena i kada se plaća u ratama. Ali valjda mozgu ljudi bolje zvuči platio sam telefon 330e i pretplata mi je 1500 dinara. Bolje zvuči plaćam mesečno 1500 a ne 3100 a na kraju isto plati... [emoji846]

Pozdrav... Ja se izvinjavam ako je off topic, ali bih da se nadovezem pitanjem. Da li je tacno da ako predjem sa neke druge mreze u MTS, moram da cekam 6 meseci da bi mi odobrili uzimanje uredjaja? Kao da se uvere da cu redovno placati ili sta vec. Ako je to tako, stvarno je lose....

Ne, naravno da nije tacno. Ja sam bas danas isao do MTS-a da ih pitam da li mogu kod njih da imam i postpejd paket (uz koji bih uzeo i telefon) mimo Box 3 paketa koji takodje koristim. Kaze, naravno da mozete, ukoliko vam je kod operatera koga trenutno koristite istekao ugovor.

Poslednja izmena:
"druze" poenta je da placam trenutni paket 1500 i nije mi zinulo dupe da ustedim 500 rsd, dovoljno mi je da nastavim da placam paket 1500 i gledam sta za tu pretplatu mogu da uzmem od telefona za normalne pare preko.
To sto taj paket daju za 500 rsd manje bez telefona mene ne zanima jer ne planiram da ga uzmem bez telefona. Je l to toliko teško skontati.

iz prve ruke da ti kazem - nisi u pravu ;)

Brate 10 strana cena u mts?!?!?!?!?

Poslednja izmena:
Pitanje koliko su ovi testovi relevantni, pre svega zbog stanja u kojem se nalaze baterije na starim uređajima i koliko su korišćeni.

To je i meni palo na pamet.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Pitanje koliko su ovi testovi relevantni, pre svega zbog stanja u kojem se nalaze baterije na starim uređajima i koliko su korišćeni.
Ovaj prvi test je ok, jer je pre merenja autonomije prikazan i health baterija u telefonima. Sve su 100% osim sedmice (98%), 6s (89%) i SE (91%).

Ovaj telefon je bila kupovina od XR samo ako nekome treba manji telefon.
Xr se moze uzeti nov za 500e, ipak je veci ekran i veca baterija poprilicno sto je i ovaj prvi test pokazao.

Pa poenta se je upravo u malim dimenzijama zar ne [emoji847][emoji6]

Dzabe male dimenzije,ako ulazi u cenovni rang sa x serijom...pa naravno da cu ici na veci model (sa jacom baterijom)

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Brate 10 strana cena u mts?!?!?!?!?

Na 7:51 odnosno na cetvrtom satu, XR i 11-ka su na dignutom osvetljenju, na nekih bar 75%, znaci da bi tu bila jos veca razlika i jos vise bi izdrzali. Ne znam sto nije svima proveravao osvetljenje, ali ovde mi smrdi nesto.

Slazem se... nisam obracao paznju na brightness... moguce da je auto odtao na on

Mora da odradi phone buff battery test.. Oni lepo stave identično osvetljenje i zvuk sve lepo izmere i mere

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Pa poenta se je upravo u malim dimenzijama zar ne [emoji847][emoji6]

Vidiš, druže, ja rezonujem isto kao i ti. Međutim, gledam kako se ljudi prepucavaju, a ne shvataju suštinu, a to je da je Apple ponudio kompaktan telefon, veoma, veoma pristojnih karakteristika. Podvlačim, kompaktan telefon.
Nažalost, nijedan proizvođač ne nudi više telefon tih dimenzija. Ne radi se tu više ni o novcu, ja npr mogu sebi da priuštim bilo koji telefon, ali ne želim telefon koji ne mogu udobno da koristim jednom rukom i tačka. Ko hoće da kupi lopatu od 6,5+“ ima milion alternativa, ali je trenutno, na planeti Zemlji , samo iPhone SE (2020) telefon kompaktnih dimenzija. Govorim o aktuelnim modelima.
Po meni, ovde fokus treba da je na dimenzijama telefona, a ne na ceni. Kome je cena primarna, a želi da ima dobar telefon za cenu manju od cene SE 2020, opet ima onoliko alternativa, doduše u Android svetu.

@vesko sve stoji osim ovog dela za alternativu, čast ovom a13 (od kojeg izgleda više štete nego koristi kada se iole optereti). Sony xz2 compact je tu u rangu po meni a nema ništa bog zna lošije (ako voliš android)!

Lično sam se nadao ipx da će da smanje i prodaju kao se ali eto...čeka se ovaj novi 5.4

Ja sam bas danas pogledao taj Sony jer je pominjan ovde, ali on je izasao pre 2 godine i pitanje je zapravo ako ga sada kupim kakva ce mu podrska biti za 2-3 godine. A kosta isto koliko i ovaj SE (bar po cenama koje sam ja video).

Jedini drugi kompaktan model a da nije iphone koji ima logike razmatrati je s10e.

@Proday
Ja i imam Sony XZ2 Compact. :)
Nadam se da će da ga zameni iPhone 12 5,4". Hteo sam da kupim SE, ali mi je imperativ dual-sim. Računam da će do jeseni, kad bude izašao 5,4", MTS da uvede eSIM.

Poslednja izmena:
Pa i SE ima dual sim

Jedini drugi kompaktan model a da nije iphone koji ima logike razmatrati je s10e.
S10e je sve samo ne kompakt. Jeste od "manjih" telefona ali i dalje je to komplikovano za udobno korišćenje jednom rukom (nisam ni ja znao dok nisak kupio xz2c) [emoji6]
@Proday
Ja i imam Sony XZ2 Compact. :)
Nadam se da će da ga zameni iPhone 12 5,4". Hteo sam da kupim SE, ali mi je imperativ dual-sim. Računam da će do jeseni, kad bude izašao 5,4", MTS da uvede eSIM.
Novi se ima eSim čini mi se!

Edit preteče me kolega @mikenziyu

Nazad
Vrh Dno