coldman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2008
- Poena
- 330
Telefon mozda ima neku mikro ogrebotinu, ja ih licno nisam spazio, zato i stavljam da je u stanju 9.99/10. Nosen uvek u masci i imao je na sebi hidrogel foliju. Star je ~3.5 godine od cega se poslednjih 10 meseci ne koristi uopste vec stoji kao rezerva (koriscen kao sluzbeni za mail-ove, poruke i pozive). Zdravlje baterije je na 80% i uglavnom je i punjen do 80% radi duzeg zdravlja same baterije. iCloud je slobodan. True tone radi kao i sve ostalo. Crne je boje, sim free je (dakle za sve mreze). Ako pronadjem njegovu originalnu kutiju, ide i ona uz njega ako ne uspem ide samo kablic za punjenje (originalni, ne Kineske kopije). Oko punjaca se mozemo eventualno dogovoriti jer imam za njega GaN 20W koji bih eventualno prodao uz njega za neku ok sumu. Resetovan je na fabricka podesavanja.
Uz telefon dajem 1 ili 2 futrole, imacete nesto za prelazni period (bar dok ne nadjete sta vama odgovara) kao i hidrogel zastitnu foliju koja tek treba da se postavi.
Licno preuzimanje moguce na Novom Beogradu kod Arene/Merkatora. Moguce i slanje uz uplatu dela sume ili pune sume unapred.
Za sva dodatna pitanja slobodno mi se obratite u PM i odgovoricu cim budem bio u mogucnosti.
centa : 70EUR
Uz telefon dajem 1 ili 2 futrole, imacete nesto za prelazni period (bar dok ne nadjete sta vama odgovara) kao i hidrogel zastitnu foliju koja tek treba da se postavi.
Licno preuzimanje moguce na Novom Beogradu kod Arene/Merkatora. Moguce i slanje uz uplatu dela sume ili pune sume unapred.
Za sva dodatna pitanja slobodno mi se obratite u PM i odgovoricu cim budem bio u mogucnosti.
centa : 70EUR