Šta je novo?

iPhone - FAQ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledaj moje iskustvo od pre stranu-dve. Identično je!

Skinuo BootNeuter, fleshovao 4.6. Medjutim baterija je trajala uzasno kratko pa sam flesovao nazad 3.9. I sad sljaka odlicno, duze mi traje baterija nego pre ovog duplog flesovanja.

koju verziju fw si imao out of the box ?

meni sa fw 1.1.4 otb bas primetno duze traje baterija posle flesovanja na 4.6 (BootNeuter), isto oko 3 dana, ranije sa 3.9 (ziphone) jedva 1,5.

nesto ne mislim da bih nesto dobio da ga sad vratim na 3.9

Moja iskustva su identicna fischer-ovim.

koju verziju fw si imao out of the box ?

meni sa fw 1.1.4 otb bas primetno duze traje baterija posle flesovanja na 4.6 (BootNeuter), isto oko 3 dana, ranije sa 3.9 (ziphone) jedva 1,5.

nesto ne mislim da bih nesto dobio da ga sad vratim na 3.9

Fabricki nemam pojma, pretpostavljam da je bila 4.6. Unlockovan je bio ZiPhonom koji je uradio downgrade na 3.9 i baterija je trajala relativno kratko.

??? ...cek, cek, sad ste poceli da me zbunjujete ???

Koji bl je bolji 3.9 ili 4.6???

Probaj sam pa ces znati :) ocito da nema pravila.

NEW YORK - AT&T Inc. will sell the new version of the iPhone without a service contract for $400 more than the price with a two-year plan, a break from the rules set when Apple Inc.'s popular touch-screen gadget debuted last year. ADVERTISEMENT

Two new models of iPhones go on sale July 11 for $199 and $299, depending on the amount of memory, with two-year AT&T contracts. The contract-free versions will cost $599 and $699 and will be sold sometime "in the future," AT&T said.

Izvor: http://news.yahoo.com/s/ap/20080701/ap_on_hi_te/tec_at_t_iphone;_ylt=ArEmsqafnKnfje5rg95HYfIjtBAF

2.0 upgrade is coming

Apple will release the 2.0 firmware upgrader soon. Obviously, do not upgrade until a solution for unlocking and activating this firmware is available. So hit cancel, and "do not notifiy me again" when iTunes prompts you to upgrade.

Jel ima neko uputstvo?

Poslednja izmena:
Jeli probao neko za win usere tutorial?

Zna li neko kako da nateram iPhone da glasnije zvoni?

Jeli probao neko za win usere tutorial?

U principu bi trebalo da radi. :D Ako imaš već pwn na 1.1.4, onda je mnogo lakše, npr. nije potrebno da se ponovo pwn-uje baseband, dovoljno je uraditi restore iz win-a u iTunes-u sa već generisanim custom 2.0 firmware-om.

Probacu win tutorial :)

Poslednja izmena:
Slaba vajda bez Installera ;(

Jel neophodno da odradim winpwn ako sam sa 1.1.4 ziphone-om otkljucao telefon i nakon njega preko Bootneuter-a ubacio i neuterovao BL na 4.6?

Samo uraditi po uputstvu i radi sve kako treba. Jedino je problem
sto nema installera.

:alo: Izašao je i PWNAGE 2.0.1!

Evo još jednog linka za pwn na Win-u: Link

Vesti što se tiče instalera 4.0 Link, stare aplikacije nisu kompatabilne sa novim firmware-om, a neki developer-i su već prešli na SDK...

Proradio mi je ssh, instaliran preko cydie, postoji i način kako da se preko treminala isključi, da ne guta bateriju...:type:

Kako podesiti edge u software 2.0 ?

Upravo sam odradio windows upgrade na 2.0 verziju i samo da kazem da ukoliko je telefon neuter-ovan ranije nije neophodno winpwn-ovati ga tako da se krece tek od 4. koraka i ustedi se dosta vremena.

Settings > General > Network > Celluar Data Network > Imaš setovanja za APN na sajtovima mobilnih operatera.

Mada, sam ostavio prazno polje za pass, da mogu da koristim edge po potrebi...

Ovaj zadnja opcija ne postoji. Imam samo data roaming, vpn, wi-fi.

Prva opcija u tom meniju je Cellular Data Network, ne znam zasto je ti nemas.

Koja ti je tacna verzija firmware-a ? Settings/General/About/Version? Finalna je 5A347, da nisi skinuo neku betu?

2.0 (5a347)

Evo rjesenja problema za one koji imaju software 2.0 a nemaju podesavanja za edge. Jer podesavanja izgleda nemaju na onim sim karticama od operatora koji prodaju telefone, kao sto je bio moj slucaj (t-mobile), jer kada se ubaci kartica neka druga kartica, (mtel) podesavanja su tu.
Rjesenje je: http://www.unlockit.co.nz/ - ovu adresu otvorite preko iphone-a zatim izaberite custom apn i tu unesite podatke. Testirano, radi!

ja sam moj blokirao da idem na 3g,edge i ostalo preko provajdera.
Evo uzeo sam novi iPhone 3G samo za voice plan 40$ mesecno sto je ok imam svoj wireless a i ima ga svuda po Kanadi. Prvo sto mi se ne svidja je ovaj glupavi iTunes sinhronizacija i tako dalje zali boze programa.Imam par pitanja.
Da li postoji neki drugi program sa kojim bih mogao da prebacujem data umesto itunes-a? napomena da ovaj iphone je 2.0 i nije otkljucan znaci default.
2.Da li mogu da stanu ringtones duze od 30sek?
3.Da li mogu samo da prebacim MP3 na iphone i da radi a ne i da konvertujem?
Imam mnogo stvari sto zameram ali je sve u svemu ok svidja mi se a jos vise ce kad izadje unlock.

1. Ne
2. Ne
3. Sta konvertujes? Sinhronizujes sa iTunes-om sav MP3 i on radi (ako mislis da pustas muziku).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno