Šta je novo?

iPhone Autorizovani Servis - Srbija

Imam se sa 100% bh pokrenem safari ode 4% 🤣 opusti se
 
@mikenziyu Zamenjena je baterija kod vas u iStyle pre nepuna 2 meseca... Već je na 97% battery health. U pitanju je iPhone 6s. Puni se iskljucivo originalnim kablom i punjacem. Vidim na netu da to nije redak slucaj da za tako kratko vreme padne battery health, al' rekoh da proverim i iz prve ruke posto mi deluje da je to malo previse brzo. U isto vreme, tj. tacno 2 meseca na iPhone13Mini je i dalje 100%.
To je super. Meni je "nov" xs iz govornice za 2 meseca pao sa 100 na 84%. Bilo je hoću-neću da im vratim fon par dana posle kupovine ali su oni po malo izbegavali da se jave na telefon. Jer se u to vreme gasio kad padne ispod 20%. Na 3utool je sve ok, telefon nije otvaran tj nije kao menjano ništa. Dal je to tačno nemam pojma jer se ne razumem u bidženje iPhone-a. Jedino što sam primetila na suncu je da u staklu zadnje kamere ima malo prašine. Ne znam da li je se zavukla slučajno ili ne al ne smeta pri slikanju. Međutim vremenom je prestao da se gasi. Jedino me nervira što noću gubi od 10 do 30% ako nije na punjaču, znači samo noću kad je u stanju mirovanja, dok se koristi radi ok. Nadam se samo da će jednog dana, kad ova baterija fino crkne do kraja da nova reši taj problem. Da neko od mojih sutra može da nasledi normalan telefon.
 
Moze biti vrlo lako da je pomocu tool-a namesten bh kao i br ciklusa…. Cim ti je prasina usla u kameru 99% da je tel otvaran
 
Ko mi je kriv kad nisam htela da kupim nov neotvoren uređaj. Htela sam prvo da probam ios da ne bude kukanja kasnije. I eto mi ga sad.
 
I za pocetak ocisti prasinu negde… moze uci u sama stakla kamere te je posle zamena najjeftinija solucija 🤣 desava se svi grese… nisi ni prva ni poslednja .
 
Može li na xs da se menja staklo ekrana?
Radi normalno ekran samo je puklo staklo preko prednje kamere i raširila se pukotina svuda. Inače puklo je staklo od krevet. Preko maske i zaštitnog stakla. Zaštitnom nije ništa.
 
Menja se ceo displej u ovlašćenom.
 
Neki servisi rade i reparaciju ekrana, tj menjaju samo staklo...
 
I kostanko ekran znas zasto? Polome ti tvoj ekran prilikom odvajanja od stakla i inda ti daju drugi(drugaru su tako zbog jednog naprsnuca zamenili ceo ekran i dobolio je poruku) i nakon azuriranja odtao je i bez fid :) mada to je danak pada.
 
Neka ga ovako do leta a onda ću da ga dam i doplatim za drugi, nov uređaj, pa nek mu posle rade šta hoće i preprodaju kao novog...kao što su meni uvalili. Najsigurnije mi.
 
Pozdrav kolege forumaši,
hteo bih da kupim 11 pro, ne radi mu Face ID, a True Tone radi, da li to znači da je telefon otvaran, tj da je menjan ekran?

Takođe, zanima me da li je moguće popraviti Face ID i ako jeste, koja je cena?
 
Uskoro ce moci u svim ovlascenim servisima da se menja samo FID inace moze da radi TT, a da ne radi FID moze biti da je sam DOT ostecen od vode ili pada (to su uzrocnici u 99% slucaja) a ekran i da je zamenjen reprogramiran je SN te TT radi bez problema :) kao i FID u koliko nije ostecen.. jedino sto izbaci gresku da je ekran menjan :)
 
Uskoro ce moci u svim ovlascenim servisima da se menja samo FID inace moze da radi TT, a da ne radi FID moze biti da je sam DOT ostecen od vode ili pada (to su uzrocnici u 99% slucaja) a ekran i da je zamenjen reprogramiran je SN te TT radi bez problema :) kao i FID u koliko nije ostecen.. jedino sto izbaci gresku da je ekran menjan :)
Ovaj nema grešku da je ekran menjan.
Da li onda kupiti taj telefon, deluje da je u mint stanju, 256gb memorije, razlika u odnosu na takav isti, ispravan je skoro 150€.
 
gde si nasao tel? Mozda je poliran ekran usla voda i cao…
 
Ne bih preporucio kupovanje telefona kome je ekran menjan u kakvom god da je stanju. Drugar je na svom menjao ekran, dao 200eur, posle par meseci poceo da brljavi, ne reaguje lepo u svakom delu na dodir pa mora 10x da pritiska da bi otvorio app, ma uzas.

Tih 150eur manje ce ti izaci na nos kad tad. Cak bih pre uzeo telefon kome je napukao nebitni deo ekrana, a da nije menjan.
 
  • Like
Reagovanja: rix
Ja sam se jednom opekao i nikada vise, bolje skupiti pare i kupiti telefon sa garancijom na kome je sve ispravno Od iosa 15.2 pise da li nesto menjano.
 
preporuka 3utools mada ni on nije siguran ko zna da preprogramira ekran radi face id i true tone ali je ok osnova za proveru jer je nesto cackano.
ima na yt kakvim alatima je cak i to moguce.
 
Skršila sam ekran danas skroz. Ne reaguje na dodir uopšte. Uz to mi je aktiviran two-factor authentication zbog kog ne mogu da se prijavim na iCloud i itunes na kompu. Hoće li on meni tražiti opet taj kod ako uzmem drugi fon i pokušam da se ulogujem na njega preko ovog mog naloga? Da znam da ne pozajmljujem od prijatelja stari iphone ako ne mogu da se ulogujem više sa ovim mojim nalogom nigde.
 
Kod za TFA nije potreban za gašenje Find My zaštite. Odeš na računaru na iCloud.com, unese Apple id Mail i šifru i na sredini se pojavi polje da unese kod, a dole levo videćeš find my ikonicu, klikneš, odabereš telefon i klikneš na 'remove from actcont'.
 
Pozdrav drustvo, treba mi vas savet. Telefon je uzet kod naseg operatera u pitanju je 12 pro max. Je l sa Eplovom garancijom mogu na servis u iStyle ?
 
predlozena mi je zamena obe slusalice ap pro, kazu da su porucene nove jer sam prihvatio. je l su porucene iz amerike, nekog centra u srbiji, da l da im se nadam u aprilu, maju?

je l preuzimanje novih ima veze sa radnim vremenom servisa ili radnje, jer je razlicito sad oko praznika
 
iStyle Servis?
 
Nazad
Vrh Dno