Ja koristio tvoj "tutorial" i na zvucniku u slusalici i na donjem zvucniku od XS, progledao sam nakon tretmana cetkicom + alkoholom. Razlika je bukvalno nebo i zemlja, iako mi slusalica i dalje ne deluje skroz cisto.Ako si iz bg mozemo se naci ocisticu ti samo ponesi cetkicu i alc🤪
Nikako jos 100e doplatis imas xs ili xrZdravo narode, zanima me vase misljenje, imam ponudu za iPhone 8 256gb za 170 evra, isplati li se?
Kupi ako ti je ok, baterija gura lagano još godinu.Zdravo narode, zanima me vase misljenje, imam ponudu za iPhone 8 256gb za 170 evra, isplati li se?
Nemoj da uporedjujes bateriju na iphone 8 i iphone 12 pro...Stvarno ne razumem šta pišete. Sve je to relativno, može da vredi 200, a ne mora ni 100e.
Sve zavisi od stanja. Ako je prvi vlasnik, pretpostavljam da je ful pak i ako se domaćinski ophodio prema telefonu i maksimalno ga očuvao, naravno da vredi. To je odličan telefon, koji će raditi bez problema nekoliko godina, plus ima 256GB, tako da će biti miran i što se memorije tiče. ***, nije 64GB. Koliko vredi originalni punjač, slušalice…? Pa samo prazna kutija se prodaje za skoro 10e. Za 150e teško je naći samo telefon i kabal, a da ne pitate za poreklo, koliko vlasnika je promenio i slično… Nije isto.
Dakle, taj telefon (ako je u odličnom stanju) i za 170e je bolji od bilo kog drugog novog u toj cenovnoj klasi, pa i većoj.
Što se baterije tiče, bez brige. Meni je BH na 12pro skoro toliko pao za godinu dana, a drži isto kao i prvog dana.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari