Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Tenutno najjeftinija baterija u Promobi, 3000 rsd. Od skoro su i oni ovlasceni.

Probaj na nekoj drugoj mrezi brzinu da vidimo da li je do telefona ili do rutera. Ovako moze biti i jedno i drugo a vec si probao poprilicno stvari.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ево и на другој мрежи, слабији резултат је са моје седмице, бољи са Самсунга с10.
adeae55071d96e07c4b1c7b9f6583b42.png
d504d9ce7f638483e0d0bb350ff43673.png

Azuriraj se na 13.3

ne znam sta je to kod mene izvlaci max ali na 5G ...

Буквално сам урадио све чега сам могао да се сетим око тог wifi-ja, још ми је само остало враћање на фабричка подешавања, али ми је то баш последња опција...

Jesi li ikada radio restore na njemu?

Probaj unesto brisanja svega restore ali ja bih nasao 5G ruter i testirao prvo to...

+1

Zaista sjajan osećaj u ruci i radi odlično, da je 5" ekran bio bi još bolji,
ja sam ga zamenio zbog loše baterije i nedostatka notification light.
+ 1000
Da ima led notifikacije i maaalo veći ekran ( tipa 5,5) bio bi looodilo. Ekran je meni lično mali- ne vidim da čitam .

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Pa imas plus model :-D 5.5

Sad je gotovo , vratio sqm sw na android . A 7+ ooet nema notifikacije . Kad vidim crn ekran a kad otključam iphone on vrišti od obaveštenja - nije mi bilo dobro . Jel to sad nekako rešeno ?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Nema nosta osim led ligh-a koji postoji od ip4 ali to je keni velika glupost jer sljasti...

Ako uradim jailbrake bese onda nema gubitka garancije? Davno sam radio na 3G pa se ne secam 🙂. Jel na 13.3 radi jailbrake kako treba? Moze onda i Cydia?

Radi potreban ti je macos... ili ja ne znam jesu li izbacili neke alternative... sve u svemu ne gubis nista ...

O dođavola 🙁. Ranije sam to radio preko Windows-a, mislim da se zvao ShowWhite? Možda sam i lupio. Malo mi se budži iPhone koliko god je to moguće 😀

Instaliraj macos na neki hard mojave se instalira ko od sale... uradi jb pa posle kad zatreba taj hard iskoristi za to

Ide onda sada na Hyper-V ili neki VMWare 🙂. Hvala guru igor88 🙂.

Nista posebno, samo bih da istrazim sam OS koliko god je to moguce 🙂. Verujem da nema mnogo toga za budzenje ali znatizelja me ubi 🙂. Sygic sam kupio legalno, jos neke stvari cu da kupim sto imam na Androidu i tako.

Ja nisam uspeo preko vmasine da ga jailbreakujem 🙂 ali probaj 😛 mozda se snadjes sa usb driverima :-D

Here je po mom misljenju sada najbolji za ceo svet kolektivno :-D

Poslednja izmena:
Sygic je bio na nekoj akciji, pa sam cini mi se platio 10 evra lifetime, sto je bas bas povoljno. Najvise mi fale theme i fontovi, ali to ne verujem da cu dobiti ni jailbrake-om.

Znam sve to ali mi je nekako previše bezličan, sve je monotono, ali da radi kao sat, vala radi.

Moze da se menja tema opusteno ja sam promenio svoju :-D i dalje se koristi winterboard

Pa ja koristim transmac , imas naci verziju na netu bilo koju, skines hackintosh sa njihovog sajta , iskljucis u biosu virtuelizaciju i safeboot, f10 boot from usb i dalje samo cekas da ti izbaci startupscreen , napravis particiju u disk managementu, i instaliras na istu ... to je to otpilike pola h posla zavisi od masine koju imas... moze i brze ali ja sam na hard isntalirao 🙂

Koliko je osmica bolja u odnosu na 7?
Plus obe varijante.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Za sad jako malo...

Nazad
Vrh Dno