Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Ja ti kazem djilkosh ukljuci da sacuva i original fotku posto fotka identican kadar sa identicnim podesavanjima pa ces videti da razlika postoji...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ipak je ugao malo drugačiji, prešao si pešački prelaz pa su i rezultati različiti :d
Haha :D Ma ovo je bila cista opservacija, gledam posto sam prvo fotkao bez HDR-a, video kako je ispala, rekoh da vidim kako bi sa HDR-om, kad ono kao da ga nema.
Ja ti kazem djilkosh ukljuci da sacuva i original fotku posto fotka identican kadar sa identicnim podesavanjima pa ces videti da razlika postoji...

Uradio sam to, pa cu videti u narednim danima kad budem fotkao :)

Je li istina da ulaz za punjac, taj type-c, kod iphona 7 i 7+, nakon 5000 koriscenja crkne? Dakle da mu je garantni rok oko 5000. Ako je istina sta nakon toga, jel se menja i stavlja novi ili telefon baca ?

Nema iphone type c. A za ovo drugo prvi put cujem i verovatno nije tacno. Ako crkne verovatno se menja samo lightning port, ako ga nisu "zavarili" za maticnu, ali to ce ti bolje reci neki korisnik iphone-a.

ne znam kako se zove, da li je type-c ili nesto drugo.. U pitanju je ulaz zaslusalice i punjac.. Na to mislim.. Gledam review za iphone 7 i kaze da crkava nakon 5000 koriscenja...

Bas me zanima ko ga je upotrebio 5000 puta za par meseci koliko postoji telefon.

Sent from my 6S using Tapatalk

Pa ako se puni jednom dnevno, to mu dodje nešto preko13 godina :)

Ma gde li nadju samo ove glupe informacije?!

Ovo je mnogo smesno.....ustvari tuzno

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

Meni nije jasno kako neko uopste poveruje u ovako nesto... Jos kaze usb type c, a iPhone koristi lighting port...

Ocigledno vam niko nije objasnio par stvari pa evo da vam saopstim na kulturan nacin.
Veoma ste sebicni, plitkoumni i kratkovidi. Ne vidim problem zasto je neko pitao da li postoji kvar za uredjaj za koji se razmislja. Da li biste vii kupili, recimo auto, ako znate da ce vam menjac crkavati na svakih 50 000 kilometara ?

@el_patron Ja sam pitao da li je istina, a ne da je istina. Tako da nisam poverovao vec dosao da pitam ljude koji su upuceniji od mene. A sobzirom da sam upotrebio type-c govori da sam upravu sto trazim misljenje, jer nisam neko ko koristi apple proizvode, vec razmisljam na prelazak. Sto dovodi do sledeceg
@drdekzar tuzno je kad neko pita ne sto sto ne zna, a zeli da cuje istinu, a osobe to smatraju tuznim. Toliko o tvojoj toleranciji... ma tuzno
@zorance na internetu ima raznih testova. Pa opet je bolje proveriti na forumu gde je sansa da neko prati desavanja.. Zar ne ? Ili smatras da treba cutati, izbegavati pitanja i diskusije?
@ axel-junior Da li ga je neko upotrebio ili ne, za par meseci nije ni vazno. Zelim da uzmem telefon koji ce me sluziti 4-5 godina.. A ako ga punim jednom dnevno, muziku 2-3 puta, i ako treba nesto da prebacim na komp, dodjes od racunice 5 puta dnevno. To znaci da ce crknuti za manje od 3 godine.. Pa otuda i moje pitanje. Slazes li se da ima logike?

p.s. budite civilizovani i odgovorite kulturno. Ako vam smetaju ovakva pitanja, prosto ih zaobidjite. Verovatno ima neko vise morala, strpljenja i pameti od vas da odgovori (sa pitanjem zasto pitam ili ne). Uostalom znam brdo stvari gde bi vi bili tutuci, a vasa pitanja u tim oblastima retardirana (ukoliko idem vasom logikom)

Poslednja izmena:
Ti si novi kralj... Upravo dobijaš krunu

"A ako ga punim jednom dnevno, muziku 2-3 puta, i ako treba nesto da prebacim na komp, dodjes od racunice 5 puta dnevno"

Mislim da je ta cifra fabrički izračunata ,to jest neka prosečna vrednost. To oni testiraju u fabrici sa mašinom koja 1000 puta na dan ubaci kabal i izbaci i to je to. Ta info je nebitna.

Edit:
Vidim sada da hoćeš 5god da koristiš mob.. ne brini se puće ti nešto drugo za to vreme a ne lightning ulaz :)

Inače za to što pitaš je u jednom klipu pričao onaj Jerry na youtube. Poslusaj njega

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Difermo onaj ko se razmislja o nekom uredjaju verujem da bar zna koji port uredjaj ima. Drugo,ako uzimas danas mobilni telefon da te sluzi 5 godina,u startu si se zaje*ao.

@maki22 Je li to kompliment :) ?

@fkloznica Da mislim da sam cuo na tom testiranju... A sta drugo moze da pukne za to vreme ?

@axel-junior Pa vidis da se raspitujem :).. Mislio sam da l.bolt koriste samo na laptopovima.. A zbog cega bi se zeznuo ako bi koristio telefon 4-5 godina?
Ja niti igram igrice niti sam zahtevan korisnik. bitno mi je da ima dobru kameru, izdrzljivu bateriju i da nema falinki. Pa zato i pitah.. Uzeo bih s7 ali mi se ne svidja sto je od stakla i sto toliko lako moze da pukne.
*** znam da svaki telefon ima neke mane,, ali bas da moram da ga popravljam cesto ili da mi bude u ne kakvom kavezu radi zastite je preterivanje

Za pet godina koriscenja iPhone-a, nikad nije otisao kabl ili ulaz.
Da li su original mnogo kvaliteta od mnogih MFI sertifikovanih, jesu.
Kupis Anker kabl (koji je jos jeftiniji od originalnog Apple kabla) od dva metra i drzace ti dok god postoji lightning port :D

Kablovi su se cesce ostecivali pre pojave lightning porta a broj od 5 ili ne znam koliko "punjenja" ili "koriscenja" je nesto sto je potpuno beskorisna informacija posto mozes da ga sredis i za 150 punjenja a ne moras ni nakon 10000.
Ako i veryje neko u taj broj, opet je nebitno posto mu dodje normalno da moze covek sebi da priusti jedan kabl na pet godina.

To je jedina stvar o kojoj ne trebas da razmisljas kad kupujes ovakav tip telefona (ne mislim konkretno na Apple nego na sve proizvodjace skupljih smart telefona).

Poslednja izmena:
@Difermo na laptopovima koriste Thunderbolt,a na telefonima od 5 nadalje koriste Lightning.

Jel sam se ja istripovao ili iPhone 7 Plus od 32 i 128GB kostaju isto uz Super Plus paket? Evo sad bas gledam, oba kostaju 1din i mesecna naknada je 7000din

Poslednja izmena:
Znaci nema brige oko ulaza.. :)

Moraš da vidiš šta ti je bitno, imaš i moj review, pa pročitaj, vidi šta i kako. Neko ne može da predje preko nekih stvari, neko predje. Ja čekam update da vidim sta ce da urade sa kamerom, ako ništa ne uspe mogu da ga pakujem [emoji4]

Moraš da vidiš šta ti je bitno, imaš i moj review, pa pročitaj, vidi šta i kako. Neko ne može da predje preko nekih stvari, neko predje. Ja čekam update da vidim sta ce da urade sa kamerom, ako ništa ne uspe mogu da ga pakujem [emoji4]

A sta je sa kamerom? Daj link za review da procitam...
Meni je prvenstveno pouzdanost, kvalitet izrade, kamera, baterija..

Nazad
Vrh Dno