Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Posle price sa par ljudi sa MacRumors-a koji su malo iskusniji, mozda imam problem sa baterijom. Neki kazu da su menjali po par puta telefon dok nisu dobili rezultate kakve treba da dobiju.

Ovo je jedan od rezultata i totalni je SF za mene

IMG_0336.PNG

Morao bih videti sa Mikenzijem kako i sta da se odrade testovi baterije i koliko traju, pa ako je stvarno tako, da uzmem novi telefon.

Sta je konkretno tu problem? Usage 10 hours?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brate, to jeste SF, iPhone a usage kao dumbphone.

Usage je i kada slusas muziku dok ti je ekran ugasen, a isto tako mislim da i silent push notify u kombinaciji sa background taskom se broje u usage... To sa silent push notif je cesto radio viber... Djilkosh imas satic gore kod usage - klikni ga da vidis sta se desava sa aplikacijama.

Ma nije ovo moj ss, vidiš da je mreža O2 UK [emoji4]

Nego mi govori da je imao 2 zamene telefona koji su imali tako 5-6 sati usage i 22-24h standby. Kad sam ja okačio ss on je rekao auu pa kao loše je to i počeo par ss-a da kači i sve je to oko 45-50h standby i uvek ima oko 10h usage.

Nemoj se zavaravati da ta malena baterija može da traje 2 dana sa 10h usage neke normalne upotrebe.
Sigurno ne koristite telefone na isti način.
Možda otpada kući na wi fi i minimum brightness :D

Sent from my Redmi Note 3

A *** dosta njih kači meni neverovatne rezultate i kažu da su menjali telefone koji imaju usage kao moj. 50 sati upaljen telefon i 10 sati usage je gledajući neverovatno ma kako god koristio. Ja i da smanjim osvetljenje imao bih 10 sati usage na 24h.

Meni je standby time dobar 1-2 preko noći, ali nemam punjenja usage, jer je isključen background app refresh, tako da je moj usage blizu da pokazuje vreme koliko je korišćen telefon. [emoji4]

Ako ti nije problem obrisi Viber na 24h i videces sta je onda baterija :D

iPhone 7

Verovatno ne bih sa devojkom pričao jedno 10-ak dana dok se ne odljuti, ali eto taman da vidim kako utiče viber na bateriju [emoji23]

d934c9c029c05aca4ea2e0e60169bd36.jpg

Inače pre neki dan sam uradio backup tj počeo je, ali nije odradio, rekoh odradice, i dalje je zakucan i ne mrda... Sad sam reinstalirao i dalje stoji i ne pomera se... Znači bez ikakvog podešavanja...

Poslednja izmena:
Nije isto porediti usage 10h muzike i 10h telefoniranja. Ja bih eto bas voleo da imam 50h standvy, al pred spavanje je baterija izmedju 20-30% tako da ga punim svakog dana. A iskreno ne znam sto se ipterecujes i razmisljas o tome, da ne kazem, ne znam sto robujes telefonu...

Razumem ja za punjenje usage-a, ali opet nemoguće da svi stranci sede u kući na wifi i slušaju muziku i sve to na minimalnom osvetljenju. Što bi lagali da su menjali telefone? Mislim znaš nema mi neke logike.

Meni baterija izdrži moj radni dan, ali ako može bolje, why not? [emoji4]

E moj druže da može. Sve drugarice joj koriste viber i ništa više. Neće da instalira ništa na telefon. Instagram i viber. To je to.

Ja sam tako i oneplus kupio gledajući 10h sot ovde na temi pa sam bio srećan kad nategnem 6h :)
Ako ti je 5-6 h usage a kažeš da toliko otprilike i koristiš telefon ja bih pevao.
Ipak je to baterija od ~1700 mah ako se ne varam :)

Sent from my Redmi Note 3

Djilkoshe, pa zar ovakav nivo neznanja od tebe da vidim? :D
Kakav bre usage od 10h sa normalnom upotrebom. Nema 'leba od toga.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Uverljivo mi deluju, nije da su Indijci, a imaju i pozamasan "experience" na MR-u.

Eh da mi je BBS tu :d

Ma pusti bre to, nema veze sa zivotom. Jedino, kao sto rekose, minimum osvetljenje, jak wifi i najlaksa moguca upotreba.
Uzivaj u telefonu i ne opterecuj se, ne kupujes baterije na trafici. :D
Pa instaliraj ga pa vidi. [emoji14]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Rešen problem sa Viber backup-om. Kontaktirao njihov support, brzo se javili i rešili. Problem nije kod njih nego do Apple-a je bio. Zabagovao se iCloud backup non stop je radio u prazno. Sign out - Sign in rešio problem.

Uverljivo mi deluju, nije da su Indijci, a imaju i pozamasan "experience" na MR-u.

Eh da mi je BBS tu :d
Imao sam i ja na ip5s skoro 9h usage na dva dana "koristenja" (da ne kazem stajanja u ormaru)...real life je bio 4,5h usage na 8-9h tj 2-3x punjenje dnevno!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

4-5h usage, realnost, sve preko...

Danas uzeo 7cu, i mogu reci da se vidi upgrade posle 6ce. Ne preterano veliki, ali je fin.

Ekran mi se cini dosta svetliji - jos uvek skidam aplikacije i backup slika, ali za sad sam zadovoljan.

Videcu kakva je baterija za koji dan.

Ma nije ovo moj ss, vidiš da je mreža O2 UK [emoji4]

Nego mi govori da je imao 2 zamene telefona koji su imali tako 5-6 sati usage i 22-24h standby. Kad sam ja okačio ss on je rekao auu pa kao loše je to i počeo par ss-a da kači i sve je to oko 45-50h standby i uvek ima oko 10h usage.

To sve zavisi kako se telefon koristi - stavi airplane mode i slusaj skinutu muziku sa sluskama i sa ugasenim ekranom - nabices sati samo tako a baterija ce jedva da se trosi, ali ipak ce to sve ici u usage...

Jel si siguran? Čini mi se da sam jednom prilikom probao to i da nije zabeležio usage. Nažalost, nije mi tu telefon da proverim ponovo...

4-5h usage, realnost, sve preko...

Meni na 6s otkad je zamenjena baterija bude oko 15-16h standby i 6-7h usage, i to prilično heavy. 4-5 mi je bilo na staroj bateriji za koju se kasnije ispostavilo da je felerična, tako da bi možda trebalo da proveriš

Poslednja izmena:
Pošto se AirPods ipak najviše vezuju uz iPhone 7, ovde ću dodati par reviewa:

[YOUTUBE]DiL7JPShxKU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]wfbTSEhXYEs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]JEAbpsMbyTk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]uayCJxVy7rU[/YOUTUBE]

Twitter-Endru-Kornet-AirPods.jpg

Samo sam cekao kad ce ovo neko da postavi

iPhone 7

Jel si siguran? Čini mi se da sam jednom prilikom probao to i da nije zabeležio usage. Nažalost, nije mi tu telefon da proverim ponovo...

Meni na 6s otkad je zamenjena baterija bude oko 15-16h standby i 6-7h usage, i to prilično heavy. 4-5 mi je bilo na staroj bateriji za koju se kasnije ispostavilo da je felerična, tako da bi možda trebalo da proveriš

Pa mozda, ali nije mi imei na onom spisku. Ne gasim net nikada, pozivi... 4-5h max

Meni je isto tako 17-18 sati i usage 6-7.

Kako se ovo racuna sto Apple izbaci?

MZVSI0o.png

Baterija treba da je bolja, ali nema tu ni blizu sto Apple prica.

Cak ni sa minimalnim osvetljenjem ne bih mogao da budem na netu surfujuci 10-12 sati.

Mislim ako su ljudi menjali i rekli da je stvarno bolja baterija na zamenjenom telefonu...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno