Imao sam i ja na ip5s skoro 9h usage na dva dana "koristenja" (da ne kazem stajanja u ormaru)...real life je bio 4,5h usage na 8-9h tj 2-3x punjenje dnevno!Uverljivo mi deluju, nije da su Indijci, a imaju i pozamasan "experience" na MR-u.
Eh da mi je BBS tu :d
To sve zavisi kako se telefon koristi - stavi airplane mode i slusaj skinutu muziku sa sluskama i sa ugasenim ekranom - nabices sati samo tako a baterija ce jedva da se trosi, ali ipak ce to sve ici u usage...Ma nije ovo moj ss, vidiš da je mreža O2 UK [emoji4]
Nego mi govori da je imao 2 zamene telefona koji su imali tako 5-6 sati usage i 22-24h standby. Kad sam ja okačio ss on je rekao auu pa kao loše je to i počeo par ss-a da kači i sve je to oko 45-50h standby i uvek ima oko 10h usage.
Sent from my iPhone using Tapatalk
4-5h usage, realnost, sve preko...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel si siguran? Čini mi se da sam jednom prilikom probao to i da nije zabeležio usage. Nažalost, nije mi tu telefon da proverim ponovo...
Meni na 6s otkad je zamenjena baterija bude oko 15-16h standby i 6-7h usage, i to prilično heavy. 4-5 mi je bilo na staroj bateriji za koju se kasnije ispostavilo da je felerična, tako da bi možda trebalo da proveriš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari