Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Edit: Obrisao, pa instalirao viber ponovo. Rešilo problem. Videćemo dokle. Nadam se da svakih 3 dana ne moram da brišem i reinstaliram aplikaciju. Treba Apple da ih natera da je srede.
Jel pomoglo i za push notifikacije ili je situacija nepromenjena?

Još jedan "speed test":
[YOUTUBE]o6OlJjnnkCk[/YOUTUBE]

Meni nije jasno. Aplikacije prolaze kroz Apple sistem i regulativu, a tako nešto se dešava. Kako nisam slušao muziku pre update-a, pa da znam da ne update-ujem [emoji19]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni se desilo sa Deezerom 2-3 puta u poslednjih 2 meseca da je zaseckao malo, ali kad ga zakljucavam (a bas dosta sam slusao muziku). Sto se tice vibera, mogu da se kladim da nije native app nego nesto tipa cordova ili sl.

Sam sam to isključio, videću sutra kako se ponaša, mada mi je nelogično, ipak se u mojoj kancelariji nalazi MikroTik.
Ako znas da je mikrotik ispravan ja sam spreman da stavim pare da si time resio problem. Kod jeftinijih rutera se zna desavati dc, ali to uglavnom dc onda sve uredjaje jer si presao broj uredjaja koje moze da izgura, mikrotik bi generalno trebao da bude ok.

Jel pomoglo i za push notifikacije ili je situacija nepromenjena?
Cini mi se da je okej, ali sta znam... Mozda mi se desi opet... Dosta ga koristim, pa ne izadje iz RAM-a.
Meni se desilo sa Deezerom 2-3 puta u poslednjih 2 meseca da je zaseckao malo, ali kad ga zakljucavam (a bas dosta sam slusao muziku). Sto se tice vibera, mogu da se kladim da nije native app nego nesto tipa cordova ili sl.

Ja ovo mogu uvek da reprodukujem. To mi se desava samo sa pojedinim pesmama, ne sa svim, a desava se samo sa Viberom, ni sa jednom drugom aplikacijom. Misterija. Ja bih bas voleo da se nadjemo, pa da vidim da li mozes da i ti reprodukujes, jer ovde ispadam kao hejter, posto vidim niko se ne zali sem mene ili mozda ljudi ne koriste tako kako ja koristim.

Evo ovako. Probao sam da isključim WI-FI assist i da na MikroTiku uključim 24h lease time ali ne vredi. I dalje se posle 15-ak minuta NEkorišćenja telefona diskonektuje sa WIFI-ja.

Hejter si ako si realan. To ti je ovde pravilo,jer i dalje postoje ljudi koji brane Apple kao da su ga oni stvorili.

Ios je poceo sa problemima od ios 7,pa preko najgoreg iosa ikad,ios 8,9ka je meni bila ok,a 10 cemo jos da vidimo. Za sad je u redu.

Nakon izlaska iOS 10 i apdejta Vibera javilo se nekoliko novih problema.
Neposredno posle apdejta, zvuk notifikacije u Viberu bi se promenio u sistemski zvuk, i to se rešavalo restartom telefona.
Takođe, ako Viber poruka stigne u toku slušanja muzike, muzika bi bila pauzirana.

Koliko znam, i jedan i drugi problem su rešeni u međuvremenu...

Cini mi se da je okej, ali sta znam... Mozda mi se desi opet... Dosta ga koristim, pa ne izadje iz RAM-a.
Kao sto rekoh - push notifikacije nemaju veze sa tim - push notifikacija ti stize kroz iOS core, a ne kroz app za koji stize, tako da je nebitno da li je app u RAM-u ili si ga ubio - slobodno testiraj - ubi Viber app pa ces videti da i dalje stizu push notifikacije.

Ja ovo mogu uvek da reprodukujem. To mi se desava samo sa pojedinim pesmama, ne sa svim, a desava se samo sa Viberom, ni sa jednom drugom aplikacijom. Misterija. Ja bih bas voleo da se nadjemo, pa da vidim da li mozes da i ti reprodukujes, jer ovde ispadam kao hejter, posto vidim niko se ne zali sem mene ili mozda ljudi ne koriste tako kako ja koristim.
Ti zaboravljas da ja retko koristim Viber - uglavnom ga koristim za pozive sa inostranstvom ili video call (za ljude koji ne koriste facetime i skype), tako da se meni moze retko desiti taj bug, ali mozes da opises korake pa da isprobam.

Evo ovako. Probao sam da isključim WI-FI assist i da na MikroTiku uključim 24h lease time ali ne vredi. I dalje se posle 15-ak minuta NEkorišćenja telefona diskonektuje sa WIFI-ja.
Ja bih mozda uradio reset network settings(posto mozda pomogne). Koja enkripcija je na MikroTiku? WPA2 AES? Jel' iko sem tebe ima problema?

Hejter si ako si realan. To ti je ovde pravilo,jer i dalje postoje ljudi koji brane Apple kao da su ga oni stvorili.
Isto kao i za pojedine Androide - uvek ce biti takvih ljudi...

Ios je poceo sa problemima od ios 7,pa preko najgoreg iosa ikad,ios 8,9ka je meni bila ok,a 10 cemo jos da vidimo. Za sad je u redu.
Meni je licno iOS 7 bio bolji od iOS 6, 8 sam malo koristio, nije mi bio nesto. 9 mi je bio ok, 10-ka je dobra zbog opcija, ali cini mi se da ima dosta vise bug-ova bar ono sto sam ja iskusio, a i sta su ostali iskusili. Vidim i da app-ovi namenjeni npr. iPhone kada instaliras na iPad na 10 mnogo losije rade nego sto su radili na iOS 9 (znaci pre je sve bilo glatko kod tih app-ova, sada kod skrola kao da je 3 puta manji FPS).

iPhone 7

@n1tr0

Znači ide kroz iOS core. Ako bi isključio i background refresh onda ne bi dolazile, jel?

A zaboravim da ti ne koristiš viber... Inače nema stop and resume na svim pesmama, to samo na nekim što mi je još čudnije.

Inače i ja vidim kad radim scroll, ima stutter. Što mi je nepojmljivo, al ajde sa iOS 10.2 možda sa iOS 10.3 utegnu to i ispoliraju.

Poslednja izmena:
Meni je background app refresh iskljucen komplet i normalno mi sve stize.

@n1tr0

Znači ide kroz iOS core. Ako bi isključio i background refresh onda ne bi dolazile, jel?

A zaboravim da ti ne koristiš viber... Inače nema stop and resume na svim pesmama, to samo na nekim što mi je još čudnije.

Inače i ja vidim kad radim scroll, ima stutter. Što mi je nepojmljivo, al ajde sa iOS 10.2 možda sa iOS 10.3 utegnu to i ispoliraju.

Ne, dolazile bi opet. Background app refresh omogucava viberu da npr u pozadini preuzme sliku koju ti je neko poslao (kada primi push notifikaciju) ili da ucita poruke i sl. Ovo gasis bas u notifikacijama. Dakle - jedini nacini da ti ne stize notifikacija je:
1) ugasene notifikacije za viber u settings
2) viber server je ne posalje (tipa ako podesis tako u app - npr mute conv i onda ih viber serv ne salje apple serveru)

Sto se tice background app refresh viber je jako los primer jer je los app [emoji1]

Sto se tice zaglavljivanja - slazem se, ali to je kao sto sam rekao jer nisu napravili native app...

Ja sam bio ubedjen, da je background app refresh ekvivalent sa android background sync. Sad sam otisao u general i iskljucio background refresh za sve. Mozda mi poboljsa bateriju :)

Imas li viber instaliran i na kompu? Meni nisu poruke stizale uopste na telefon dok nisam izbrisao viber sa kompjutera.

Imao sam ga pre. Mislim da sam ga obrisao. Kad dodjem kući provericu. Mada kada pogledam u podešavanjima vibera nema ga.

iPhone 7 iz drugog ugla

Uvod u pricu

Posle dugo dugo godina koriscenja android sistema, prelazi se na "savrseni" iOS. Kao i svaki prelazak u bilo kojoj sferi zivota, tesko je. Potrebno je navici se na novo okruzenje. Prolazeci kroz sve faze android sistema od njegovih samih pocetaka (Donut 1.6) preko Kit Kat-a, pa sve do Marshmallow-a, video sam napredak. Iako je na pocetku Android bio ne tako savrsen u odnosu na iOS, svake godine je sazrevao. Na 5.1 verziji je poceo da se oseti onaj smooth osecaj i kao neko ko je od skoro samog pocetka tu, osecas zadovoljstvo i vidis da je bilo napretka. iOS za to vreme je nadogradjivao neke druge stvare koje su bile neophodne za dalji ugodjaj i za vece domete od point and shoot kod kamere, sharing files i mnogo drugih stvari.

4" je stvarno premalo za neki ugodjaj, neko ce se sloziti, neko ne, ali 4.7"-5.0" je za mene idealno. Imao sam i manje i vece telefone, ali nekako se osecam komforno kad imam uredjaj koji mi je taman. Pojavom iPhone 6 poceo sam da razmisljam o iPhone-u ponovo, ali opet nase plate (zavisi ko u kojoj sferi posla radi) i iPhone nisi mogao da stavis u istu recenicu. Cak ni dan danas. Uzimati od operatera je skupo, a kupovati mesec dana posle izlaska telefon na sivom trzistu se isto ne isplati. Telenor je preskup, Mts je onako, Vip je najjeftiniji uz to imaju solidne pakete i odlican 4G. Probao sam "najbolju" mrezu u Srbiji, ali sam se vratio u Vip ipak sa kojim nisam imao nikada problema.

Odlucio sam konacno uzeti sedmicu, iako nije bilo matte verzije, ali ipak nikad nisam ni imao beli telefon, pa sto da ne. Kad vec prelazim da predjem totalno :)

Dvoumljenja je bilo puno. Cekajuci Google-ovo novo cedo, sa uber specifikacijama i sa novim dizajnom, sedmica mi je bila u pozadini. Nexus je Nexus i kralj je androida, iako mnogi kada kazu android, misle na Samsung. Izlaskom Pixela ocekujuci puno, dobio sam malo, ne samo ja, nego verovatno i svi ostali koji su iscekivali. Umesto da naslednik 6P ima sve sto i 6P, on je izgubio dosta stvari. Dodajuci na to i cenu, dostupnost u Srbiji, najlogicniji potez mi je bio da uzmem iP7.

Dizajn i kvalitet izrade

Apple kao i svake godine napravi dobar telefon. Uvek su bili cvrsti (khm khm iP6) i imali dobar kvalitet izrade. Dizajn je meni super, iako nisam neki pristalica metalnih telefona, jer svakako telefon zavrsi u nekom "zastitnom odelu", taj metal se ni ne oseti. Kvalitet izrade je dobar, nista ne krcka, sve je utegnuto. Isprobavao sam sve i svasta, sve je kako treba. Telefon je postao vodootporan, ali to nije bas prava rec, iako na Apple sajtu pise IP67, ali vise se kaze da je otporan na prskanje vode, tipa uhvati vas kisa, vi normalno mozete da kuckate poruku ili pricate telefonom. E sad sta ako vas uhvati veliki pljusak i telefon otkaze, dodje u dodir sa stikerima za vodu, kako oni mogu da znaju da se niste kupali sa telefonom, to je vec neka druga tema.

Displej

Iako sam prelazio sa FHD ekrana na 720p (da da znam da nije bas 720p) nemam osecaj da je ovaj nesto mutniji ili da vidim pixele. Nikad nisam bio pixel watcher, tako da mi ovo nije bilo sad kao nesto da prelazim na nesto losije iako bi se reklo da se prelazi. Ipak je na proslom telefonu PPI bio veci za 100. Ne znam zasto nikad nisam voleo auto osvetljenje, iako na iPhone to radi kako treba i brzo, ali uvek sam voleo ja da podesavam. Kada udjem negde smanjim, kada izadjem povecam, preko dana je uvek na max, jer ne zelim da ckiljim ili stedim bateriju. Boje su dobre, iako sam pristalica AMOLED tehnologije, prosli mi je bio IPS, pa mi onda ni na ovaj prelazak nije tesko palo. Uglavno ima podesavanja i displeja ako neko bas zeli ili ima yellow tint.

Zvuk

Znajuci kakav Apple ima zvuk na slusalicama, tu ne treba posebno puno pricati, jednostavno je odlican. Glasan, jasan, jos ako se ima neke dobre slusalice, uzivacete u slusanju muzike. Apple slusalice nisam ni otvorio, jer imam svoje Senn CX150 koje me i dalje dobro sluze. Ono gde je Apple kod iPhone-a uvek zaostajao to je zvuk na zvucniku. Nikad nije bio nista posebno, jedan mali zvucnik. Prvo sto sam uradio je upalio YouTube i pustio omiljenu pesmu. Zvuk je... Fantazija. Kao neko ko nije imao nikad stereo zvucnike na modu, ne moze ostati ravnodusan. Neko ko je imao neke android telefone sa stereo zvucnicima ce mozda biti i razocaran, a opet mozda ce i dobiti ono sto je ocekivao. Visoki tonovi, bass, sve je tu. Prosto je uzivanje gledati neki video ili poslusati pesmu neku.

Baterija

Baterija u iPhone-u nikad nije nesto obecavala niti bila neki vau faktor, pa nije ni sada. Mislim naravno kada se telefon ne koristi, svakome ce trajati baterija. Plus verzija telefona ipak ima jacu bateriju i verujem da bi mi gurala jedan dan, no ovde se prica o manjem modelu, tako da cu se fokusirati na njega. Kada mi je radni dan, baterija mi izdrzi ceo dan, sve zavisi koju smenu radim, ali uvek mi pregura. Vikendom kada vise koristim telefon, baterija je tu na ivici, ali je uvek pripunim za svaki slucaj ako odem neocekivano negde gde mogu da zaglavim do kasnih jutarnjih casova. Usage i standby stvarno ne gledam, ali usage mi se krece oko 7-8 sati na 18-20 sati standby-a (steta sto nema neki program bar da vidim koliko sam ja aktivno koristio telefon, umnogome bi pomoglo, ali boze moj).

Sto se tice punjenja, malo sam razocaran sto nema fast charge, ovako se malesna baterija puni za 2 sata sa njegovim originalnim 1A punjacem. Razmisljam se da nabavim neki fast charge od proverenih na aliju, jer mi se ne daju bolesne pare na iPad punjac. No, o tom po tom.

Utisci u radu

Iphone je kako bi Englezi rekli blazing fast. Bilo sta treba da izvrsi, to stvarno munjevito odradi. Naravno to moze samo da se zahvali A10 Fusion-u na tome. Svakako bi moglo da se i posalje po koja kritika na racun Apple-a, jer ne moze ni procesor sve da odradi, ako softver nije optimizovan, a i nije ova 10-ka bas optimizovana. Pojavljuje se stutter, ima ponekad neki delay kod animacija, nije bas tecno sve. Naravno citajuci razne forume vidim da nisam jedini koji ovo vidi i da se uveliko ocekuje 10.2 update koji ce malo poboljsati situaciju, a da ce 10.3 bas utegnuti stvari.

Ima nekih stvari koje su onako, ne znam kako da nazovem, a da ne zvucim grubo, ali lose odradjenje.
Npr dobijem 5 poruka od jednog kontakta na Whatsapp-u, dobijem jos po 3-4 poruke od razlicitih osoba na Whatsapp-u, dobijem 6 emai-ova od razlicitih posiljaoca i uz to dobijem 10 poruka na Viberu isto tako od razlicitih ili od 3 osobe. Kad se otvore notifikacije ili na lockscreen-u dobijes kupus. Ono je ne kupus, ono je ocaj. Umesto lepo da stoji Whatsapp jedna linija, email jedna linija, Viber jedna linija, imas kupus.

Otvaranje dobijenih linkova iako postoje instalirane aplikacije i umesto otvaranja preko njih, da se otvara Safari(?!) je za poseban krug pakla. Nema pitanja da li zelite da otvorite preko safarija, chrome-a ili aplikacije, ne on odmah otvara u safariju.

Sto se tice upravljanja sa fajlovima, muzikom, fotkama preko wireless-a... Postoji nesto sto se ne placa (na androidu se nijedna ovakva aplikacija ne placa) zove se AirMore. Uglavnom bilo sta da se prebaci preko wifi-a, bilo sta da se skine, neki ringtone, pesma ili bilo sta, mora da se kaci telefon kablom i naravno da se pali cuveni iTunes. Cek samo malo. Znaci prebaci se nesto preko wifi-a da se ne bi ljudi cimali sa kablovima, da se ne bi unistio lightning kabl (koji ne odise bas kvalitetom, jer ima mnogo slucaja pucanja), da bi se kasnije opet palio iTunes i stavljao na kabl i sinhronizovao sve to?! Nidje veze, ali bas.

Swiftkey koju sam godinama koristio na androidu, postoji i ovde, ali je obogaljena. Nema simbole iznad slova, nema posebno mesto za zarez pored razmaka, nema poseban red za brojeve, steta, ali svakako mi vrsi posao, jer bez predikcije ne mogu. Mozda ce nekad i da urade nesto, ali pitanje je.

3D touch koji postoji, iskreno fensi stvar, ali meni jos nije dobio neku upotrebu. Mozda ce biti u narednim godinama, ali da mi olaksava neki posao, pa bas i ne, tako da necu duziti o tome.

Kamera

Kamera svake godine napreduje, pogotovo sto se tice u uslovima slabog osvetljenja, tako je i iPhone napredovao. Ja nocu i ne fotkam nesto puno, ali ono sto jesam, mogu biti zadovoljan. Sto se tice u dnevnim uslovima, kamera je odlicna. Brzina i obrada sve spremljeno za brzi share. Video je isto tako dobar, na sedmici su sad dodali OIS koji nije bio u proslogodinjem manjem modelu, tako da je i tu unapredjeno. Snimio sam par timelapse-ova i par SlowMotion-a, rezultati su odlicni, ali to sam znao da Apple tu radi odlican posao.

Zakljucak

Na kraju krajeva ovo jeste zaokruzen proizvod, naravno za neke ljude kojima treba malo vise otvorenosti, uvek ce se okrenuti ka androidu, ali za neke druge korisnike ovo moze da bude odlican telefon. Naravno bolesti koje se uglavnom ticu softvera i koje treba da se ispeglaju moze uciniti ovaj telefon jos boljim.

Da li sam se pokajao sto sam uzeo ovaj telefon, a ne Pixel? Mislim da nisam, tj gotovo sam siguran da nisam. Ostalo mi je para u dzepu, ko zna koliko bih ga cekao da dodje na neku normalnu cenu i pitanje da li bi bio kod nasih operatera, dobicu update u narednih 3 ako ne i vise godina (pixel 2 godine + 1 godina samo sigurnosne zakrpe), jednostavno sve ima svoje, a to je opet subjektivno ko moze i ko ne moze da predje preko nekih stvari.

iPhone 7

E ovo je post nekoga objektivnog za razliku od hejtera i funboy-eva... Svaka cast na realnom opisu!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odličan review, ipak samo da pomenem, moguće je sync-ovati sa itunes i preko wi-fi, bar na mac-u. Ne znam kako je na win-u.

Sent from my iPad using Tapatalk

Hvala obojici.

Mislim da sam video tu opciju, ali nisam se puno udubljivao, jer vodeći se programima kako funkcioniše kontao sam da će i ovo biti ovako kao prebacim, pa kasnije mora kabl. Isprobacu kad dodjem kući.

Lepo napisano.Samo bi dodao, vremenom ces shvatiti da je 3d touch odlicna stvar, samo malo da se naviknes.

@Djilkosh_Ns
Odlično za nekoga ko je u tranziciji (a nije Mile :) ). U vezi 3D, stvar navike kao što kaže korisnik iznad. Trebaš se naći ako ima smisla. Recimo koristim Outlook za službene mejlove i klikom na 3D dobijam prečice za Calendar (što najčešće koristim) ili na novi mejl. Takođe se pojavi i Widget sa "Upcoming event" pošto ne mešam poslovni kalendar sa privatnim koji je u iOS kalendaru. Sve je stvar programera šta će uraditi sa opcijom 3D.

I još nešto, kažeš: "Pojavljuje se stutter, ima ponekad neki delay kod animacija, nije bas tecno sve". Mogao si da kažeš "fluidno" umesto tečno (pošto ja mislim da je prvi put da neko napiše tečno, osim mene) ili da prevedeš na srpski šta je "stutter" :D Mora guglam sada ,)
Šalim se malo.

Poslednja izmena:
iPhone 7

Razumem ja 3DT, ali mrzi me stalno da stiskam da bih video da li ga ima u toj aplikaciji ili nema, a onda npr negde nema i ja u prazno stiskam [emoji23]

Kad pišem nešto ili pričam, pogotovo o tehnici, ne mogu da se setim reči na srpskom, pa iskoristim englesku reč, zapucam. Npr u subotu šetam sa devojkom i hoću da joj kažem vidi nova prodavnica i ja kažem jewelry umesto nakit [emoji23]

Edit: Inače da se zahvalim Leksi, radi wifi iTunes sync [emoji108]

Poslednja izmena:
iPhone 7

Nema na čemu, još te notifikacije da se srede pa da budeš srećan k'o malo dete. :d

Inače, sto se tiče povremenog "štucanja" interfejsa, to je karakteristika koja se vuče od ios 8 u ranijim verzijama. Ispeglace ga do 10.2 eventualno 10.3.

Inače sredio mi se bug sa viberom i muzikom, ne secka više... Ne znam šta mu je, ali sad radi. Što se tiče notifikacija nekad dodje, nekad ne, nema pravila [emoji4]

@Djilkosh_Ns: svaka čast na reviewu :)
Sve zamerke su na mestu (baterija, fast charge, nemogućnost podešavanja third party aplikacija kao default za određenu namenu, komplikovan transfer fajlova)...
Notifikacije su verovatno oblast gde android ima najveću prednost u odnosu na iOS.

Što se tiče transfera fajlova, većina aplikacija danas ima mogućnost wifi transfera (transfer fajlova sa pc-a na ajfon preko interfejsa u web browseru i brzinom lokalne wireless mreže). Tako npr prebacujem filmove, serije bez potrebe za povezivanjem preko kabla.
Manje fajlove najčešće prebacujem preko Dropboxa. Uglavnom ga koristim za prebacivanje pojedinačnih dokumenata sa PC-a na ajfon i prebacivanje fotki sa ajfona na PC, bez potrebe za povezivanjem sa računarom.
Ostaje problem sa ručnim prebacivanjem muzike, ali da li je on problem ili ne zavisi od načina upotrebe.
Nekom ko koristi Spotify ili Apple Music ovaj način upotrebe je mnogo superiorniji.
Ja preferiram Spotify liste (Discover Weekly), ali sam odlučio da se pretplatim na Apple Music jer je bolje integrisan sa iOS-om. Vreme skidanja muzike sa neta i ručnog prebacivanja sa PC-a je završeno za mene.
Zahvaljujući tome, iTunes praktično nikad i ne koristim.

Uglavnom, mislim da će neki tvoji utisci u međuvremenu i da se poprave. Sad si u tranziciji i primećuješ nedostatke u odnosu na softver koji si ranije koristio, a možda nisi stigao da probaš neki iOS softver i prepoznaš njegove prednosti.

Danas ima dosta besplatnog softvera svih namena, ali moj savet svakom na iOS-u je da, ako je već uložio velika sredstva u kupovinu ajfona, ne žali da potroši još koji dolar na kvalitetne third party aplikacije koje nude dodatne mogućnosti u odnosu na stock software: npr Fantastical, 1Password, Airmail i brojne druge...

Danas ima dosta besplatnog softvera svih namena, ali moj savet svakom na iOS-u je da, ako je već uložio velika sredstva u kupovinu ajfona, ne žali da potroši još koji dolar na kvalitetne third party aplikacije koje nude dodatne mogućnosti u odnosu na stock software: npr Fantastical, 1Password, Airmail i brojne druge...

Ovaj deo je meni najzanimljiviji.

Znam gomilu ljudi koji su dali pare za iphone,a i dalje koriste free aplikacije :(

Meni je to van svake pameti.

Što se tiče must have,potrošio sam X00e na aplikacije i ovo su moje must have:

Na prvom mestu i moja omiljena Clear (odličan reminder,prost,sync sa mac os...)

Celsius (paid) ili My Weather (free). Obe imaju notifikaciju (balončić) sa trenutnom temperaturom.

Spark (free).Ima i za Mac os od pre par dana.

Tapatalk

1Password,mada može i Dashlane.

Here WeGo

Igrice neću da nabrajam. Omiljena mi je Sky Force.

Poslednja izmena:
I sam sam hteo da kupim Clear ali kad sam video da nisu odradili update aplikacije više od godinu dana odustao sam.

iPhone 7

Bas lepo sto Apple music ne podezava Chromecast, zasto bi...

Poslednja izmena:
I sam sam hteo da kupim Clear ali kad sam video da nisu odradili update aplikacije više od godinu dana odustao sam.

Nema sta da se updatetuje. Od prvog dana je koristim, ni 1 stuc nisam imao. Omiljena app vec godinama.

E taj Clear mi najviše nedostaje na Androidu. Zapravo, postoji aplikacija, ali ljudi, ne mogu vam opisati koliko je nakaradna i koliko svetlosnih godina kasni za istom aplikacijom na iOS-u.
A generalno što se aplikacija tiče, na dnevnom nivou imate barem 5-10 komada koje su free a inače se plaćaju. Ja sam sasvim slučajno na taj način uhvatio gomilu aplikacija i uštedeo brdo love.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zar clear nema na Androidu?!?

Kad sam razmisljao o prelasku,tu app sam prvo trazio i koliko se secam nasao

Nazad
Vrh Dno